2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Doktor bana dikislerin yanlari açılabilir demisti, belki seninkide öyledir. Agri kesici icebilirsin cok agrin varsa. Başka bi serviste olmak iyi olmamış. Benimde mesela dikislerin üstüne kum torbası koymuşlardır, bu ve benzeri islemler yapiyorlar içeriyi temizlemek için biraz ağrılı olabiliyor malesef
Bende bu doğumda dren takmışlardı o çıkana kadar basmadılar 3 dogumda kum torbası koyup ameliyata girdiğim saate kadar yataktan kaldırmadılar gelip gidip basıyordu hemşire karnıma

Bir kv de belası da bende var.
2 3 günde bir çocuğumu görmeye geliyor.
Benim çocuğumu sanki kendi doğurmuş gibi davranıyor valla elimden kaza çıkacak
Ben aynı evde yaşıyorum kv ile ilk çocukta benle yatsa diye alıp odasına götürüyordu ağlayinca emzirmeye getiriyor du şimdi 4üncü çocuk hiç gelmiyor tabii :)

Ben aynı evde yaşıyorum kv ile ilk çocukta benle yatsa diye alıp odasına götürüyordu ağlayinca emzirmeye getiriyor du şimdi 4üncü çocuk hiç gelmiyor tabii :)

Bunun da 3.torunu ama oğlundan ilk diye herhalde gözü kızımdan başkasını görmüyor.
O kadar yapmacık ki bir kaşık suda boğasım var yoksa sorun değil.
Bir de eşimden yürümesine deli oluyorum.
Beni bilerek aramıyor eşimi arayıp yer yapıyor 😡

Bunun da 3.torunu ama oğlundan ilk diye herhalde gözü kızımdan başkasını görmüyor.
O kadar yapmacık ki bir kaşık suda boğasım var yoksa sorun değil.
Bir de eşimden yürümesine deli oluyorum.
Beni bilerek aramıyor eşimi arayıp yer yapıyor 😡
Neyse sakin ol dikişlerin nasıl oldu ağrıyor diyordun

Bir tane krem yazdı doktor onu kullanıyorum.
Bir kaç gündür işte yapmadım toparladım baya şükür ağrım kalmadı 🙏
Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor 4.kere anne olmak 🥰
Şimdilik sorun yok bende toparlandım bende yara yerime bakmamıştım sağ tarafta enfeksiyon olmuştü evde antibiyotik krem vardı onu sürüp kuru tuttum gecti şükür

Benimde sonradan acıdı sezeryan yeri bugün kantoron yagı aldırdım sürdüm sifa olur inşallah

Bide anason rezene aldırdım bu akşam uyuruz inşallah 🥴🥴🥴

Gündüz iyi şükür gece 11 GB Bi başlıyor 3 e kadar 😓🤪😢😢😢😢🤕

Dün gece kayınvaldem yanıma geldi sen yat yana dedi o salladı filan normalde asla uyuyamam sese filan öyle Bi uyumuşum ki 2 saat kadın sahuru hazırlıcak diw kaldırdı gidiyom die 😊

Anason rezene cocuga da verenler varmış sizden veren var mı

Eski evde alt komşum ne ağlatıyon bebeği ver anason diyodu🤪 Doğulu 5 cocuk eski eşinden o ölüncedw kaybıyla evlenmiş 3te ondan cocugu vardı ve hepsine vermiş yastık GB büyüttüm diyodu🤔🤭🙈

Eski evde alt komşum ne ağlatıyon bebeği ver anason diyodu🤪 Doğulu 5 cocuk eski eşinden o ölüncedw kaybıyla evlenmiş 3te ondan cocugu vardı ve hepsine vermiş yastık GB büyüttüm diyodu🤔🤭🙈

Ben kızıma direkt vermiyorum kendim içiyorum ona da geçiyor 😅

Ben de vermiyorum benim yediğim,içtiğim ona da geçiyor zaten 😇

Ben farklı bir servşste yatmak zorunda kaldım ameliyattan sonra bana yürüdükçe iyi olursun vs demediler. Aktif hareket etmedim. Birde hemşire rahim kontrolü yaparken dikişlerime bastırdı derken çok sancılı ve ağrılı bir süreç geçirdim. Yarın 40 ım çıkıyor hala karnım acıyor yürüdükten sonra iç dikişlerim karnımın yanları zonkluyor. Herkes haftasında iyileşmiş ben malesef o kadar şanslı değilim. Lütfen bana dua edin
Rabbim şifa versin sana cnm insAllah cabuk gecer atlatırsın🤲 ben 5. Gün oldu bugün ve şimdiden çok sıkıldım eski düzenime dönmeyi rahat hareket etmeyi istiyorum

X