Teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin tutunsun bebiş Allah isteyen herkese de nasip etsinBence değerin normal canım önemli olan ikiye katlaması güzel düşün güzel olsun inşallah olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin tutunsun bebiş Allah isteyen herkese de nasip etsinBence değerin normal canım önemli olan ikiye katlaması güzel düşün güzel olsun inşallah olacak
Bu arada progestan ne ilacı ne işe yarıyor kendimiz eczaneden alabiliyormuyuzBence değerin normal canım önemli olan ikiye katlaması güzel düşün güzel olsun inşallah olacak
Anladım canım inşallah hayırlısıyla görürsün keseni deBen aşılamadan 12 gün sonra kan verdim 77 çıktı 2 gün sonra bi daha verdim 229’4 çıktı. Araya bayram girdği için hastane kapalıydı pazartesi aradım haber vermek için bir kez daha kan verin dediler tabi üzerinden 1 hafta geçmiş oldu kan verdim 4480 çıktı aradım ayın 4üne randevu verdiler o zaman göreceğiz inşallah henüz keseyi görmedik biz de anca kontrole gideceğiz
Canım sormayu unuttum belirtin falan var mı şuan?Ben aşılamadan 12 gün sonra kan verdim 77 çıktı 2 gün sonra bi daha verdim 229’4 çıktı. Araya bayram girdği için hastane kapalıydı pazartesi aradım haber vermek için bir kez daha kan verin dediler tabi üzerinden 1 hafta geçmiş oldu kan verdim 4480 çıktı aradım ayın 4üne randevu verdiler o zaman göreceğiz inşallah henüz keseyi görmedik biz de anca kontrole gideceğiz
Kasıklarım çok ağrıyor bir de beyaz akıntım var göğüslerim de hassas büyüdüler baya.. Onun dışında başka bir belirtim yok şimdilik :)Canım sormayu unuttum belirtin falan var mı şuan?
Progesteron, yumurtlama hormonu olarak ta bilinir, hamile kalmada ve adet sürecinde önemli rol oynayan hormonlardan biridir. Yumurtlama dönemi sonrasında yani adet döneminin ikinci yarısında salgılanan, kadınlık hormonudur. Yumurtlamadan önce, progesteron hormonu seviyeleri çok düşüktür, hemen sonrasında yükselir. Yumurtanın döllenmesi sağlanınca progesteron hormonu, rahmin astarındaki (endometriyum) kan damarlarının büyümesini uyarır ve erken evre embiryoyu besleyen dokuları aktive eder. Progesteron, döllenmiş yumurtanın büyümesine katkı için rahim dokusunun kaplanmasını sağlar ve gebelik boyunca rahmin korunmasına yardımcı olur. (Alıntıdır.)Bu arada progestan ne ilacı ne işe yarıyor kendimiz eczaneden alabiliyormuyuz
Benimdebugün başladı kasık ağrılarım. Ara ara yokluyor. Böyle kasılma sızlama şeklinde. Sonra geçiyor. Göğüslerimin ucu ilk öğrendiğim zaman aşırı ağrıyordu şimdi öyle bir ağrısı kalmadı pek fazlaKasıklarım çok ağrıyor bir de beyaz akıntım var göğüslerim de hassas büyüdüler baya.. Onun dışında başka bir belirtim yok şimdilik :)
Teşekkür ederim bilgilendirmeden dolayı birşey daha sorucam üç gün önce beta 100 dü bugün 251 çıktı yavaş bir artış mı sizceProgesteron, yumurtlama hormonu olarak ta bilinir, hamile kalmada ve adet sürecinde önemli rol oynayan hormonlardan biridir. Yumurtlama dönemi sonrasında yani adet döneminin ikinci yarısında salgılanan, kadınlık hormonudur. Yumurtlamadan önce, progesteron hormonu seviyeleri çok düşüktür, hemen sonrasında yükselir. Yumurtanın döllenmesi sağlanınca progesteron hormonu, rahmin astarındaki (endometriyum) kan damarlarının büyümesini uyarır ve erken evre embiryoyu besleyen dokuları aktive eder. Progesteron, döllenmiş yumurtanın büyümesine katkı için rahim dokusunun kaplanmasını sağlar ve gebelik boyunca rahmin korunmasına yardımcı olur. (Alıntıdır.)
