2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bana da ağır geldi ya, kalk yürü diyorlar ama çok zorlandım. Hele ilk idrarda anlamadım çişimin geldiğini o da şişirmiş beni nasıl zor oldu anlatamam. Bol bol tuvalete git, hafifleyince daha rahat hareket ediliyor. Benim gazım kolay çıktı şükür ama aşırı gazım var hala. Sanki bağırsaklara gaz basıp geri sokmuşlar gibi

Bende çok zorlanmıştım hele o ilk yürüme beni öldürmüştü çok zordu

C celiklady siz nasilsiniz canim ? Goguslerin hemen nasil yara oldu ☹ Ben de yara olacak diye korkuyorum vocugun agzina kahverengi kismi komple dayiyorumn bakalim kacinilmaz sonu ne zaman yasayacagim
Geriden geliyorum canım çocuğu uyuttum eski mesajlara anca bakıyorum. Ben de anlamadım ya dikkat ettim ama oldu maalesef. Silikon uç aldırdım ama beceremedim

Benim sağmaya zamanım olmuyor canım 1,5 saat arası oluyor en fazla. Dün akşam beyazlamaya başlamıştı şimdi tam süt rengi oldu şükür krem de aldık ama rahatlatmadı beni. Silikon aldık onu beceremedim, vakit bulunca denicem tekrar.

Rabbim şifa versin inşallah

Ay aynı Zamanda şaşırma emojisi de attım say. Helal olsun valla başka dicek sözüm yok bebişe de maşallah sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah

Çok sağol canım benimOğlum daha azimli çıktı yoksa doktor demişti akşama alalım diye ama ben istememiştim hazır değilim diye. çok şükür oldu bitti. Açılıyorum yavaş yavaş
Maşallah cnm çok şükür akıllı paşa annesini ikilemde kalmaktan kurtardi

Çok şükür cnm dikkat et benim.oksuruk zorluyo beni cnm hala geçmedi ara ara çok aşırı öksürüyorum durduramıyorum kendimi ondan dolayı sıkıntı oldu

eşin yardımcı olsun bence , ben de ilk başta beceremedim çocuğu baya eşimle beraber emzirmiştik şimdi artık cok rahat kullanıyorum yaralarım da büyük ölçüde iyileşti 1-2 güne bırakırım silikon ucu . Sağmaya zamanın olaydı iyiydi sağdıkça kanallar boşalıyor süt artıyor ben hala sağıyorum sağmazsam titreme falan geliyo memeler dolup taş gibi oluyor cok kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…