2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün canim, tam bir tosun paşa masallah

Oy oy maşallah paşaya helal olsun cnm sanada Maşallah nasıl doğurdun pasayisağlıkla büyüt oglusunu

Allah Allah bu nasıl kadınmış

Kızlar merhaba ben pazartesi günü 08.17 de kucagima aldim oglumu sezeryan ile Yerde miyim gökte mi ancak telefonu elime alabildim. Bugün evimize geldik mama-meme gidiyoruz onun haricinde başka bir sıkıntı yok gibi şimdilik. Tek bir sorum var bu sevgiyle nasıl başa çıkacağız?

Sağlıklı hayırlı uğurşu loşun in inşallah bende nisan annesiyim 1 Nisan’ın Doğum yaptım bugün 20 günlük olduk çok şükür allah herkese nasip etsin

Masallahh 1 aylık olup cıkmış direk hoplat sev

Bende her kucağıma alınca aynı şeyi diyorum ya

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun

Benim kızım 'daaynı durumda 5 yaşında kardeşimi çok seviyorum diyor oLur olmax herşeye ağlıyor niye erkek bebek diye ağladı gece de benimle yatmak istiyor sensiz uyuyamam demeye başladı

Ben kestim önünü doğuma bile gelemedi. Şu an fotoğraflardan seviyor torununu. Ha içim rahat mı ? Değil ama hak ettiler .

Oyyy maşallahh tosun paşaya gerçekten çok cesaretli ve güçlü bi kadınsın sen helal olsun ben cesaret edemezdim normal doğuma. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Anlatamazsın ama
Sevmediği işleri isteyebilirsin , ağlayıp ben sezeryanlıyım , lohusayım bunları yapamıyorum yapsana de sevmediği her şeyi iste , yavaştan yok olur ortadan
Bebeği kesinlikle verme ben ayrı kalamıyorum aklım bebekte kalıyor de .. az delirmek lazım bence ..

Kendi evinde iş yapmayan kadın bana yapar mi ya
Neler yapıyorum bi görsen ama yüzsüz olunca insan her şeyi sineye çekiyor.
Çocuğumun başında oturup çocuğumu izliyor.
Ben o gelince vc ye bile gitmiyorum

Benim bandajı hastanede aldılar 2 kere pansuman yapıp gazlı bez koydular sadece. Çıkarken hiç birşey yapılmadı, kapatma eve gidince banyo yapabilirsin dediler. Banyodan sonra pamuklu tülbentle kurula gerekirse kurutma makinası tut ıslak kalmasın, arada açıp havalandır başka birşeye gerek yok dendi. Şuan sadece yerden dolayı yanmam oluyor ama kanama falan yok şükür

Oyyy sen de kavuştun nasıl güzel değil mi maşallah kilosu boyu çok güzel benimde ilk sarı su geliyordu, sürekli emzirdim. Kaka çok yaptı ertesi gün ama çiş yapmadı hiç. Akşamına sürekli emmek istedi uyutmadı beni hiç. Hemşire mama verelim biraz dedi. Getirdi 1 ölçek ama ben 3 çay kaşığı kadar verdim sadece yavaş yavaş ve uyudu. Ertesi gün bir kaka çiş yaptı esinme annem şok oldu. Meğer açlıktan değil kaka yapamadığı için o kadar sıkıntılıymış. Hiç korkma yani eğer uyanıyorsa, emmek istiyorsa o ssarı su yeterli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…