2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gecmis olsun canim, niye öyle birsey olmus acaba?? Doktoruna bilgi verdin mi?

Gecmis olsun canim, niye öyle birsey olmus acaba?? Doktoruna bilgi verdin mi?
Sağol cnm evet danıştım cnm oda pansuman yap kapat antibiyotigini kullan eğer kızarıklık falan artarsa erken gel dedi cnm ben soğuk almıştım ya cnm öksürük vardı narkozun etkisiyle öksürüğüm bi tik arttı ara ara çok aşırı öksürüyorum ondan olabilirmi diye sordum olabilir dedi doktorum cnm

Yürüyüş yapabiliyorsan sık sık yürü cnm

Doğum sancısı gibi cnm hadi hayırlısı cnm sağlıkla gelsin bebisin

Gozun aydin cnm Maşallah pasanagüzel bir doğum olmuş cnm bol bol sütünüz olsun insAllah

Kızlar o kadar sinirliyim ki konuya böyle pat diye giriyorum kusura bakmayın

Kaynanam eşimi aramış bu akşam size 40 uçurmaya bebeğin banyosunu yaptırmaya gelicez demiş
ben kimim acaba bu çocuk benim değil mi . Sinirden nasıl davranacağını bilemiyorum bana akıl verin lütfen

Antibiyotik kullanmismiydin canim? Arada kaliyorsa pamuklu bez kullansan daha iyi, ben bebis icin aldigim ağız mendillerinden koymuştum. Enfeksiyondan supheleniyorsan mutlaka bi doktora görün
evet ameliyattan sonra 10 güm antibiyotik vermişlerdi onu kullandım. Dikişlerime baktım açık ve akacak bir yer yok üstü hep kapalı. Ama altı ve üstü ödem olmuş. Bide karnımda aşırı ağrı var. 40 ım çıkınca kontrole gideceğim. Düzeldim dedikçe başa sarıyorum.

Çok geçmiş olsun allah şifa versin senim durumun farklı galiba dr git kuru tutmakla geçmiyorsa
Doktora gittim dikişlerin çok iyi iyileşmiş bi sorun yok demişti. Benim sorun içerde sanırım. O ödem yapan yerler mi ağrıyor içerdeki dikişlerim mi yanıyor anlamıyorum.

Oyu olmanıza çok sevindim cnm vardır sütun cnm sen emzirmeye devam et bak nasıl gelecek sütun insAllahbenimde ilk gün yoktu 2. Günden itibaren çok şükür geldi hatta bebiş çok ekliyor diye göğüslerim agriyo zorla emziriyorsun sağıyorum biberona

Oksuruk cok kotu birsey, ondan olma ihtimali var evt, Allah sifa versin canim

Insallah iyileşirsin çabucak canim, normalden uzun sürmüş biraz senin ki

Allah yardımcın olsun cnm insAllah cabuk ve kolay bir doğum olur bir açmazda doğurursun insAllah cnm sağlıkla gelsin bebisin güzel haberlerini bekliyoruz

Insallah iyileşirsin çabucak canim, normalden uzun sürmüş biraz senin ki
Ben farklı bir servşste yatmak zorunda kaldım ameliyattan sonra bana yürüdükçe iyi olursun vs demediler. Aktif hareket etmedim. Birde hemşire rahim kontrolü yaparken dikişlerime bastırdı derken çok sancılı ve ağrılı bir süreç geçirdim. Yarın 40 ım çıkıyor hala karnım acıyor yürüdükten sonra iç dikişlerim karnımın yanları zonkluyor. Herkes haftasında iyileşmiş ben malesef o kadar şanslı değilim. Lütfen bana dua edin

Bende kv çocuğu yıkayalım diyorum erteleyip duruyor ilk torunsa aşırı ilgili oluyorlar

Doktor bana dikislerin yanlari açılabilir demisti, belki seninkide öyledir. Agri kesici icebilirsin cok agrin varsa. Başka bi serviste olmak iyi olmamış. Benimde mesela dikislerin üstüne kum torbası koymuşlardır, bu ve benzeri islemler yapiyorlar içeriyi temizlemek için biraz ağrılı olabiliyor malesef

Bir kv de belası da bende var.
2 3 günde bir çocuğumu görmeye geliyor.
Benim çocuğumu sanki kendi doğurmuş gibi davranıyor valla elimden kaza çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…