KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Pozitif 🤤 değerin kaç çıktı benim 3.gun embriyosu 10.gündü bugün iki tane transfer ettiler 26 çıktı sonuç 😬
Çok sevindim inşallah katlanarak artsın 🤲Benimde transfer günüyle beraber 6.günüm inşallah bizlerde tüm bekleyenler pozitif sonuçlar alsın beklemek zor zaman geçmiyor ister istemez aklım hep orda acaba tutundu mu diye

Tebrik ederim canım🥰
Benim beşinci gün embriyosu çift transfer oldu ama tek tutundu sanırım 161 çıktı.
Daha önceki tutan gebeliklerimde onuncu günümde biri 207 biri 570 çıkmıştı onun için bu denemedeki değerim bana biraz düşük gelmişti hemşiremiz hayır çok güzel bir değer düşük değil dedi rahatladım biraz düzenli artış önemli🥰
İnşallah devamı da çok güzel olur 🤗 benimki baya baya düşük kalmış seninkinin yanında neden öyle acaba 🤔

Çok sevindim inşallah katlanarak artsın 🤲Benimde transfer günüyle beraber 6.günüm inşallah bizlerde tüm bekleyenler pozitif sonuçlar alsın beklemek zor zaman geçmiyor ister istemez aklım hep orda acaba tutundu mu diye
İnşallah darısı size olsun hepimizinki sağlıklı, hayırlı ve daim olsun 🤗 çok haklısınız düşünmekte ama inanın ben dedim ki negatif sonuç alacağız o kadar belirtim yoktu ki kendinizi dinlemeyin lütfen çok iyi anlıyorum ama gelen geliyor buna inanıyorum 🙏 çoğu süreci yaşadım ameliyat oldum aşılama yaptık 3 kez şimdi de ilk tüp bebek denemem neyse çok konuştum 😅 güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarım sizinle

Kızlar bugün iğnenin 2. Günündeyim. İğne saatini 18.00 ayarladım. Eşimin evde olduğu saat. Tüm süreci benimle birlikte yaşamasini istiyorum diğer türlü çok yalnız hissediyorum
Bende pazartesi yeniden başladım folikül takibine😊 hatırlarsanız geçen ayda 3 yumurtam toplanmıştı.3 üde en iyi kalitede embriyo olup dondurulmuşlardı😊 sizin kaç folikül gördü doktorunuz?

Hemşire saat 4 yapmıştı kabul etmedim dedim çok önemli mi yok dedi önemli değil saat kaçta oldu ama düzenli olsun dedi
Aşağı yukarı aynı saatlerde olsun istiyorlar.mesela benim ilki 17.00 da yapıldı ama diyor ki 16.00 da olur 18.00 da. Aşağı yukarı bu saatler olsun diyor. Akşam 5teki ilacı öğlen 1 de yapma yani dedi😀

X