2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kuzular bugünkü degerim 757 çıktı, iki gune bir degerlerim 180/348 di. Doktorum cars gel hem büyük ihtimalle keseyi de görürüz dedi🙏 Allahim nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalim❤️🧿

Ben beklenen bat tarihinde 188 di beta tekrar olcturmedim ters bı durum kanamam olmadığı için pazartesi doktor gidicem

Beta oranı kişiden kişiye değişiyormus döllenme tarihine göre mühim olan düzenli artması demişti sağlık ocağındaki ebe bat da 188 di benim gayet normal dediler bende tekrar olcturmedim.

Benim de sat 26 haziran dün 217 çıktı. Böyle sizinkileri okuyunca az geliyo galiba benim geç döllenme falan oldu ya İnşallah yükselir😔
Kuzucum ona hiç takılma o geç döllenmeden kaynaklı. Önemli olan bundan sonra yükselişi. Olumsuz hiç düşünme. İnsan tedirgin oluyormuş hamile kalınca baya. Ki bak ben normalde ebeyim o halde bile bütün bildiklerimi kendimde unuttuğumu farkettim

Kuzucum ona hiç takılma o geç döllenmeden kaynaklı. Önemli olan bundan sonra yükselişi. Olumsuz hiç düşünme. İnsan tedirgin oluyormuş hamile kalınca baya. Ki bak ben normalde ebeyim o halde bile bütün bildiklerimi kendimde unuttuğumu farkettim
Aramızda ebe olması çok sevindir di ☺️

Beta oranı kişiden kişiye değişiyormus döllenme tarihine göre mühim olan düzenli artması demişti sağlık ocağındaki ebe bat da 188 di benim gayet normal dediler bende tekrar olcturmedim.
♥️ Ne sormak isterseniz buyrunuz 😘 Elimden geldiğince cevaplarım her zaman

Ya kızlar bu arada bu kadınlar kulübünün AppStore’da uygulamasını bulamadım. Hep Google’dan giriyorum öyle de zor oluyor. Bildirim gelmiyor vs. Sizler de böyle mi kullanıyorsunuz merak ettim

X