İlk gebelik olunca insan ister istemez korkuyor. İnşallah düzenli bir şekilde artar. Değer yükselip keseyi ve kalp atışını duyarsam hayırlısıyla biraz rahatlarım herhaldeKuzucum ona hiç takılma o geç döllenmeden kaynaklı. Önemli olan bundan sonra yükselişi. Olumsuz hiç düşünme. İnsan tedirgin oluyormuş hamile kalınca baya. Ki bak ben normalde ebeyim o halde bile bütün bildiklerimi kendimde unuttuğumu farkettim
Korkma korkma inşallah hepimizinki çok güzel ilerler dua edelimİnşallah canım ya valla çok korkmaya başladım salı günü doktora gidecegim bakalım ne olur
Bende chrome da açık duruyo arada girip sayfayı yenileyince bildirimleri görüyorum. Uygulaması kullanışlı mıdır bilemedim sayfa haline alıştım bayaYa kızlar bu arada bu kadınlar kulübünün AppStore’da uygulamasını bulamadım. Hep Google’dan giriyorum öyle de zor oluyor. Bildirim gelmiyor vs. Sizler de böyle mi kullanıyorsunuz merak ettim
Hıı ben de öyle devam edeyim bariBende chrome da açık duruyo arada girip sayfayı yenileyince bildirimleri görüyorum. Uygulaması kullanışlı mıdır bilemedim sayfa haline alıştım baya
Aynen öyle beni de cumartesiye çağırdı işte kese için. Ben de aynı şekildeyim. Bi aileme söyledim başka kimseye söylemedim daha erken diyeİlk gebelik olunca insan ister istemez korkuyor. İnşallah düzenli bir şekilde artar. Değer yükselip keseyi ve kalp atışını duyarsam hayırlısıyla biraz rahatlarım herhalde
Uygulama kullanan varsa kullanışlıysa yazsa bizde bakarız ona göreHıı ben de öyle devam edeyim bari
AynenUygulama kullanan varsa kullanışlıysa yazsa bizde bakarız ona göre
Bende aynı şekilde kendi aileme eşimin ailesine söyledik ama daha doktora gitmedik yani. Bende salı günü sağlık ocağında kan vericem haftaya da doktora gidicem o zamana kadar yükselir kese görünür inşallah.Aynen öyle beni de cumartesiye çağırdı işte kese için. Ben de aynı şekildeyim. Bi aileme söyledim başka kimseye söylemedim daha erken diye
İnşallah kuzum, mutlaka haber verÇok güzel canımmm çok sevindimben de 10 gibi baktıracam inş benimki de artarr
İnşallah canım yaa valla moralim baya bozulduKorkma korkma inşallah hepimizinki çok güzel ilerler dua edelim
Çok güzel ilerliyor ne zaman gitcektin doktoraKızlar 27 temmuz 520
29 temmuz 1069
31 temmuz 2047
Merhaba hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahHerkese merhaba,
Ben de 2022 nisan annesi olacagim ins.Ilk cocugum olacak ve endiseliyim ister istemez. Henuz doktora gitmedim. Biraz kasik agrisi ve ara ara vajinal islaklik hissediyorum ama bisi yok tabi sebebini bilemiyorum vucuttaki degisikler olabilir. Umarim herkes saglikla alir bebegini kucagina en uygun ve dogru zamanda.
Salı gideyim dedim canım karından görünür inşallah kese çok korkuyorum yaaa stres bitmediÇok güzel ilerliyor ne zaman gitcektin doktora
MaşallahKuzular bugünkü degerim 757 çıktı, iki gune bir degerlerim 180/348 di. Doktorum cars gel hem büyük ihtimalle keseyi de görürüz dediAllahim nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalim
Belli olmuyor işte doktor insiyatifi aslında biraz, buarada idrara sıkışık gitme sakın..Salı gideyim dedim canım 5000 e yakın olur tahminen bakılmaz mı sence karından.
Uygulama kullanan varsa kullanışlıysa yazsa bizde bakarız ona göre