Gecmis olsun canim, niye öyle birsey olmus acaba?? Doktoruna bilgi verdin mi?Bize salı günü pansuman yap kapat üstünü sonra çarşambada yap açık kalsın dedi cnm dün bandajı açtığımda baktım kurumuş iltihap var bandaja sonra aynadan karnıma baktım kan akıyo o kısımdan 1santim kadar yer acilmis
Sağol cnm evet danıştım cnm oda pansuman yap kapat antibiyotigini kullan eğer kızarıklık falan artarsa erken gel dedi cnm ben soğuk almıştım ya cnm öksürük vardı narkozun etkisiyle öksürüğüm bi tik arttı ara ara çok aşırı öksürüyorum ondan olabilirmi diye sordum olabilir dedi doktorum cnmGecmis olsun canim, niye öyle birsey olmus acaba?? Doktoruna bilgi verdin mi?
Yürüyüş yapabiliyorsan sık sık yürü cnmEvet saglik sorunum nedeniyle sezeryan tercih ettik ama sorunum olmasaymista normal dogumdan sezeryana donus yapilacakmis tam bi tosun pasa, yeni dogan kiyafetler heryerininsariyor
Ben sezeryani cok arastirdim, cok pozitif dusundum ama bunyem kaldirmiyor agrim sancim cok. Hosaf, su, kahve neler icmedim ki ama gaz cikaramiyorum.
Doğum sancısı gibi cnm hadi hayırlısı cnm sağlıkla gelsin bebisinKızlar bi kaç gündür belimde gidip gelen ağrılar vardı bugün kasıklarıma indi ve her sancıda karınımda kasılıyor taş gibi oluyor sahurdan bu yana uyuyamıyorum şuan takip ediyorum sıklığını doğum sancısı mı sizce su nişan vs bir şey yok
Gozun aydin cnmGünaydın
Kendimi bebeğe öyle kaptırdım ki buraya yazacak vakit bulamadım. 14.04.2022 tarihini seçti oğlum. Sancılarım 5dk’da bir olacak şekilde başladı gece yarısı.
6da yatışım yapıldı. 12de doğum oldu.
7cm’den sonra doktor suyu patlatıp bebeğin kafasının nasıl oturduğunu kontrol etti. Bir de hafif suni sancı desteği ile doğum haneye girmemle doğurmam arası 6 dk sürdü. Yalnızca beklenmedik olan bebeğin kilosuydu
2 gün önce 3650 olan ölçüme inat 4020 geldi Teoman bey.
Tabi bende beklenmedik yırtık oldu. Ama dikişler çok sorun olmuyor.
Doktorum ve tüm ekini mükemmeldi doğumhanede şarkılarla karşıladık oğlumu.
Şimdi sarılık, kakalar falan uğraşıyoruz. Hala doğum bekleyen herkesin gönlüne göre bir doğum olsun
Yaaaa maşallah cnm size çok güzelsiniz sağlıkla büyütün bebisinizi mutlu huzurlu bir sekildeHastane giysilerini kimlerle aynı almıştık? Giyildiler mi?
Allahın izniyle kolaylıkla kavuşun inşallah canım.4melek1anne evet canım doğum sancısı büyük ihtimalle hastaneye geldim hemen sabah açıklık yok ama sancı var yatış verdi doktor ara ara bakıyorlar açıklık. Az önce bir parmak dedi bakalım ilerlicek mi. Dua edin kızlar bizim için
evet ameliyattan sonra 10 güm antibiyotik vermişlerdi onu kullandım. Dikişlerime baktım açık ve akacak bir yer yok üstü hep kapalı. Ama altı ve üstü ödem olmuş. Bide karnımda aşırı ağrı var. 40 ım çıkınca kontrole gideceğim. Düzeldim dedikçe başa sarıyorum.Antibiyotik kullanmismiydin canim? Arada kaliyorsa pamuklu bez kullansan daha iyi, ben bebis icin aldigim ağız mendillerinden koymuştum. Enfeksiyondan supheleniyorsan mutlaka bi doktora görün
Doktora gittim dikişlerin çok iyi iyileşmiş bi sorun yok demişti. Benim sorun içerde sanırım. O ödem yapan yerler mi ağrıyor içerdeki dikişlerim mi yanıyor anlamıyorum.Çok geçmiş olsun allah şifa versin senim durumun farklı galiba dr git kuru tutmakla geçmiyorsa
Oyu olmanıza çok sevindim cnm vardır sütun cnm sen emzirmeye devam et bak nasıl gelecek sütun insAllahIyiyiz canim cok sukur. Sadece sezeryan bunyrme agir geldi. Zamanla gececek insallah. Bebegim de iyi. Sutum yok saniyorum ama cocuk doktoru ve emzirme danismani birlikte gelip var oldugunu bu sabah kanitladilar fakat anneme gore yok ve cocuk ac kaliyor. Tam 26 saat oldu dogali ve 3 tane kakali bez degistirdik. 1i dun aksam 1i bu sabah 4de 1 digeriyse az once. Diyorum bakin kaka yapiyosa doyuyodur.
