- 9 Ağustos 2023
- 1.220
- 682
Kaliteli şekilde embriyoların olsun inşallah kime sorsam sayıya takılma kalite daha önemli diyor5 yumurta görüldü. 0.16
inşallah hepimizin için mutlu son olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaliteli şekilde embriyoların olsun inşallah kime sorsam sayıya takılma kalite daha önemli diyor5 yumurta görüldü. 0.16
inşallah hepimizin için mutlu son olsun
Hadi bakalım benden önce test yapicaksinizBen cumartesi transfer oldum. Bugun 2.gun bitmis olacak.
Maşallah senin az kalmış hayırlısı ile bize müjdeyi verirsin inşallah7. Günümdeyim
Benimki 6 aralikTest günüm 5 Aralık sizinki
Hepimiz için hayırlısı olsun canım transferini izledinmi bütün cesaretimi toplayip ekranı izledmBenimki 6 aralik
İnşallah canımMaşallah senin az kalmış hayırlısı ile bize müjdeyi verirsin inşallah
Bakalım yarın ki kontrolünde ne dicek doktor. Seninle aynı süreçteyiz ya merak ediyorumEvet canım 5 6 tane büyüyen 5 tane de geriden gelen vardı 8 9 mmlikler amh çok değişken bir şey ve zaman geçtikçe düşmeye müsait
Dr um aslında kaliteli olduğunu söyleyip fotografını da atmıştı ama tutmadı işte inşallah sonraki sefereKaliteli şekilde embriyoların olsun inşallah kime sorsam sayıya takılma kalite daha önemli diyor
Aynen canım ben de seni merak ediyorum inşallah bebişlerimize kavuşuruzBakalım yarın ki kontrolünde ne dicek doktor. Seninle aynı süreçteyiz ya merak ediyorum
Haber vermeyi unutma yarın çok fazla akıntım oluyor. Sende de var mıAynen canım ben de seni merak ediyorum inşallah bebişlerimize kavuşuruz
Psikolojik mi bilmiyorum ama her ay ağrıdan iğne yaptırırdm bu ay sağlıklı yumurtalar için bebeğim için almayacağım dedim ve ağrım o kadar hafifledi ki Allah'ım çok duygusallasiyorum sabah 8.30 da gideceğimYa işte öyle bir süreç ki hiçbir şeyi riske atmak istemiyoruz. Sonu güzel olsun
Parol adet sancısına iyi gelmiyor ki gelse alayımParol içebilirsin.ben boğaz enfeksiyonu geçirdim tedavideyken agumentin ve parol kullan demişti hatta hamilelikte de parol kullanmıştım
8.30 da gel dedi aradım çiçeğim. Ağrı kesici de alma dediespressoc yarın kaçta gitceksin doktora?
Tam karnının üstüne alma istersen bişey olmaz bence ama kafan rahat olsunArkadaslar size bir sorum var cok sacma gelebilir belki. Bizim evde bir kedimiz var, sirnasik sarman kedilerden Gun icinde uyurken bazen kucagima falan geliyor, gobek kasik bolgeme yakin ve temasli uyuyor. Kedinin bu bolgeye hafif agirlik vermesinin bir olumsuzlugu olur mu ya, cok aklima takildi simdi?
Ne güzel maşallah kızlar bizlere de dua edin nolurKizlar belirtisi durumlari nasil? Yarin 6.haftaya giriyorm tık yok. Bulanti kusma baş dönmesi koku hassasiyeti hic biri yok. Sadece kasiklarda hafif arada bisey oluyo o kadar.
Canım negatif mi sonucKızlar negatif olduktan sonra ilaçları bırakınca ne zaman adet olunuyor???
Kız sen tekrar test yapmadın mi hiç yazmiyon atmiyon dualarım çokça çokça seninleİnşallah canım
Himm ağrı kesici ya ondan dedim neyse iyi gelmezse yapacak bişey yok biraz cekecen ağrıyı o kadar ağrı sancıya değecek inşallahParol adet sancısına iyi gelmiyor ki gelse alayım
İnşallah dayanacağımnHimm ağrı kesici ya ondan dedim neyse iyi gelmezse yapacak bişey yok biraz cekecen ağrıyı o kadar ağrı sancıya değecek inşallah