- 12 Mart 2019
- 14.389
- 33.717
Sabah 7 de verdim ben 9 da cıktıEvet çıkmak üzeredir valla gerçekte doğuracak miyim bilmiyorum ama şu an 9 doğruyorum sen verdin mi hadi güzel haber ver bana
Pozitif cok şükür cumartesi bidaha vericem artış için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah 7 de verdim ben 9 da cıktıEvet çıkmak üzeredir valla gerçekte doğuracak miyim bilmiyorum ama şu an 9 doğruyorum sen verdin mi hadi güzel haber ver bana
Hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınızEvet şimdilik sonucum güzel çıktı cumartesi artış için bir daha kan vereceğim
Sağolun inşallah sağlıkla devamı gelirHayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah canım bizlerede dua edinSağolun inşallah sağlıkla devamı gelir
Benim de göbeğim biraz morarmış olsun herşeye değerEvet ya boşver biz kötü düşünmeyelim sürecimiz gayet sağlıklı ve güzel ilerliyor. Allahın izniyle öyle de devam edecek. Ben yarın akşam 21:30 da vurulcam. Pazar sabah 7:45 de merkezde olacağım. Yarın iki tanede gonapeptyl vurcam 20:30 da. Öğlen 2 de son cetrodite olcam. Sonra her yerim delik deşik
Yarın kendine geldiğinde bizimle paylaşmayı unutma inşallah güzel güzel yumurtalar toplanırBenim de göbeğim biraz morarmış olsun herşeye değer
Ya gerçekten mi çok şükür gözün aydın benim sonucumda yeni çıktı da eşimi bekliyorum onunla bakalım dedik inşallah bende güzel haberler veririmSabah 7 de verdim ben 9 da cıktı
Pozitif cok şükür cumartesi bidaha vericem artış için
Hayırlısı olsun, inşallah artışı da görürsünüzEvet şimdilik sonucum güzel çıktı cumartesi artış için bir daha kan vereceğim
Insallah yumurtalariniz olgun ve saglikli cikarlar. Bol sansSelam kızlar, ben de bu akşam 21.00da çatlatma iğnemi vurucam, inşallah cumartesi sabah yumurta toplamam var. İlk tedavimde yumurtalarım boş çıkmıştı inşallah bu sefer güzel yumurtalarım olur güzel embriyolar olur. Dondurulmuş transfer olcak inşallah hayırlısıyla bu tedavide sonuca ulaşır bebeğimi alırım kucağıma
Insallah hem saglikli hem de olgun toplanir olarak buyumustur yumurtalariniz. Bol sansBenim de yarın yumurta toplamam var inşallah çok güzel yumurtalarınız toplanır sizinde kaç yumurta toplanmıştı ilkinde
Ya hadi inşallah bekliyorum güzel haberlerini hemen burayada yazYa gerçekten mi çok şükür gözün aydın benim sonucumda yeni çıktı da eşimi bekliyorum onunla bakalım dedik inşallah bende güzel haberler veririm
Amiiiin inşallahHayırlısı olsun, inşallah artışı da görürsünüz
İnşallah canım yazarım yarınYarın kendine geldiğinde bizimle paylaşmayı unutma inşallah güzel güzel yumurtalar toplanır
İnşallah canım teşekkür ederimInsallah hem saglikli hem de olgun toplanir olarak buyumustur yumurtalariniz. Bol sans
Hiç belli olmaz belki artar mucizelere inanDayanamadım canım dün akşam 21.00 de verdim <2 çıktı sonuc doktoruma yazdım lütfen ilaçları kullanmaya devam edip 2 gün sonra kan veriniz yazmış bende yarin kan vericem tekrar ümidimi kaybetmek istemiyorum açıkçası ama çıkan sonuç yıprattı beni
Hayırlısı olsunMerhabalar, belki hatirlayanlariniz olur, ilk transferim haziran da olmustu sonucum negatifdi.
20 Kasim, ikinci transferim yapildi. 8.gunum bugun sabah test yaptim cok sukur pozitif. 30 unda kan testimi doktorum 1 gun erkene cekti, yarin kan verecegim. Hepimize hayirli olsun
Hayirlisi olsun, saglikli bir hamilelik olur insallahMerhabalar, belki hatirlayanlariniz olur, ilk transferim haziran da olmustu sonucum negatifdi.
20 Kasim, ikinci transferim yapildi. 8.gunum bugun sabah test yaptim cok sukur pozitif. 30 unda kan testimi doktorum 1 gun erkene cekti, yarin kan verecegim. Hepimize hayirli olsun
Allah razi olsun, hepimiz iicn hayirlisi olsun insallahHayırlısı olsun