Oksuruk cok kotu birsey, ondan olma ihtimali var evt, Allah sifa versin canimSağol cnm evet danıştım cnm oda pansuman yap kapat antibiyotigini kullan eğer kızarıklık falan artarsa erken gel dedi cnm ben soğuk almıştım ya cnm öksürük vardı narkozun etkisiyle öksürüğüm bi tik arttı ara ara çok aşırı öksürüyorum ondan olabilirmi diye sordum olabilir dedi doktorum cnm
Insallah iyileşirsin çabucak canim, normalden uzun sürmüş biraz senin kievet ameliyattan sonra 10 güm antibiyotik vermişlerdi onu kullandım. Dikişlerime baktım açık ve akacak bir yer yok üstü hep kapalı. Ama altı ve üstü ödem olmuş. Bide karnımda aşırı ağrı var. 40 ım çıkınca kontrole gideceğim. Düzeldim dedikçe başa sarıyorum.
Allah yardımcın olsun cnm insAllah cabuk ve kolay bir doğum olur bir açmazda doğurursun insAllah cnm sağlıkla gelsin bebisin güzel haberlerini bekliyoruz4melek1anne evet canım doğum sancısı büyük ihtimalle hastaneye geldim hemen sabah açıklık yok ama sancı var yatış verdi doktor ara ara bakıyorlar açıklık. Az önce bir parmak dedi bakalım ilerlicek mi. Dua edin kızlar bizim için
Ben farklı bir servşste yatmak zorunda kaldım ameliyattan sonra bana yürüdükçe iyi olursun vs demediler. Aktif hareket etmedim. Birde hemşire rahim kontrolü yaparken dikişlerime bastırdı derken çok sancılı ve ağrılı bir süreç geçirdim. Yarın 40 ım çıkıyor hala karnım acıyor yürüdükten sonra iç dikişlerim karnımın yanları zonkluyor. Herkes haftasında iyileşmiş ben malesef o kadar şanslı değilim. Lütfen bana dua edinInsallah iyileşirsin çabucak canim, normalden uzun sürmüş biraz senin ki
Bende kv çocuğu yıkayalım diyorum erteleyip duruyor ilk torunsa aşırı ilgili oluyorlarKızlar o kadar sinirliyim ki konuya böyle pat diye giriyorum kusura bakmayın
Kaynanam eşimi aramış bu akşam size 40 uçurmaya bebeğin banyosunu yaptırmaya gelicez demiş
ben kimim acaba bu çocuk benim değil mi . Sinirden nasıl davranacağını bilemiyorum bana akıl verin lütfen
Doktor bana dikislerin yanlari açılabilir demisti, belki seninkide öyledir. Agri kesici icebilirsin cok agrin varsa. Başka bi serviste olmak iyi olmamış. Benimde mesela dikislerin üstüne kum torbası koymuşlardır, bu ve benzeri islemler yapiyorlar içeriyi temizlemek için biraz ağrılı olabiliyor malesefBen farklı bir servşste yatmak zorunda kaldım ameliyattan sonra bana yürüdükçe iyi olursun vs demediler. Aktif hareket etmedim. Birde hemşire rahim kontrolü yaparken dikişlerime bastırdı derken çok sancılı ve ağrılı bir süreç geçirdim. Yarın 40 ım çıkıyor hala karnım acıyor yürüdükten sonra iç dikişlerim karnımın yanları zonkluyor. Herkes haftasında iyileşmiş ben malesef o kadar şanslı değilim. Lütfen bana dua edin
Kızlar o kadar sinirliyim ki konuya böyle pat diye giriyorum kusura bakmayın
Kaynanam eşimi aramış bu akşam size 40 uçurmaya bebeğin banyosunu yaptırmaya gelicez demiş
ben kimim acaba bu çocuk benim değil mi . Sinirden nasıl davranacağını bilemiyorum bana akıl verin lütfen