- 13 Aralık 2020
- 724
- 588
HoşbuldumSelam hoşgeldinAllah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Salı gideceğim canım o zamana doktor ne diyecek bakalım... tabii önlem almak lazım ama inan tutunan bebek her şekilde tutunuyorEvet bende fitil olarak aliyorum, ama inan al yada alma diyemem 18. Gun oldu diyorsun, mutlaka doktoruna danış
Benim de sag kasigim ayni bi ara geciyor sonra yeniden başlıyor ozellikle geceleri. Burada her yere sordum normalmiş doktoruma da ulaştım o da gelmene gerek yok gayet normal kanama da eşlik ederse o zaman gelirsin dedi canimBenim de sağ kasığıma kramp gibi oluyor yarın ki testi merakla bekliyorum..
Ah bu devlet doktorlariKızlar selam, nasılsınız? Ben bugün devlet hastanesine gittim çarşamba değerim 1655 olduğuna göre hem keseyi görür hem ilaçlarımı yazdırırım dedim.. Dr muayene etti ve keseyi göremedi bir de üstüne bu değer de gözükmediyse problem olabilir vajinal bakalım dedi orda da göremeyince sen araştırma hastanesine git istersen dedi ve o an öldüm öldüm dirildim kendimi özelde ki doktoruma nasıl attım bilmiyorum.. çok şükür kesemizi gördük 5 hftalıksın dedi
İlk kese görüntüsü de benden olsun
Yaa ne kadar güzelKızlar selam, nasılsınız? Ben bugün devlet hastanesine gittim çarşamba değerim 1655 olduğuna göre hem keseyi görür hem ilaçlarımı yazdırırım dedim.. Dr muayene etti ve keseyi göremedi bir de üstüne bu değer de gözükmediyse problem olabilir vajinal bakalım dedi orda da göremeyince sen araştırma hastanesine git istersen dedi ve o an öldüm öldüm dirildim kendimi özelde ki doktoruma nasıl attım bilmiyorum.. çok şükür kesemizi gördük 5 hftalıksın dedi
Çok sevindim çok güzel görünüyor darısı başımızaKızlar selam, nasılsınız? Ben bugün devlet hastanesine gittim çarşamba değerim 1655 olduğuna göre hem keseyi görür hem ilaçlarımı yazdırırım dedim.. Dr muayene etti ve keseyi göremedi bir de üstüne bu değer de gözükmediyse problem olabilir vajinal bakalım dedi orda da göremeyince sen araştırma hastanesine git istersen dedi ve o an öldüm öldüm dirildim kendimi özelde ki doktoruma nasıl attım bilmiyorum.. çok şükür kesemizi gördük 5 hftalıksın dedi
Çok güzel bir haber darısı kalp atışını duymaya sonra sağlıkla kucağına almayaKızlar selam, nasılsınız? Ben bugün devlet hastanesine gittim çarşamba değerim 1655 olduğuna göre hem keseyi görür hem ilaçlarımı yazdırırım dedim.. Dr muayene etti ve keseyi göremedi bir de üstüne bu değer de gözükmediyse problem olabilir vajinal bakalım dedi orda da göremeyince sen araştırma hastanesine git istersen dedi ve o an öldüm öldüm dirildim kendimi özelde ki doktoruma nasıl attım bilmiyorum.. çok şükür kesemizi gördük 5 hftalıksın dedi
Canim doltora gittiğin de adetin ne kadar gün gecikmisti benim 6 gün gecikti gittim 490 çıkmıştıÇok sevindim çok güzel görünüyor darısı başımızamaşallah.. Bu ultrason karından mı vajinal mi? Devlet hastanesinin makinaları özele nazaran daha kötü herhalde Ben doktora gidene kadar bebiş tamamlanmış olcak zaten ptesi değerim 4480di haftaya çarşamba kaç olur bilemiyorum
Ah bu devlet doktorlariinsanin canından can sokuyorlar. Iyi yapmışsınız ozele giderek. Hayirli olsun. Ben de kese için doktorumla telefondan iletisim halindeyim 1300 1500 lere ulaştığını goruncw gidicem yanina. Cok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Yaa ne kadar güzeldarısı bize, sağlıkla devam etsin kuzum
Çok sevindim çok güzel görünüyor darısı başımızamaşallah.. Bu ultrason karından mı vajinal mi? Devlet hastanesinin makinaları özele nazaran daha kötü herhalde Ben doktora gidene kadar bebiş tamamlanmış olcak zaten ptesi değerim 4480di haftaya çarşamba kaç olur bilemiyorum
Çok güzel bir haber darısı kalp atışını duymaya sonra sağlıkla kucağına almaya
Herkese merhaba hanımlar rabbim bebeklerimizi saglikcakla kucağımıza veriri inşallah herlese hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmesini dilerim.
Benimm.size sorum şu hanımlar hamileliğin ilk ayları neler yemeliyiz nasıl beslenmeliyiz cevaplarınızı bekliyorum
Benim de sag kasigim ayni bi ara geciyor sonra yeniden başlıyor ozellikle geceleri. Burada her yere sordum normalmiş doktoruma da ulaştım o da gelmene gerek yok gayet normal kanama da eşlik ederse o zaman gelirsin dedi canim
Ben daha doktora gidemedim araya bayram girince arayıp haber verdim ayın 4üne verdiler randevuyu.. adetim 1 hafta geçtikten sonra ki beta 4480 çıkmıştı ama..Canim doltora gittiğin de adetin ne kadar gün gecikmisti benim 6 gün gecikti gittim 490 çıkmıştı
Ben de folat ve protein ağırlıklı besleniyorum sağlıklı yağları badem ceviz gibi kuruyemişlerden alıyorum kalsiyumu badem sütünden.. Yeşil mercimek hem folik asit hem protein hem de lif açısından zengin bir besin.. Onu mutlaka tüketiyorum. Fast food olabildiğince yememeye çalışıyorum. bol bol yoğurt ve su :)Herkese merhaba hanımlar rabbim bebeklerimizi saglikcakla kucağımıza veriri inşallah herlese hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmesini dilerim.
Benimm.size sorum şu hanımlar hamileliğin ilk ayları neler yemeliyiz nasıl beslenmeliyiz cevaplarınızı bekliyorum
Bebeklerimizin doğum tarihi aynı kesede görünmüş maasallah son adet tarihin ne zamandi benim 25 Haziran acama benim kese oluşmuş müdür yarın doktora gidicemKızlar selam, nasılsınız? Ben bugün devlet hastanesine gittim çarşamba değerim 1655 olduğuna göre hem keseyi görür hem ilaçlarımı yazdırırım dedim.. Dr muayene etti ve keseyi göremedi bir de üstüne bu değer de gözükmediyse problem olabilir vajinal bakalım dedi orda da göremeyince sen araştırma hastanesine git istersen dedi ve o an öldüm öldüm dirildim kendimi özelde ki doktoruma nasıl attım bilmiyorum.. çok şükür kesemizi gördük 5 hftalıksın dedi
24 haziran benim ama transferim 17 temmuz da yapılmıştı.. beta hcg ne zaman ölçüldü ve değer kaçtı sizin?Merhaba hanımlar . Rabbim herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
Bebeklerimizin doğum tarihi aynı kesede görünmüş maasallah son adet tarihin ne zamandi benim 25 Haziran acama benim kese oluşmuş müdür yarın doktora gidicem
Canım vajinal olmasını istemiyorsan 1 hafta daha beklemen gerekiyorKızlar benim perşembe 1070 ti hcg kese için ne zaman gideyim sizce karından görülsün isterim ama vajinal istemem