2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Nihayet doğurdum kızlar 🥵Zorlu bir doğum oldu. Geçen salıdan bu yana 2cm açılmam vardı. Dün doktor elle muayene yaptı ve eve yolladı. Evde de gece az az sancım geldi. Sabah hastaneye geldim ve ilk kontrolde 3-4cm açılmam olduğu söylendi. Doktor tekrar alttan uyardı rahmi. Yatışım yapıldı sancı odasına alındım. Oradan doğumhaneye götürüldüm alttan tekrar uyarılma yapıldı suyum patlatıldı ve suni sancı verildi. Toplam 4 saat filan yoğun sancı çektim. Bebeğim iri olduğu için 5 dikişlik kesim var. Bebeğim 4.660kg 55cm.İsmini Mert Kayra koyduk. Bizimde hikayemiz bu şekilde. Allahım herkesi sağlıkla sıhhatle evladına kavuştursun inşallah 🙌🙌🙌
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün canim, tam bir tosun paşa masallah 🥰

Nihayet doğurdum kızlar 🥵Zorlu bir doğum oldu. Geçen salıdan bu yana 2cm açılmam vardı. Dün doktor elle muayene yaptı ve eve yolladı. Evde de gece az az sancım geldi. Sabah hastaneye geldim ve ilk kontrolde 3-4cm açılmam olduğu söylendi. Doktor tekrar alttan uyardı rahmi. Yatışım yapıldı sancı odasına alındım. Oradan doğumhaneye götürüldüm alttan tekrar uyarılma yapıldı suyum patlatıldı ve suni sancı verildi. Toplam 4 saat filan yoğun sancı çektim. Bebeğim iri olduğu için 5 dikişlik kesim var. Bebeğim 4.660kg 55cm.İsmini Mert Kayra koyduk. Bizimde hikayemiz bu şekilde. Allahım herkesi sağlıkla sıhhatle evladına kavuştursun inşallah 🙌🙌🙌
Oy oy maşallah paşaya 😊helal olsun cnm sanada Maşallah nasıl doğurdun pasayi😊sağlıkla büyüt oglusunu

Kızlar merhaba ben pazartesi günü 08.17 de kucagima aldim oglumu sezeryan ile♥️ Yerde miyim gökte mi ancak telefonu elime alabildim. Bugün evimize geldik mama-meme gidiyoruz onun haricinde başka bir sıkıntı yok gibi şimdilik. Tek bir sorum var bu sevgiyle nasıl başa çıkacağız? 🥺🥰

Selamlar herkese...
İlk olarak kısa bir hikayemi anlatayım
2017 yılında oluşturulan embriyolarımın 2 tanesi 17 temmuz da transfer edildi. 24 temmuz da çift çizgiyi gördüm çok şükür sonra da 8.gün 241 10.gün 637 çıktı değerim. Doktorumla telefonla görüştük 1 haftaya kadar gidicem inşallah..
Bol hamişli bir topic olsun...
Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah🤲
Sağlıklı hayırlı uğurşu loşun in inşallah bende nisan annesiyim 1 Nisan’ın Doğum yaptım bugün 20 günlük olduk çok şükür allah herkese nasip etsin

Masallahh 1 aylık olup cıkmış direk hoplat sev🤭🤪🥰

Kızlar merhaba ben pazartesi günü 08.17 de kucagima aldim oglumu sezeryan ile♥️ Yerde miyim gökte mi ancak telefonu elime alabildim. Bugün evimize geldik mama-meme gidiyoruz onun haricinde başka bir sıkıntı yok gibi şimdilik. Tek bir sorum var bu sevgiyle nasıl başa çıkacağız? 🥺🥰

Bende her kucağıma alınca aynı şeyi diyorum ya💜

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun

Doğum yapanların gözü aydın. Uzun zamandır giremedim 2 çocuklu hayat çok zor 😭 kızı bıraktım abiyle ilgileniyorum 5 yaş sendromu üstüne kardeş kıskançlığı ağlama krizleri birii beşikte ağlıyor diğeri her dediği olsun istiyor ona ağlıyor 🤦🏻‍♀️hiçbir şeye yetemedikce daha da stres oluyorum. Stresten birazda sütüm azaldı .
Benim kızım 'daaynı durumda 5 yaşında kardeşimi çok seviyorum diyor oLur olmax herşeye ağlıyor niye erkek bebek diye ağladı gece de benimle yatmak istiyor sensiz uyuyamam demeye başladı

Çocuğumun 40 dün dü ben yıkadım dedim . Halbuki yıkamadım. Emri vakiden hiç hoşlanmam .. herşeye kulp bulması da cabası hiç birşeyimi beğenmez . Bu konuda pembe manolyadan pembemanolya pembemanolya dan ders almamız lazım
Ben kestim önünü doğuma bile gelemedi. Şu an fotoğraflardan seviyor torununu. Ha içim rahat mı ? Değil ama hak ettiler .

