- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 36
Ay ne güzel ya ne kadar şanslısınız nerde yaşıyorsunuz 4200 tl çok iyi burda 10.000 tl ve üstü altına inen yok vallaBanada dogum paketi olarak sezeryan 4200 dediler, dogum öncesi tahliller, dogum, dogum sonrasi anne-bebek kontrolleri, topuk kanı vs kapsıyor dedi
Doktorlarına güvendikten sonra devlet hastanesi olsa ne olacak bence daha iyi keşke bizim burdaki doktorlarda iyi olsaydıda bende devlette doğursaydımKızlar benim bulunduğum sehirde çok kötü bir özel hastane var. Kapanmıyor da ama bütün doktorlar ilisigini kesmiş. Mecbur devlette yapacagim dogumumu. Başka şansım yok. Geçen bir yakınım ameliyat olmuştu gittik baya temiz lukstu odalar napayım bir gün değil mi ins iyileşir çıkarım ins. Olumlu düşünüyorum.
Beylikduzu birinci hastanesi, temiz guzel bir hastahane, gecen sene de orda dogum yapmistim, hizmetinden memnun kaldmAy ne güzel ya ne kadar şanslısınız nerde yaşıyorsunuz 4200 tl çok iyi burda 10.000 tl ve üstü altına inen yok valla
Keseyi daha görmediği için geldiğinde hcg değerine bakalım demişti artış güzel ilerliyor mu diyeZorunlu mu bilmiyorum malesef ama senin zaten belli bir sonucun var daha isterler mi bilmiyorum
Normal bir kanama mıydı lekelenme şeklinde miydiBen 6.haftada yaşadım canm yerleşme kanaması dedi doktor ama emin olamadı kist vardı bbde 7cm 6 cm e düşmüş belki de o dağılıyor emin değiliz ama düşük olmasın diye ilaç verdi kullanıyorum bol bol yatıyorum
Benim hamileligim de düşük Riski var ancak bugün doktor randevum da denize girebilirsin dedi. Iliski 12. Haftaya kadar yasak hatta belki doğuma kadar yasak diyebilir. Sen yine de doktoruna danisBenimde yarın 13.45te ilk randevum var. Bakalım keseyi görebilcekmiyiz. P. Teside şehirlerarası yolculuğum olacak 12saat civarı inşallah bi sıkıntı olmaz. Havuza girmekte risklidir kesinSoralım bakalım doktor yarın ne diyecek.
Özel sağlık hastanesinde prof. Ali akdemir var ege üniversitesinde prof hoca çok çok iyi bir adam ancak sigorta kapsamı dışında bakıyor hastalara. Ege üniversitesinde de hocalık yapıyor ders veriyor. Ben bir önceki hamileligimde hastanede ege de yatıyordum hocaya ulaşıp bana teşhis koymasını istedim ve beni muayene etmeye geldi. Ama suyum patlayınca yapacak birsey kalmamıştı. Simdi de ona gidip bebeğimi, kendimi güvende hissetmek istiyorum.Aynı zamanlarda kucağımıza alacağız bebeklerimizi inşallah
Benim de sizinki kadar buyumemis olsa da acı bı deneyimim oldu, kötü düşünceleri kovmak için polyannadan bı tık daha ileriye gittim artık
Hep sevip konusuyorum şimdi karnimla tuttuk birbirimizi bırakmam diyorum
Ben de izmirdeyim doktoruma da doğum ücretini sormak da aklıma gelmedi resmen, cinarlida olcak büyük ihtimalle, öğrenince yazarım buraya da
2020 yılı için izmirde sadece doğum için 5000 tl demişlerdi bize. Muayene ücretleri hariçdi.Etrafımdan duyduğum kadarı ile Doğuma kadar olan muayene yapılan ikili testler anlaşmada olan işlemler doğum ücreti refakatçi doğum sonrası bebeğe yapılacak testler ve çocuk doktoru muayenesini kapsıyormuş Ancak Kesin Hastaneye karar vermediğim için herhangi bir fiyat araştırmasına girmedim bilgi alırsam mutlaka paylaşacağım Medical park hastahanesi sadece beta hcg testi için 250 TL aldı muayenesiz ayrıca muayeneye de 250 istedi Ama bu satın alınan doğum paketleriyle çok kârlı olduğunu söylüyor herkes. Bir akrabam izmirde sezeryan doğum için fiyat almış çocuğun doğduktan sonraki testleri falan dahil 4500 fiyat vermişler doğuma 1 ay var
Cok uygun fiyatlar iyiymişBanada dogum paketi olarak sezeryan 4200 dediler, dogum öncesi tahliller, dogum, dogum sonrasi anne-bebek kontrolleri, topuk kanı vs kapsıyor
o ne ya kafayı mı yemiş o doktor? benim ilk gittiğim doktor da alttan muayene ettirmem dedim diye trip atıp kalp atışına falan bakmamıştıKuzum gittim bugün ama daha küçük çıktı biliyor musun keseyi gördük bebek yok ortada dedi o doktorada bir daha gitmeyi düşünmüyorumikinci çocuğun ne kasiyorsun dedi üstüne birde istersen şuan alirim diyor böyle denir mi insana
daha çok yeni bence regl olmayacaksın.Merhaba benimde bu ay olursa nisan sonu mayıs başı doğar ama reglime 4 gün varken salı günü kan testim 7,04 iki gün sonra 9,48 çıktı yarın regli olmam gerekiyor sizce sağlıklı bir gebelik mi
Benim doktorum su donemde uzun yolculuğu onermedi illaki gideceksen de sık sık mola verp mutlaka yürü ayağa kalk dediBenimde yarın 13.45te ilk randevum var. Bakalım keseyi görebilcekmiyiz. P. Teside şehirlerarası yolculuğum olacak 12saat civarı inşallah bi sıkıntı olmaz. Havuza girmekte risklidir kesinSoralım bakalım doktor yarın ne diyecek.