Progestanı doktorunuz uygun görürse yazıyor reçeteyle alıyorsunuz. (Benim bildiğim)
Merhaba hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba kızlar ben daha doktorla görüşmedim ama tahmini benimde nisan ayına denk gelecek sanırım sat 23 temmuzdu. Son adet tarihim 26 haziran. Bugün beta 217 çıktı
Ben de aslında o konuda sadece şunu biliyorum 2 günde 2 katı artıyor sizin de güzel yükseliyor bence en iyisini yine doktorunuz bilir tabi..Teşekkür ederim bilgilendirmeden dolayı birşey daha sorucam üç gün önce beta 100 dü bugün 251 çıktı yavaş bir artış mı sizce
Umarım sıkıntısız sorunsuz kavuşuruz bebeklerimize. Bu mide bulantıları vs 2 aydan sonra başlıyor herhalde inş çok olmaz da doğru düzgün beslenebiliriz.Benimdebugün başladı kasık ağrılarım. Ara ara yokluyor. Böyle kasılma sızlama şeklinde. Sonra geçiyor. Göğüslerimin ucu ilk öğrendiğim zaman aşırı ağrıyordu şimdi öyle bir ağrısı kalmadı pek fazla
Amin inşallah hepimize❤Merhaba hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah bende mide bulantılarından çekiniyorum ama hayırlısı. Ben ilk zamanlar zannediyordum ki mide bulantısından anlarım hamile olduğumu tv dekiler gibi öyle olmuyormuş öğrendikUmarım sıkıntısız sorunsuz kavuşuruz bebeklerimize. Bu mide bulantıları vs 2 aydan sonra başlıyor herhalde inş çok olmaz da doğru düzgün beslenebiliriz.
ben hamile olduğuma tansiyonum düşüp rengim beyaz olunca anladım kuafördeydim o sıra başım filan döndü daha 10. günüydü gittim test aldım evde yaptım silik çizgi gördüm orda anladım ki tutmuş arada baş dönmesi oluyor çok nadir bazen de aşerme yapıyor çok alakasız şeylerin tadını kokusunu alıyorum canım çekiyo sonraİnşallah bende mide bulantılarından çekiniyorum ama hayırlısı. Ben ilk zamanlar zannediyordum ki mide bulantısından anlarım hamile olduğumu tv dekiler gibi öyle olmuyormuş öğrendik
Canım benim haklısın yormamaya çalışıyorum kendimi uzanıyorumm inş hepimizinki sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirÜzüldüm hiç sıkma canını her şey olacağına varır bak ne güzel olmuş şans güzellik getirir inşallah tüm sıkıntılarınızdan kurtarır yine de salma kendini moral olarak iyi olmaya çalış ki bebiş de iyi olsun.. Anne iyiyse bebek de iyidir
Düşük engelleyici canımm inan bilmiyorumBu arada progestan ne ilacı ne işe yarıyor kendimiz eczaneden alabiliyormuyuz
Oh oh maşallahben hamile olduğuma tansiyonum düşüp rengim beyaz olunca anladım kuafördeydim o sıra başım filan döndü daha 10. günüydü gittim test aldım evde yaptım silik çizgi gördüm orda anladım ki tutmuş arada baş dönmesi oluyor çok nadir bazen de aşerme yapıyor çok alakasız şeylerin tadını kokusunu alıyorum canım çekiyo sonra
Kesinlikle canim benim, bende öyle düşünüyorumBenim bitti hatta eczaneden alıp takviye yapacağım kontrole gidene kadar belki doktor kullanmaya devam et dicek aslında bebek için ne kadar faydalı bir hormon..
Evet bende fitil olarak aliyorum, ama inan al yada alma diyemem 18. Gun oldu diyorsun, mutlaka doktoruna danışDoğrudur canım kullanmamış bulundum evde var 1.5 paket vajinal kullanıyordum sizde mi öyle. Doktor 15 gün kullan demişti aşılamanın 1. Günüden itibaren. Şimdi kullansam mı acaba bilmiyorum aşılamamın 18. Günü