- 13 Aralık 2010
- 1.396
- 558
Hoşgeldin kan testin kaç çıktı?Merhaba arkadaslar... hey gidi bu sayfada ilk hamileligimde cok zamanlar gecirmistik :) 28 haziran sat ile aranizdayim. Hala doktora gitmedim 1 hafta sonra insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin kan testin kaç çıktı?Merhaba arkadaslar... hey gidi bu sayfada ilk hamileligimde cok zamanlar gecirmistik :) 28 haziran sat ile aranizdayim. Hala doktora gitmedim 1 hafta sonra insallah
Salı gideyim dedim canım 5000 e yakın olur tahminen bakılmaz mı sence karından.Canım vajinal olmasını istemiyorsan 1 hafta daha beklemen gerekiyor
Benim 3000 küsür de görülemedi ve doğal olarak panik yaşadım, biraz daha ertele dayanabilirsenSalı gideyim dedim canım 5000 e yakın olur tahminen bakılmaz mı sence karından.
Hoşgeldinnn. Benim de sat 29 Haziran betam gün 289 çıktıMerhaba arkadaslar... hey gidi bu sayfada ilk hamileligimde cok zamanlar gecirmistik :) 28 haziran sat ile aranizdayim. Hala doktora gitmedim 1 hafta sonra insallah
Hosbuldumm kan testim 1 hafta once adet olacagim gun 275 cikti tekrar baktirmadim... ogrendikten 15 gun sonra dr a gitmis olacagim sabrima sasiriyorumHoşgeldin kan testin kaç çıktı?
Seninde hayirli olsun canim... nisan gorunuyor ama mart 20 sinden sonra sezeryan olacagim diye tahmin ediyorum 2. Dogumum olacakHoşgeldinnn. Benim de sat 29 Haziran betam gün 289 çıktı
Teşekkür ederiim Ya maşallah size sağlıkla ilerlesin inşallah her şeySeninde hayirli olsun canim... nisan gorunuyor ama mart 20 sinden sonra sezeryan olacagim diye tahmin ediyorum 2. Dogumum olacak
O zaman görülmese vajinadan bakılmasında bi sakınca var mı sence canım... bazı arkadaşlar iyi değil diyordu sankiBenim 3000 küsür de görülemedi ve doğal olarak panik yaşadım, biraz daha ertele dayanabilirsen
Benim de sat 26 haziran dün 217 çıktı. Böyle sizinkileri okuyunca az geliyo galiba benim geç döllenme falan oldu ya İnşallah yükselirHoşgeldinnn. Benim de sat 29 Haziran betam gün 289 çıktı
Çok güzel canımmm çok sevindim ben de 10 gibi baktıracam inş benimki de artarrKuzular bugünkü degerim 757 çıktı, iki gune bir degerlerim 180/348 di. Doktorum cars gel hem büyük ihtimalle keseyi de görürüz dedi Allahim nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalim
Canim benim de bat 459 çıktı normal mi ki salı günü doktora gidecegimHoşgeldinnn. Benim de sat 29 Haziran betam gün 289 çıktı
Normal bence erken döllenme olmuştur seninki. Benim mesela sata göre 4+4 ama en fazla 3 haftalık döllenmeye göre aslında. O yüzden beta düşükCanim benim de bat 459 çıktı normal mi ki salı günü doktora gidecegim
Kuzucum ona hiç takılma o geç döllenmeden kaynaklı. Önemli olan bundan sonra yükselişi. Olumsuz hiç düşünme. İnsan tedirgin oluyormuş hamile kalınca baya. Ki bak ben normalde ebeyim o halde bile bütün bildiklerimi kendimde unuttuğumu farkettimBenim de sat 26 haziran dün 217 çıktı. Böyle sizinkileri okuyunca az geliyo galiba benim geç döllenme falan oldu ya İnşallah yükselir
Aramızda ebe olması çok sevindir diKuzucum ona hiç takılma o geç döllenmeden kaynaklı. Önemli olan bundan sonra yükselişi. Olumsuz hiç düşünme. İnsan tedirgin oluyormuş hamile kalınca baya. Ki bak ben normalde ebeyim o halde bile bütün bildiklerimi kendimde unuttuğumu farkettim
Ne sormak isterseniz buyrunuz Elimden geldiğince cevaplarım her zamanBeta oranı kişiden kişiye değişiyormus döllenme tarihine göre mühim olan düzenli artması demişti sağlık ocağındaki ebe bat da 188 di benim gayet normal dediler bende tekrar olcturmedim.
İnşallah canım ya valla çok korkmaya başladım salı günü doktora gidecegim bakalım ne olurNormal bence erken döllenme olmuştur seninki. Benim mesela sata göre 4+4 ama en fazla 3 haftalık döllenmeye göre aslında. O yüzden beta düşük