• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Valla helal olsun 🙈 benim kayınvalidem koydurtmuyor kendi ismini güzel değil diyor (Şengül ) 😀 ben öyle şeylerede önem veririm şahsen büyüklerin ismini koyma konusunda yani. Mutlu olmaları bile yetiyor. Kayınvalidem ağlamıştı babasının adını koymak istediğimi duyduğunda 🥺 zaten ilk torun 😁. Bizi bize bıraksalar zaten herşey oluruna varıyor ama inatlaşıyorlar bizimle 🤪
Hiç öyle değil canım bir arkadaşımın kayınvalidesinin ismi Durdu üzülmüştü ismini koymak istemiyordu 😶

Yaa bende öyle diyorum 11 ocak benim doğum günümde sezeryan doğum zaten benim ilki sezeryandı 1 hafta önce olsa tam doğum günümde olacak 😊😊😊
Bende 11 ocak doğumluyum ☺️ Benimde ilki sezeryan, normal olsaydı bana denk gelebilirdi ama bu durumda gelmez sanırım, yılbaşı yada 6-7 ocak gibi olur sanırım

Evet Sezeryan olunca erken alıyorlar bir kaç hafta bende daha kese bile göremedim salı randevum var ama bir hafta daha mı beklesem diye düşünmüyor değilim
Ben yarin gidicem galiba dayanamiyorm artk :D 5+2 oluyorm saglik ocagindaki dr de gozukur git demisti

Ben yarin gidicem galiba dayanamiyorm artk :D 5+2 oluyorm saglik ocagindaki dr de gozukur git demisti
4+2 de kese görğnmiştü benm taa 20 gün sonraya randevu verdi ben dayanamadım 5+4 Dü dün sabah Baska Dr a gittim karından kalp atısı ve bebek görünmedi vajinal ultrasondan göründü git bence direk normal Dr a 🥰 boş gebelik mi dolu mu diye yedim kendimi kaç gün ben

4+2 de kese görğnmiştü benm taa 20 gün sonraya randevu verdi ben dayanamadım 5+4 Dü dün sabah Baska Dr a gittim karından kalp atısı ve bebek görünmedi vajinal ultrasondan göründü git bence direk normal Dr a 🥰 boş gebelik mi dolu mu diye yedim kendimi kaç gün ben
Ayy ozaman yarin kesin gidiyorum ☺ rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin insAllah bende cok sabirsizim hamileligimide cok erken ogrendm smdide saglikli gebelikmi acsba diye kendimi yiyorm en iyisi gitmek icim rahatlasin insAllah gozukut yarin randevu aldm 🤗

Ayy ozaman yarin kesin gidiyorum ☺ rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin insAllah bende cok sabirsizim hamileligimide cok erken ogrendm smdide saglikli gebelikmi acsba diye kendimi yiyorm en iyisi gitmek icim rahatlasin insAllah gozukut yarin randevu aldm 🤗
Ahh kendimi gördüm 🥰🥰 bat A 1 gün kala öğrendim testten acile gittim kan verdim bhcg olmuş 494 🤩 ertesi günler katlandı yani bende çok erken öğrendim ama erken öğrenmek sıkıntı hep endişe hep stres git öğren kuzum bizleri haberdar et hayırlı haberlerle gel inşallah aminn inşallah nasipse sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım olmayanlara tez zamanda rabbim bağışlasın🙏 ben birde 7 aylık doğmuşum bende ki sabırı düşün😄🥰

Benim de ayakta kaldığımda hemen belim ağrımaya başlıyor. Birde sabahları fena bir bel ağrısıyla uyanıyorum. Ama hiç hep olumlu şeyler yüzünden olsun ağrılarımız razıyım 🙏

Benim de ayakta kaldığımda hemen belim ağrımaya başlıyor. Birde sabahları fena bir bel ağrısıyla uyanıyorum. Ama hiç şikayetçi değiliiimm. 🤗🙈
Hep olumlu şeyler yüzünden olsun ağrılarımız razıyım 🙏

Ahh kendimi gördüm 🥰🥰 bat A 1 gün kala öğrendim testten acile gittim kan verdim bhcg olmuş 494 🤩 ertesi günler katlandı yani bende çok erken öğrendim ama erken öğrenmek sıkıntı hep endişe hep stres git öğren kuzum bizleri haberdar et hayırlı haberlerle gel inşallah aminn inşallah nasipse sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım olmayanlara tez zamanda rabbim bağışlasın🙏 ben birde 7 aylık doğmuşum bende ki sabırı düşün😄🥰
Sizin belki de yumurtlama takvimden daha erken olmustur ☺️

Back