2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çocuklar karnınız da ergenliğe girdi
Hiç deme
Az önce eşim aradı madem bu kadr tuttun az daha tut kadir gecesi doğsun, adak adayacam diyo vay ben nerelere gidem
Ha ha hiç güleceğim yoktu yaesin öyle dedi diye hemen gelir bebis
Göbek düşünce yıka demişlerdi bize 3 gün önce düştü göbekte
Valla biz hastahaneden eve gelince yıkıyoruz bebisleri cnm

Bende bu doğumda dren takmışlardı o çıkana kadar basmadılar 3 dogumda kum torbası koyup ameliyata girdiğim saate kadar yataktan kaldırmadılar gelip gidip basıyordu hemşire karnıma
Bana 2 kere gelip kontrol edip gitti, önceki biraz daha aciliydi, 2.daha iyi geçti cok sukur.
*** bu arada yazdigim kelimeyi sözlük düzeltmiş yanlis olmus doktor dikisin yanlari aciyabilir demisti :)

Nihayet doğurdum kızlar Zorlu bir doğum oldu. Geçen salıdan bu yana 2cm açılmam vardı. Dün doktor elle muayene yaptı ve eve yolladı. Evde de gece az az sancım geldi. Sabah hastaneye geldim ve ilk kontrolde 3-4cm açılmam olduğu söylendi. Doktor tekrar alttan uyardı rahmi. Yatışım yapıldı sancı odasına alındım. Oradan doğumhaneye götürüldüm alttan tekrar uyarılma yapıldı suyum patlatıldı ve suni sancı verildi. Toplam 4 saat filan yoğun sancı çektim. Bebeğim iri olduğu için 5 dikişlik kesim var. Bebeğim 4.660kg 55cm.İsmini Mert Kayra koyduk. Bizimde hikayemiz bu şekilde. Allahım herkesi sağlıkla sıhhatle evladına kavuştursun inşallah

Doğum yapanların gözü aydın. Uzun zamandır giremedim 2 çocuklu hayat çok zor kızı bıraktım abiyle ilgileniyorum 5 yaş sendromu üstüne kardeş kıskançlığı ağlama krizleri birii beşikte ağlıyor diğeri her dediği olsun istiyor ona ağlıyor hiçbir şeye yetemedikce daha da stres oluyorum. Stresten birazda sütüm azaldı .

Bizde seni andık durduk bugün meğersem ondanmış
Gözün aydın yavrum sağlıkla buyut kuzuyu

Bir kv de belası da bende var.
2 3 günde bir çocuğumu görmeye geliyor.
Benim çocuğumu sanki kendi doğurmuş gibi davranıyor valla elimden kaza çıkacak
Çocuğumun 40 dün dü ben yıkadım dedim . Halbuki yıkamadım. Emri vakiden hiç hoşlanmam .. herşeye kulp bulması da cabası hiç birşeyimi beğenmez . Bu konuda pembe manolyadan pembemanolya dan ders almamız lazım

Benim 2 kizimda mama ile beslendigi icin onlara rezene veriyordum, cok fazla değil tabi, küçükken 1-2 cay kasigi kadar ama iyi geliyordu

Benim kv yüzsüzün alası.
Kadına telme diyorum sanki ona gelme dememişim gibi çıkıp geliyor.
Gelince yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum bile ona rağmen konuşmaya çalışıyor evime geliyor.
İstemediğini daha nasıl anlatabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…