2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Dün perşembe akşamı hcg 2080 di canım çarşamba da 1406 idi ondan iki gün önce pazartesi de 685 di kan ala ala delik deşik oldu kollarım kötü bir şey olmasında dün peçeteye gelen kanı görünce çok korktum bide üstüne kese görünmeyince korkum katlandı da katlandı
Her gebelik ayni ilerlemiyor büyüme hızları bile farkediyor, herkesin aynı değerlerde gozukmeyebilir, bazısının 3 binde gozukuyor bende 6 binde cok zor gozukmustu, karından da değil vajinadan 🤷🏼‍♀️ cumartesi belki yine gozukmeyebilir pazartesi daha garanti olur ama dayanamam dersen gidip bi baktir tabi

Nasılsınız minis anneler ^^ youtubede kağan kocatepe diye kanal var aklınıza takılan birçok sorunun cevabı kanalda var. Gebelik sürem boyunca hamilelik+ uygulamasini kullandım bebişimi boyle her hafta 3 boyutlu gekişmesini izledim ☻
Screenshot_20210820-191324_Pregnancy+.jpg
birde dr banu cifcinin uygulamasını kullandım her hafta videolarini izledim uygulamadan gebelikle alakalı her turlu videoya ulastim sac boyatma diş yaptırma vs vs bu uygulamada bana baya yardımcı oldu 😍 umarım sizede dokunur

Merhaba benimde bu ay olursa nisan sonu mayıs başı doğar ama reglime 4 gün varken salı günü kan testim 7,04 iki gün sonra 9,48 çıktı yarın regli olmam gerekiyor sizce sağlıklı bir gebelik mi

Benimde yarın 13.45te ilk randevum var. Bakalım keseyi görebilcekmiyiz. P. Teside şehirlerarası yolculuğum olacak 12saat civarı inşallah bi sıkıntı olmaz. Havuza girmekte risklidir kesin :KK43: Soralım bakalım doktor yarın ne diyecek.

Her gebelik ayni ilerlemiyor büyüme hızları bile farkediyor, herkesin aynı değerlerde gozukmeyebilir, bazısının 3 binde gozukuyor bende 6 binde cok zor gozukmustu, karından da değil vajinadan 🤷🏼‍♀️ cumartesi belki yine gozukmeyebilir pazartesi daha garanti olur ama dayanamam dersen gidip bi baktir tabi
Bir sorunum olmazsa beklemek daha mantıklı gibi geliyor acillerde hcg testine bakmak zorunlu mu peki ben ilçede oturuyorum ilk gittiğim zaman pazartesi baktırmalı söylemişlerdi

Bir sorunum olmazsa beklemek daha mantıklı gibi geliyor acillerde hcg testine bakmak zorunlu mu peki ben ilçede oturuyorum ilk gittiğim zaman pazartesi baktırmalı söylemişlerdi
Zorunlu mu bilmiyorum malesef ama senin zaten belli bir sonucun var daha isterler mi bilmiyorum🤷🏼‍♀️

Öyle bir hödük bana da rastgelmişti canım. 9bucuk haftalıkken kalp atışı için gitmiştim videoyaya çekiyordum eşime göstermek için. Pandemi dolayısıyla almıyorlardı çünkü içeri. Çekimin ortasında "Kapat yavrum kapat" dedi "Neden?" dedim "Gerek kalmadı kalp atışı yok" dedi... O an ne diyeceğimi bilemedim şok oldum resmen. Şimdi olsa heralde hocam böylemi söylenir yani derdim. Bana yavrum diyen doktorda benle yaşıttır yani. Ukala...
Ay birde özel olacak kuzum ya şok oldum sinir oldum hatta

İnan ki ben de şaşırdım bir daha gitmem birde özel olacak 😳
İlk kizimin dogumunda plesantam yapisik kalmisti, biraz sorun yasamistim. Daha sonra yine gebelik öncesi genel muayene için ozelde bi doktora gitmiştim, durumumu anlatınca sen bi daha cocuk dusunme rahmin alınır gerek yok gibi bir sürü saçma şey söylemişti, sanki 5 tane çocuğum var, bana daha gerek yok diyo, cok sinir olmuştum, sonra şikayet ettim zaten kadını

Merhaba,
Bugun bebeğimi gördüm 6+4haftalik çıktı günüyle uyumlu şimdilik durum iyi ancak bir önceki düşük durumunda dolayi fitil kullanmam gerekiyor 20. Haftaya kadar çok dikkat etmem gerekiyor. Isallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Bir kere bebeksiz eve döndüm çok büyük hayal kırıklığı yaşadım, sütüm gelmesin diye goguslerime soğuk bezler sanıyorduk. Tarifi yok bu acının hayattayım diye şükrettim ama bebeğimi kaybettim.Rabbım kimseye bu acıyı yaşatmasın.
Ben izmir de yim ege üniversitesinden prof hocaya özel olarak gidiyoruz doğum ücreti 13 bin TL dediler.

