- 1 Aralık 2021
- 12.167
- 40.921
- 34
Bende bu doğumda dren takmışlardı o çıkana kadar basmadılar 3 dogumda kum torbası koyup ameliyata girdiğim saate kadar yataktan kaldırmadılar gelip gidip basıyordu hemşire karnımaDoktor bana dikislerin yanlari açılabilir demisti, belki seninkide öyledir. Agri kesici icebilirsin cok agrin varsa. Başka bi serviste olmak iyi olmamış. Benimde mesela dikislerin üstüne kum torbası koymuşlardır, bu ve benzeri islemler yapiyorlar içeriyi temizlemek için biraz ağrılı olabiliyor malesef
Ben de sabah gittim kontrole. Keyfi yerinde paşamın. pazartesiye kadar beklerim sonra suni verelim dedi doktorum. Hayırlısı inşallah.
Ben aynı evde yaşıyorum kv ile ilk çocukta benle yatsa diye alıp odasına götürüyordu ağlayinca emzirmeye getiriyor du şimdi 4üncü çocuk hiç gelmiyor tabii :)Bir kv de belası da bende var.
2 3 günde bir çocuğumu görmeye geliyor.
Benim çocuğumu sanki kendi doğurmuş gibi davranıyor valla elimden kaza çıkacak
Ben aynı evde yaşıyorum kv ile ilk çocukta benle yatsa diye alıp odasına götürüyordu ağlayinca emzirmeye getiriyor du şimdi 4üncü çocuk hiç gelmiyor tabii :)
Neyse sakin ol dikişlerin nasıl oldu ağrıyor diyordunBunun da 3.torunu ama oğlundan ilk diye herhalde gözü kızımdan başkasını görmüyor.
O kadar yapmacık ki bir kaşık suda boğasım var yoksa sorun değil.
Bir de eşimden yürümesine deli oluyorum.
Beni bilerek aramıyor eşimi arayıp yer yapıyor
Neyse sakin ol dikişlerin nasıl oldu ağrıyor diyordun
Şimdilik sorun yok bende toparlandım bende yara yerime bakmamıştım sağ tarafta enfeksiyon olmuştü evde antibiyotik krem vardı onu sürüp kuru tuttum gecti şükürBir tane krem yazdı doktor onu kullanıyorum.
Bir kaç gündür işte yapmadım toparladım baya şükür ağrım kalmadı
Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor 4.kere anne olmak
Şimdilik sorun yok bende toparlandım bende yara yerime bakmamıştım sağ tarafta enfeksiyon olmuştü evde antibiyotik krem vardı onu sürüp kuru tuttum gecti şükür
Tekrarlarsa yapıyımKuzu batikonla pansuman yap her gün çok iyi geliyor
Anason rezene cocuga da verenler varmış sizden veren var mı
Eski evde alt komşum ne ağlatıyon bebeği ver anason diyoduDoğulu 5 cocuk eski eşinden o ölüncedw kaybıyla evlenmiş 3te ondan cocugu vardı ve hepsine vermiş yastık GB büyüttüm diyodu
Ben de vermiyorum benim yediğim,içtiğim ona da geçiyor zatenAnason rezene cocuga da verenler varmış sizden veren var mı
Eski evde alt komşum ne ağlatıyon bebeği ver anason diyoduDoğulu 5 cocuk eski eşinden o ölüncedw kaybıyla evlenmiş 3te ondan cocugu vardı ve hepsine vermiş yastık GB büyüttüm diyodu
Aynen cnm öyle valla ara ara öksürük aşırı fazla oluyo kesik kesik oksurup duruyorum nefesim kesiliyo artikOksuruk cok kotu birsey, ondan olma ihtimali var evt, Allah sifa versin canim
Rabbim şifa versin sana cnm insAllah cabuk gecer atlatırsınBen farklı bir servşste yatmak zorunda kaldım ameliyattan sonra bana yürüdükçe iyi olursun vs demediler. Aktif hareket etmedim. Birde hemşire rahim kontrolü yaparken dikişlerime bastırdı derken çok sancılı ve ağrılı bir süreç geçirdim. Yarın 40 ım çıkıyor hala karnım acıyor yürüdükten sonra iç dikişlerim karnımın yanları zonkluyor. Herkes haftasında iyileşmiş ben malesef o kadar şanslı değilim. Lütfen bana dua edin
Allah kolaylık versin canm. Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar sancım geliyor 4 dk bir 40 sn dua edin bana.
Biz 2. Günü yıkadık bebisi cnmBende kv çocuğu yıkayalım diyorum erteleyip duruyor ilk torunsa aşırı ilgili oluyorlar
Meraktan stresten ben de çatlıyorum da, var demekki zmanıHadi artık eslem ben olsam catlardim doğur artık