- 24 Mayıs 2021
- 343
- 484
- 53
İnşaAllah canım Allah yardımcın olsunEvet özelde olucak mecbur. İnşallah başardım diye yazmakta nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah canım Allah yardımcın olsunEvet özelde olucak mecbur. İnşallah başardım diye yazmakta nasip olur
Hiç öyle değil canım bir arkadaşımın kayınvalidesinin ismi Durdu üzülmüştü ismini koymak istemiyorduValla helal olsun benim kayınvalidem koydurtmuyor kendi ismini güzel değil diyor (Şengül ) ben öyle şeylerede önem veririm şahsen büyüklerin ismini koyma konusunda yani. Mutlu olmaları bile yetiyor. Kayınvalidem ağlamıştı babasının adını koymak istediğimi duyduğunda zaten ilk torun . Bizi bize bıraksalar zaten herşey oluruna varıyor ama inatlaşıyorlar bizimle
Bende 11 ocak doğumluyum Benimde ilki sezeryan, normal olsaydı bana denk gelebilirdi ama bu durumda gelmez sanırım, yılbaşı yada 6-7 ocak gibi olur sanırımYaa bende öyle diyorum 11 ocak benim doğum günümde sezeryan doğum zaten benim ilki sezeryandı 1 hafta önce olsa tam doğum günümde olacak
Kasık ağrımla birlikte bel ağrım hep var benimKızlar bel ağrınız ne durumda?
Benim de hep kasığım ağrırdı ama bugün bel ağrısı vardı hafiftenKasık ağrımla birlikte bel ağrım hep var benim
Dr normal demişti bana tutunuyor büyüyor yeterki oyle olsun baska kötü şeyler olmasınBenim de hep kasığım ağrırdı ama bugün bel ağrısı vardı hafiften
Ben yarin gidicem galiba dayanamiyorm artk 5+2 oluyorm saglik ocagindaki dr de gozukur git demistiEvet Sezeryan olunca erken alıyorlar bir kaç hafta bende daha kese bile göremedim salı randevum var ama bir hafta daha mı beklesem diye düşünmüyor değilim
Amin canım inşallahDr normal demişti bana tutunuyor büyüyor yeterki oyle olsun baska kötü şeyler olmasın
4+2 de kese görğnmiştü benm taa 20 gün sonraya randevu verdi ben dayanamadım 5+4 Dü dün sabah Baska Dr a gittim karından kalp atısı ve bebek görünmedi vajinal ultrasondan göründü git bence direk normal Dr a boş gebelik mi dolu mu diye yedim kendimi kaç gün benBen yarin gidicem galiba dayanamiyorm artk 5+2 oluyorm saglik ocagindaki dr de gozukur git demisti
Bunu ilk defa duydumbenim uçlarda kararma var farkedilir derecedeMızlar cinsiyet için benimde bi duyumum var . Sağ göğüsdeki kahverengi çember kısım soldan daha büyükse erkek. Sol daha büyükse kız diye okudum.
Ayy ozaman yarin kesin gidiyorum ☺ rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin insAllah bende cok sabirsizim hamileligimide cok erken ogrendm smdide saglikli gebelikmi acsba diye kendimi yiyorm en iyisi gitmek icim rahatlasin insAllah gozukut yarin randevu aldm4+2 de kese görğnmiştü benm taa 20 gün sonraya randevu verdi ben dayanamadım 5+4 Dü dün sabah Baska Dr a gittim karından kalp atısı ve bebek görünmedi vajinal ultrasondan göründü git bence direk normal Dr a boş gebelik mi dolu mu diye yedim kendimi kaç gün ben
Ahh kendimi gördüm bat A 1 gün kala öğrendim testten acile gittim kan verdim bhcg olmuş 494 ertesi günler katlandı yani bende çok erken öğrendim ama erken öğrenmek sıkıntı hep endişe hep stres git öğren kuzum bizleri haberdar et hayırlı haberlerle gel inşallah aminn inşallah nasipse sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım olmayanlara tez zamanda rabbim bağışlasın ben birde 7 aylık doğmuşum bende ki sabırı düşünAyy ozaman yarin kesin gidiyorum ☺ rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin insAllah bende cok sabirsizim hamileligimide cok erken ogrendm smdide saglikli gebelikmi acsba diye kendimi yiyorm en iyisi gitmek icim rahatlasin insAllah gozukut yarin randevu aldm
Çok geçmiş olsunBugün ilk defa istifra ettim ve beraberinde burnumda kanadı. Sanırım basınçtan. Bidaha olcak diye korkuyorum ama midem kötü rabbim yardımcımız olsun
Benim de ayakta kaldığımda hemen belim ağrımaya başlıyor. Birde sabahları fena bir bel ağrısıyla uyanıyorum. Ama hiç şikayetçi değiliiimm.Kızlar bel ağrınız ne durumda?
Benim de ayakta kaldığımda hemen belim ağrımaya başlıyor. Birde sabahları fena bir bel ağrısıyla uyanıyorum. Ama hiç hep olumlu şeyler yüzünden olsun ağrılarımız razıyım
Hep olumlu şeyler yüzünden olsun ağrılarımız razıyımBenim de ayakta kaldığımda hemen belim ağrımaya başlıyor. Birde sabahları fena bir bel ağrısıyla uyanıyorum. Ama hiç şikayetçi değiliiimm.
Sizin belki de yumurtlama takvimden daha erken olmusturAhh kendimi gördüm bat A 1 gün kala öğrendim testten acile gittim kan verdim bhcg olmuş 494 ertesi günler katlandı yani bende çok erken öğrendim ama erken öğrenmek sıkıntı hep endişe hep stres git öğren kuzum bizleri haberdar et hayırlı haberlerle gel inşallah aminn inşallah nasipse sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım olmayanlara tez zamanda rabbim bağışlasın ben birde 7 aylık doğmuşum bende ki sabırı düşün