KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Evet ya boşver biz kötü düşünmeyelim sürecimiz gayet sağlıklı ve güzel ilerliyor. Allahın izniyle öyle de devam edecek. Ben yarın akşam 21:30 da vurulcam. Pazar sabah 7:45 de merkezde olacağım. Yarın iki tanede gonapeptyl vurcam 20:30 da. Öğlen 2 de son cetrodite olcam. Sonra her yerim delik deşik 😂😂
Benim de göbeğim biraz morarmış olsun herşeye değer 😍🙏🏻

Selam kızlar, ben de bu akşam 21.00da çatlatma iğnemi vurucam, inşallah cumartesi sabah yumurta toplamam var. İlk tedavimde yumurtalarım boş çıkmıştı inşallah bu sefer güzel yumurtalarım olur güzel embriyolar olur. Dondurulmuş transfer olcak inşallah hayırlısıyla bu tedavide sonuca ulaşır bebeğimi alırım kucağıma
Insallah yumurtalariniz olgun ve saglikli cikarlar. Bol sans ✨😇💐

Dayanamadım canım dün akşam 21.00 de verdim <2 çıktı sonuc doktoruma yazdım lütfen ilaçları kullanmaya devam edip 2 gün sonra kan veriniz yazmış bende yarin kan vericem tekrar ümidimi kaybetmek istemiyorum açıkçası ama çıkan sonuç yıprattı beni
Hiç belli olmaz belki artar mucizelere inan🌸

Merhabalar, belki hatirlayanlariniz olur, ilk transferim haziran da olmustu sonucum negatifdi.
20 Kasim, ikinci transferim yapildi. 8.gunum bugun sabah test yaptim cok sukur pozitif. 30 unda kan testimi doktorum 1 gun erkene cekti, yarin kan verecegim. Hepimize hayirli olsun
Hayırlısı olsun 💐

Merhabalar, belki hatirlayanlariniz olur, ilk transferim haziran da olmustu sonucum negatifdi.
20 Kasim, ikinci transferim yapildi. 8.gunum bugun sabah test yaptim cok sukur pozitif. 30 unda kan testimi doktorum 1 gun erkene cekti, yarin kan verecegim. Hepimize hayirli olsun
Hayirlisi olsun, saglikli bir hamilelik olur insallah 💐

X