• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Slm arkadaşlar bende kısmetse 2022 Ocak annesi olacağım ben de gruba dahil olabilir miyim? Yaş 35 sat 23 Nisan bdt 27 Ocak. İkinci çocuğum olacak inşallah.7 yaşında bir oğlum var.Aslinda buraya daha önce yazmak istemiştim ama iki ay önce 5 haftalik düşük yaptım o nedenle bu kez biraz beklemek istedim.henuz doktor kontrolüne gitmedim hafta içi gitmeyi planlıyorum. 3 Haziran'da bhcg 2845 çıktı gitmisken keseyi de görürum belki.esime de soylemedim hala surpriz yapmak istiyorum boş vaktini kolluyorum :)

Slm arkadaşlar bende kısmetse 2022 Ocak annesi olacağım ben de gruba dahil olabilir miyim? Yaş 35 sat 23 Nisan bdt 27 Ocak. İkinci çocuğum olacak inşallah.7 yaşında bir oğlum var.Aslinda buraya daha önce yazmak istemiştim ama iki ay önce 5 haftalik düşük yaptım o nedenle bu kez biraz beklemek istedim.henuz doktor kontrolüne gitmedim hafta içi gitmeyi planlıyorum. 3 Haziran'da bhcg 2845 çıktı gitmisken keseyi de görürum belki.esime de soylemedim hala surpriz yapmak istiyorum boş vaktini kolluyorum :)
Merhaba canım hoşgeldin aramıza. ben gece olduğu için mi anlayamadım bilmiyorum ama mesajının imza bölümünde 18 haftalık yazıyor 🤔 yanlış mı gördüm acaba

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. ben gece olduğu için mi anlayamadım bilmiyorum ama mesajının imza bölümünde 18 haftalık yazıyor 🤔 yanlış mı gördüm acaba
Şimdi onu düzeltmeye çalışıyorum .düşük yaptım demiştim ya o zamandan kaldı nasıl nerden degistirebilirim bulamadım.bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim

Canm şuan durumun nedir gebeliğin nasıl benimde değerim başta iyiydi şimdi yavaşladı korkuyorum 😔

Bir daha beta ölçtürmedik. Sonra keseyi gördük, yarında Allah kısmet ederse kalp atışı duymaya gidicez. İnşallah sağlıkla kucağımıza bebişlerimizi alırız, pozitif düşün canım.

Yaşınız kaç acaba?

Bende haftaya konuşacağım doktorla eğer o da yaptıralım derse yaptıracam bakalım😇 hem onda cinsiyette öğreniliyormuş
36 tam doldu 37 den gün alıyorum :) ikili test parametrelerine göre risk grubunda çıkacağım zaten .Hiç kafamı karıştırmadan doktorumun da önerisiyle fetal DNA yaptırmaya karar verdik .Başka genetik hastalıklara da bakılıyor.35 yaş ve üstü için uygun görülüyor sanırım ya da tekrarlayan düşük olduğu zamanlarda yaş kriterinin pek önemi olmuyor.

Bu fetal dna da her şey tam çıkıyor mu acaba 2li taramalar 3.lü 4.lü taramalarda da aynısı çıkıyo diyolar en garantisi amniyo sıvısı aldıklarında oluyomş benm de yaşım 36 sanki benden ister gibi geliyo

Bu fetal dna da her şey tam çıkıyor mu acaba 2li taramalar 3.lü 4.lü taramalarda da aynısı çıkıyo diyolar en garantisi amniyo sıvısı aldıklarında oluyomş benm de yaşım 36 sanki benden ister gibi geliyo

Amniyosentezin çok riski var .Fetal DNA nin da doğruluk payı azımsanmayacak kadar yüksek esasen hem riski yok sadece biraz pahalı o kadar .

Gunaydın kızlar, bugun benım de acık renk kanamam oldu anlamadım neden normalde cok panık olurdum ama sızın basınıza gelenlerı de okuyunca dahha sakınım. Tek tedırgınlıgım hıc kalp atısı duymadık 5. Haftada zar zor bır kese gormustu zaten kalp atısını duymadan kımseye hamıle oldugumu soylememe kararı almıstım. Gunluk 3 tane progestan fıtıl bır kez progestan ıgne ve haftada 1 dusuk onleyıcı ıgne kullanıyorum buna ragmen neden oldu anlamadım gercı kıst de var onunla mı alakalı acaba. Sızlerın tecrubelerı benı sakınlestırrdı tesekkur ederım paylasım yapan herkese... Zaten kalp atısı ıcın gıdecektık aksam bakalım erkene alırlarsa anlayacagız ne oldugunu

Kizlar sizde mide bulantıları ne durumda ben gün itibariyle açmış bulunmaktayım 2 3 gündür arada tepiyor gibiydi geçiyordu ama bu gün pek geçmiyor cikartana kadar rahat bırakmıyor 🤢🤢🤢
Benimde artık sabah sabah bulantım oluyor . Şimdilik idare eder 1-2 haftaya berbat durumda olurum bende . Rabbim can sağlığı versin . Geçecek inşAllah bunlar . Sadece sabır lazım .

Gunaydın kızlar, bugun benım de acık renk kanamam oldu anlamadım neden normalde cok panık olurdum ama sızın basınıza gelenlerı de okuyunca dahha sakınım. Tek tedırgınlıgım hıc kalp atısı duymadık 5. Haftada zar zor bır kese gormustu zaten kalp atısını duymadan kımseye hamıle oldugumu soylememe kararı almıstım. Gunluk 3 tane progestan fıtıl bır kez progestan ıgne ve haftada 1 dusuk onleyıcı ıgne kullanıyorum buna ragmen neden oldu anlamadım gercı kıst de var onunla mı alakalı acaba. Sızlerın tecrubelerı benı sakınlestırrdı tesekkur ederım paylasım yapan herkese... Zaten kalp atısı ıcın gıdecektık aksam bakalım erkene alırlarsa anlayacagız ne oldugunu
Hayırlısı olsun inşAllah canım hamileliğin ilk aylarında olur evet . Kanama çoğalmadıkça sorun olduğunu sanmıyorum. Gönlünü ferah tut . İnşAllah

Benimde hiçççç mide bulantım olmadı henüz. Ay keşke bir kaç defa olsa ya inanılmaz mutlu olurum. 😄🙈🙈🙈
Yaaa bence hiç öyle dua etmeyin anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geldi tabiri caizse 🤦 doktorum priliam Dr 10 mg vermişti artık son günlerde onun bile etkisi azaldı halinize şükredin sizin gibi olmayı çok isterdim 😍

Insallah bir sey yoktur. Hafif lekelenmeleri onemsemiyorlar zaten. Ama ultrasona girince icin rahat eder neymis ogrebirsiniz. Cok.gecmis olsun

Back