- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
Öyle valla canım şimdi akıntım geldi sanki rengi koyu moralim bozulduGecen ay kimyasal oldu benimde, dış gebelik şüphem vardi. Öldüm öldüm dirildim o iki hafta sürekli kan ver değere bak yükselmesin vs derken seni cok iyi anlıyorum. Bende öyleyim, hakkimizda hayırlısı Allah'a tevekkül etmekten başka bisey gelmiyor elimden
Adet günün mü canımBenimde beta 101 çıktı henüz doktora gitmedim sağ kasıkta batma ve adet sancısı gibi sancı yaşıyorum benim gibi olan varmı acaba bir tane kimyasalım var o yüzden aynısı olur diye korkuyorum
4 haftalık bence canım ama kese görünmeden bilinmiyormuşKızlar değerlerime göre kaç haftalıktır sizce
Evet dün adet günümdü ondan dolayımıdırAdet günün mü canım
Bence değerin normal canım önemli olan ikiye katlaması güzel düşün güzel olsun inşallah olacakEvet dün adet günümdü ondan dolayımıdır
Deme oyle moral bozma, daha da artarsa acile git progestan baslarlar düşüğe karşıÖyle valla canım şimdi akıntım geldi sanki rengi koyu moralim bozuldu
Canım sarı akıntıdır bende hep vardı zaten progestan ı aşılamanın ilk günü vermişti kullanmadım inş bebişler sağlıkla tutunurDeme oyle moral bozma, daha da artarsa acile git progestan baslarlar düşüğe karşı
Progestanı neden kullanmadınız ben kaç hafta oldu hala kullanıyorum hem duphaston hem progestan keşke devam etseydiniz doktorunuz yazdıysa vardır bir bildiği :/Canım sarı akıntıdır bende hep vardı zaten progestan ı aşılamanın ilk günü vermişti kullanmadım inş bebişler sağlıkla tutunur
Neden kullanmadin, çok faydası varCanım sarı akıntıdır bende hep vardı zaten progestan ı aşılamanın ilk günü vermişti kullanmadım inş bebişler sağlıkla tutunur
Benim bitti hatta eczaneden alıp takviye yapacağım kontrole gidene kadar belki doktor kullanmaya devam et dicek aslında bebek için ne kadar faydalı bir hormon..Neden kullanmadin, çok faydası var
Merhaba, muhtemelen görünür benim de 7 günde 4480 olmuştu bi hafta sonrasına randevu verdiler.. 6 haftayı doldurmuş olacağım. Sizin kaç hafta oldu?Kızlar merhaba. Salı günü kan testim 21 çıktı. Perşembe günü tekrar kan verdim 106 çıktı değerim. Doktorum 10 gün sonra görüselim dedi bende 6 ağustosa randevu aldım. Ama tekrar kan falan ver demedi. Acaba 6 ağustosta gittiğimde kese falan görünür mü?
Canım ailevi sıkıntılar vardı aşılamamı da yapmayacaktım kötü bir zamana denk geldi içimden hiç gelmiyordu o bebek nasıl tutundu bilmiyorum rabbimin mucizesi resmen..Progestanı neden kullanmadınız ben kaç hafta oldu hala kullanıyorum hem duphaston hem progestan keşke devam etseydiniz doktorunuz yazdıysa vardır bir bildiği :/
Doğrudur canım kullanmamış bulundum evde var 1.5 paket vajinal kullanıyordum sizde mi öyle. Doktor 15 gün kullan demişti aşılamanın 1. Günüden itibaren. Şimdi kullansam mı acaba bilmiyorum aşılamamın 18. GünüNeden kullanmadin, çok faydası var
Canım daha hiç doktora gitmedim. Doktorumla telefonla görüştüm sadece. 2.kan testimden sonra 10 gün sonra görüşelim dedi. Sen ilk kan testinden ne zaman sonra keseyi gördün?Merhaba, muhtemelen görünür benim de 7 günde 4480 olmuştu bi hafta sonrasına randevu verdiler.. 6 haftayı doldurmuş olacağım. Sizin kaç hafta oldu?
289 çıktı canımOlmaz mı kuzum, adet ağrısından durulmuyor ki, bel bacak kasik hepsi agriyor. Yeni yeni göğüslerim ağrımaya başladı normalde adette bile agrimaz. İnşallah sağlıklı yükselmiştir, haber ver bana da mutlaka
Üzüldüm hiç sıkma canını her şey olacağına varır bak ne güzel olmuş şans güzellik getirir inşallah tüm sıkıntılarınızdan kurtarırCanım ailevi sıkıntılar vardı aşılamamı da yapmayacaktım kötü bir zamana denk geldi içimden hiç gelmiyordu o bebek nasıl tutundu bilmiyorum rabbimin mucizesi resmen..
Ben aşılamadan 12 gün sonra kan verdim 77 çıktı 2 gün sonra bi daha verdim 229’4 çıktı. Araya bayram girdği için hastane kapalıydı pazartesi aradım haber vermek için bir kez daha kan verin dediler tabi üzerinden 1 hafta geçmiş oldu kan verdim 4480 çıktı aradım ayın 4üne randevu verdiler o zaman göreceğiz inşallah henüz keseyi görmedik biz de anca kontrole gideceğizCanım daha hiç doktora gitmedim. Doktorumla telefonla görüştüm sadece. 2.kan testimden sonra 10 gün sonra görüşelim dedi. Sen ilk kan testinden ne zaman sonra keseyi gördün?
Selam hoşgeldinKızlar selam burası hep hamişlerle dolmuş ne güzel bende dün aşılama yaptırdım inşallah bende 14 gün sonra güzel haberlerle gelirim bu arada bana da doktorum progestan yazdı aşılamadan 2 gün sonra kullanmaya başlamamı istedi yarın başlayacağım inşallah