Oyyy maşallahh tosun paşaya🧿 gerçekten çok cesaretli ve güçlü bi kadınsın sen helal olsun ben cesaret edemezdim normal doğuma. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin ❤️❤️

Benim kv yüzsüzün alası.
Kadına telme diyorum sanki ona gelme dememişim gibi çıkıp geliyor.
Gelince yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum bile ona rağmen konuşmaya çalışıyor evime geliyor.
İstemediğini daha nasıl anlatabilirim
Anlatamazsın ama
Sevmediği işleri isteyebilirsin , ağlayıp ben sezeryanlıyım , lohusayım bunları yapamıyorum yapsana de sevmediği her şeyi iste , yavaştan yok olur ortadan
Bebeği kesinlikle verme ben ayrı kalamıyorum aklım bebekte kalıyor de .. az delirmek lazım bence ..

Anlatamazsın ama
Sevmediği işleri isteyebilirsin , ağlayıp ben sezeryanlıyım , lohusayım bunları yapamıyorum yapsana de sevmediği her şeyi iste , yavaştan yok olur ortadan
Bebeği kesinlikle verme ben ayrı kalamıyorum aklım bebekte kalıyor de .. az delirmek lazım bence ..

Kendi evinde iş yapmayan kadın bana yapar mi ya🥲
Neler yapıyorum bi görsen ama yüzsüz olunca insan her şeyi sineye çekiyor.
Çocuğumun başında oturup çocuğumu izliyor.
Ben o gelince vc ye bile gitmiyorum

Ya bende bugün evde ilk pansumanimi yaptım cnm bandajı kaldırdım.baktim ki üstünde kurumuş iltihap var aynadan bor baktım kan akıyo annemi cagirdim annem baktı o kısımda biraz açılma olmuş dedi fotoğrafını çektim doktoruma danıştım doktorum hergun temizle ve kapat dedi kızarıklık artarsa daha erken gel kontrole dedi korktum ama baya
Benim bandajı hastanede aldılar 2 kere pansuman yapıp gazlı bez koydular sadece. Çıkarken hiç birşey yapılmadı, kapatma eve gidince banyo yapabilirsin dediler. Banyodan sonra pamuklu tülbentle kurula gerekirse kurutma makinası tut ıslak kalmasın, arada açıp havalandır başka birşeye gerek yok dendi. Şuan sadece yerden dolayı yanmam oluyor ama kanama falan yok şükür

Kizlarrr saat 8.29da ogluma kavustum. 🤗 ikimizde cok sukur iyiyiz. Agri kesicilere ragmen biraz agrim var. 4030kg 51 cm dogdu.😊 Bu kadar iri bebek dogurabilmeme esim, annem, k.validem saskin ve tabi ben de cok saskinim 🙈 Gogusume masaj yaptikca bir iki damla sari sivi geliyor, onu veriyoruz umarim yetiyodur. Ama sezeryanla rahat emzirilmiyor. Yarin sabah cocuk doktoru kontrol edecek umarim gelen sut yetiyodur 🙏
Oyyy sen de kavuştun nasıl güzel değil mi😍 maşallah kilosu boyu çok güzel💙 benimde ilk sarı su geliyordu, sürekli emzirdim. Kaka çok yaptı ertesi gün ama çiş yapmadı hiç. Akşamına sürekli emmek istedi uyutmadı beni hiç. Hemşire mama verelim biraz dedi. Getirdi 1 ölçek ama ben 3 çay kaşığı kadar verdim sadece yavaş yavaş ve uyudu. Ertesi gün bir kaka çiş yaptı esinme annem şok oldu. Meğer açlıktan değil kaka yapamadığı için o kadar sıkıntılıymış. Hiç korkma yani eğer uyanıyorsa, emmek istiyorsa o ssarı su yeterli oluyor.

X