Lekelenme kahverengi şekildeydiNormal bir kanama mıydı lekelenme şeklinde miydi
Canm hastane bana çok yakın ama ben medipola gidiyorum önerebileceğin doktor var mı birincide fiyatı çok iyi gerçekten inş mayıs annesi olacağım daha grup acılmadığı için sizin grubu takip edip bilgi ediniyorumBeylikduzu birinci hastanesi, temiz guzel bir hastahane, gecen sene de orda dogum yapmistim, hizmetinden memnun kaldm
Ay ay bendeki deliyi anlatayım 8. Haftamdaydım kese üstünde kanamam vardı bana polikinlikte kanaman olursa acile gel dediler kanama oldu acile gittim. Düşürürsen düşür ne yapabiliriz buraya kalp atisi dinlemeye geliyorsunuz dedi beni azarladi aglaya aglaya eve dondumKuzum gittim bugün ama daha küçük çıktı biliyor musun keseyi gördük bebek yok ortada dedi o doktorada bir daha gitmeyi düşünmüyorumikinci çocuğun ne kasiyorsun dedi üstüne birde istersen şuan alirim diyor böyle denir mi insana
Benim doğum yaptığım doktor değişmiş suan 2 bayan doktoru var ikiside iyiye benziyor ama henüz gitmedim, normalde duygu hanima gitmeyi dusunuyordum ama gecen hafta Hatice hanım ise başladı yuksek riskli gebelik tabiki de yapıyormuş, o yuzden once ona gidicem, daha önce en az bi 15 kadın doguma gittiğim için az cok iyi kotu anlayabiliyorum artık , yani bilgi açısındanCanm hastane bana çok yakın ama ben medipola gidiyorum önerebileceğin doktor var mı birincide fiyatı çok iyi gerçekten inş mayıs annesi olacağım daha grup acılmadığı için sizin grubu takip edip bilgi ediniyorum
İnş iyi çıkar cnm olmadı bende gideceğim oraya doktor gerçekten çok önemli esenyurttan bağcılara gidiyorum sırf doktorum iyi diye önceki doktorum çok ilgisizdi şimdiki çok ilgili bakalım doğum uzakt olsun istemiyorum belkide birinciye gecerimBenim doğum yaptığım doktor değişmiş suan 2 bayan doktoru var ikiside iyiye benziyor ama henüz gitmedim, normalde duygu hanima gitmeyi dusunuyordum ama gecen hafta Hatice hanım ise başladı yuksek riskli gebelik tabiki de yapıyormuş, o yuzden once ona gidicem, daha önce en az bi 15 kadın doguma gittiğim için az cok iyi kotu anlayabiliyorum artık , yani bilgi açısındanbide benim ablamda doktor genelde onunla gidiyorum, onunda begendigi doktora devam ediyorum, bakalim bu doktorlar nasil çıkacak
Gecen sene birincide İlknur adanir da dogum yapmistim, onu cok begeniyordum, cok detayli olmuştu hep kontrolleri, yazın abat cerrahiye geçmiş, eger diger doktorlari begenmezsem yine oraya gidebilirim bakalim, birinci sana yakınsa medipole gitmene gerek yok bence çünkü yol önemli, acil bi durum olsa cok trafikli bir yolCanm hastane bana çok yakın ama ben medipola gidiyorum önerebileceğin doktor var mı birincide fiyatı çok iyi gerçekten inş mayıs annesi olacağım daha grup acılmadığı için sizin grubu takip edip bilgi ediniyorum
Ben mayıs grubunu açmıştım canım Tablosu bile var :)Canm hastane bana çok yakın ama ben medipola gidiyorum önerebileceğin doktor var mı birincide fiyatı çok iyi gerçekten inş mayıs annesi olacağım daha grup acılmadığı için sizin grubu takip edip bilgi ediniyorum
Ben Keçiören deyim ama çevremden Medicana önerisi alıyorum şimdi bende özel keçiören hastanesine gidiyorum doğum paketi bnde bi iki yerde bilgi alcam ama sen neredesinMerhaba Bende Ankaradayım 1 yıla yakındır buradayım Batıkentteki devlet hastahanesinde 1 doktora gittim Ama araştırıyorum bende senin gibi Medical park Batıkent veya Keçiören’den doğum paketi satın almayı planlıyorum ancak Şimdiye kadar bi fiyat almadım 1 veya 2 ay sonra hersey içinde doğum paketi alacağım eğer Ankara’da olupta fiyat alan olursa Önerilerinizi Bende isterimSen Ankara’da nerdesin arkadaşım
Evt önemli gercekten, mesela gecen seneki doktorum cok canımli cicimli degildi mesafeliydi ama işini titizlikle yapiyordu, beni riskli gebe olarak hep incelemisti, 2 yada 3 haftada bir cagiriyordu. Haftaya yada 10 güne giderim bi deneyimlerim soylerim mutlaka nasılmışİnş iyi çıkar cnm olmadı bende gideceğim oraya doktor gerçekten çok önemli esenyurttan bağcılara gidiyorum sırf doktorum iyi diye önceki doktorum çok ilgisizdi şimdiki çok ilgili bakalım doğum uzakt olsun istemiyorum belkide birinciye gecerim