Sizlerin doğum ücretlerinin ne kadar ? Bulunduğunuz şehri ve doğum fiyatlarını birbirimizle paylaşalım ne dersiniz.
Aynı zamanlarda kucağımıza alacağız bebeklerimizi inşallah 🥰
Benim de sizinki kadar buyumemis olsa da acı bı deneyimim oldu, kötü düşünceleri kovmak için polyannadan bı tık daha ileriye gittim artık 🙃
Hep sevip konusuyorum şimdi karnimla tuttuk birbirimizi bırakmam diyorum🙂
Ben de izmirdeyim doktoruma da doğum ücretini sormak da aklıma gelmedi resmen, cinarlida olcak büyük ihtimalle, öğrenince yazarım buraya da

İlk kizimin dogumunda plesantam yapisik kalmisti, biraz sorun yasamistim. Daha sonra yine gebelik öncesi genel muayene için ozelde bi doktora gitmiştim, durumumu anlatınca sen bi daha cocuk dusunme rahmin alınır gerek yok gibi bir sürü saçma şey söylemişti, sanki 5 tane çocuğum var, bana daha gerek yok diyo, cok sinir olmuştum, sonra şikayet ettim zaten kadını
Valla hayret ediyorum ya onlara neyse 😑

Valla böyle muamele görmek istesek zaten devlet hastanesine gideriz bizim burdaki devlet doktorları aynen senin doktorun gibi davranıyor keşke ilgi olsada ücretsiz doğum yapacağımıza en az 10.000 tl bayılmak zorunda kalmazdık
Aynen öyle canım bir daha gitmem kendi doktorum mis gibi ☺️

Doğum paketi içerisinde ne var.
Bende bugün görüştüm hastaneyle doğum gunu t tahliller, bebeğin yenidogan çocuk doktoru tarafından muayenesi, işitme testi falan dedi. Bu zaten başka özel hastanelerde de var dedim bende. Senin gittiğin hastanede farklı bir paket varmi? Bu doğum paketi konusu detayını bilen bizi aydınlatır mi lütfen
Etrafımdan duyduğum kadarı ile Doğuma kadar olan muayene yapılan ikili testler anlaşmada olan işlemler doğum ücreti refakatçi doğum sonrası bebeğe yapılacak testler ve çocuk doktoru muayenesini kapsıyormuş Ancak Kesin Hastaneye karar vermediğim için herhangi bir fiyat araştırmasına girmedim bilgi alırsam mutlaka paylaşacağım Medical park hastahanesi sadece beta hcg testi için 250 TL aldı muayenesiz ayrıca muayeneye de 250 istedi Ama bu satın alınan doğum paketleriyle çok kârlı olduğunu söylüyor herkes. Bir akrabam izmirde sezeryan doğum için fiyat almış çocuğun doğduktan sonraki testleri falan dahil 4500 fiyat vermişler doğuma 1 ay var

Etrafımdan duyduğum kadarı ile Doğuma kadar olan muayene yapılan ikili testler anlaşmada olan işlemler doğum ücreti refakatçi doğum sonrası bebeğe yapılacak testler ve çocuk doktoru muayenesini kapsıyormuş Ancak Kesin Hastaneye karar vermediğim için herhangi bir fiyat araştırmasına girmedim bilgi alırsam mutlaka paylaşacağım Medical park hastahanesi sadece beta hcg testi için 250 TL aldı muayenesiz ayrıca muayeneye de 250 istedi Ama bu satın alınan doğum paketleriyle çok kârlı olduğunu söylüyor herkes. Bir akrabam izmirde sezeryan doğum için fiyat almış çocuğun doğduktan sonraki testleri falan dahil 4500 fiyat vermişler doğuma 1 ay var
Banada dogum paketi olarak sezeryan 4200 dediler, dogum öncesi tahliller, dogum, dogum sonrasi anne-bebek kontrolleri, topuk kanı vs kapsıyor dedi

Kızlar benim bulunduğum sehirde çok kötü bir özel hastane var. Kapanmıyor da ama bütün doktorlar ilisigini kesmiş. Mecbur devlette yapacagim dogumumu. Başka şansım yok. Geçen bir yakınım ameliyat olmuştu gittik baya temiz lukstu odalar napayım bir gün değil mi ins iyileşir çıkarım ins. Olumlu düşünüyorum.

X