Her gebelik ayni ilerlemiyor büyüme hızları bile farkediyor, herkesin aynı değerlerde gozukmeyebilir, bazısının 3 binde gozukuyor bende 6 binde cok zor gozukmustu, karından da değil vajinadanDün perşembe akşamı hcg 2080 di canım çarşamba da 1406 idi ondan iki gün önce pazartesi de 685 di kan ala ala delik deşik oldu kollarım kötü bir şey olmasında dün peçeteye gelen kanı görünce çok korktum bide üstüne kese görünmeyince korkum katlandı da katlandı
Amin inşallah, sağolunYa geçmiş olsun
Allah bir daha böyle kötü gun yasatmasin
Bir sorunum olmazsa beklemek daha mantıklı gibi geliyor acillerde hcg testine bakmak zorunlu mu peki ben ilçede oturuyorum ilk gittiğim zaman pazartesi baktırmalı söylemişlerdiHer gebelik ayni ilerlemiyor büyüme hızları bile farkediyor, herkesin aynı değerlerde gozukmeyebilir, bazısının 3 binde gozukuyor bende 6 binde cok zor gozukmustu, karından da değil vajinadancumartesi belki yine gozukmeyebilir pazartesi daha garanti olur ama dayanamam dersen gidip bi baktir tabi
Zorunlu mu bilmiyorum malesef ama senin zaten belli bir sonucun var daha isterler mi bilmiyorumBir sorunum olmazsa beklemek daha mantıklı gibi geliyor acillerde hcg testine bakmak zorunlu mu peki ben ilçede oturuyorum ilk gittiğim zaman pazartesi baktırmalı söylemişlerdi
İnan ki ben de şaşırdım bir daha gitmem birde özel olacakYok artıko nasil doktor
Kuzum valla yinede öyle denir mi yaBenimde küçük çıktı canım aynı haftalığız biliyosun bence erken gittik o yüzden haftana göre küçük falan dedi banada
Ay birde özel olacak kuzum ya şok oldum sinir oldum hattaÖyle bir hödük bana da rastgelmişti canım. 9bucuk haftalıkken kalp atışı için gitmiştim videoyaya çekiyordum eşime göstermek için. Pandemi dolayısıyla almıyorlardı çünkü içeri. Çekimin ortasında "Kapat yavrum kapat" dedi "Neden?" dedim "Gerek kalmadı kalp atışı yok" dedi... O an ne diyeceğimi bilemedim şok oldum resmen. Şimdi olsa heralde hocam böylemi söylenir yani derdim. Bana yavrum diyen doktorda benle yaşıttır yani. Ukala...
Valla inan bende şok oldum eşimi zor tuttum zatenYa bu doktorlar hiç mi psikoloji dersi almıyor, hadi insanlık yok anladık.. gerçekten inanamıyorum böyle konuşan doktorları duydukça
Kendi doğum doktorum tatilde diye gittim kuzum birdaha gitmem tabi ki uzak olsun benden yaaaa gitme o doktora bidaha canim gitmeehemen yeni bi doktor arastir da kontrole git canim
Valla böyle muamele görmek istesek zaten devlet hastanesine gideriz bizim burdaki devlet doktorları aynen senin doktorun gibi davranıyor keşke ilgi olsada ücretsiz doğum yapacağımıza en az 10.000 tl bayılmak zorunda kalmazdıkKuzum valla yinede öyle denir mi ya
İlk kizimin dogumunda plesantam yapisik kalmisti, biraz sorun yasamistim. Daha sonra yine gebelik öncesi genel muayene için ozelde bi doktora gitmiştim, durumumu anlatınca sen bi daha cocuk dusunme rahmin alınır gerek yok gibi bir sürü saçma şey söylemişti, sanki 5 tane çocuğum var, bana daha gerek yok diyo, cok sinir olmuştum, sonra şikayet ettim zaten kadınıİnan ki ben de şaşırdım bir daha gitmem birde özel olacak
Aynı zamanlarda kucağımıza alacağız bebeklerimizi inşallahMerhaba,
Bugun bebeğimi gördüm 6+4haftalik çıktı günüyle uyumlu şimdilik durum iyi ancak bir önceki düşük durumunda dolayi fitil kullanmam gerekiyor 20. Haftaya kadar çok dikkat etmem gerekiyor. Isallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Bir kere bebeksiz eve döndüm çok büyük hayal kırıklığı yaşadım, sütüm gelmesin diye goguslerime soğuk bezler sanıyorduk. Tarifi yok bu acının hayattayım diye şükrettim ama bebeğimi kaybettim.Rabbım kimseye bu acıyı yaşatmasın.
Ben izmir de yim ege üniversitesinden prof hocaya özel olarak gidiyoruz doğum ücreti 13 bin TL dediler.
Sizlerin doğum ücretlerinin ne kadar ? Bulunduğunuz şehri ve doğum fiyatlarını birbirimizle paylaşalım ne dersiniz.
Valla hayret ediyorum ya onlara neyseİlk kizimin dogumunda plesantam yapisik kalmisti, biraz sorun yasamistim. Daha sonra yine gebelik öncesi genel muayene için ozelde bi doktora gitmiştim, durumumu anlatınca sen bi daha cocuk dusunme rahmin alınır gerek yok gibi bir sürü saçma şey söylemişti, sanki 5 tane çocuğum var, bana daha gerek yok diyo, cok sinir olmuştum, sonra şikayet ettim zaten kadını
Aynen öyle canım bir daha gitmem kendi doktorum mis gibiValla böyle muamele görmek istesek zaten devlet hastanesine gideriz bizim burdaki devlet doktorları aynen senin doktorun gibi davranıyor keşke ilgi olsada ücretsiz doğum yapacağımıza en az 10.000 tl bayılmak zorunda kalmazdık
Etrafımdan duyduğum kadarı ile Doğuma kadar olan muayene yapılan ikili testler anlaşmada olan işlemler doğum ücreti refakatçi doğum sonrası bebeğe yapılacak testler ve çocuk doktoru muayenesini kapsıyormuş Ancak Kesin Hastaneye karar vermediğim için herhangi bir fiyat araştırmasına girmedim bilgi alırsam mutlaka paylaşacağım Medical park hastahanesi sadece beta hcg testi için 250 TL aldı muayenesiz ayrıca muayeneye de 250 istedi Ama bu satın alınan doğum paketleriyle çok kârlı olduğunu söylüyor herkes. Bir akrabam izmirde sezeryan doğum için fiyat almış çocuğun doğduktan sonraki testleri falan dahil 4500 fiyat vermişler doğuma 1 ay varDoğum paketi içerisinde ne var.
Bende bugün görüştüm hastaneyle doğum gunu t tahliller, bebeğin yenidogan çocuk doktoru tarafından muayenesi, işitme testi falan dedi. Bu zaten başka özel hastanelerde de var dedim bende. Senin gittiğin hastanede farklı bir paket varmi? Bu doğum paketi konusu detayını bilen bizi aydınlatır mi lütfen
Banada dogum paketi olarak sezeryan 4200 dediler, dogum öncesi tahliller, dogum, dogum sonrasi anne-bebek kontrolleri, topuk kanı vs kapsıyor dediEtrafımdan duyduğum kadarı ile Doğuma kadar olan muayene yapılan ikili testler anlaşmada olan işlemler doğum ücreti refakatçi doğum sonrası bebeğe yapılacak testler ve çocuk doktoru muayenesini kapsıyormuş Ancak Kesin Hastaneye karar vermediğim için herhangi bir fiyat araştırmasına girmedim bilgi alırsam mutlaka paylaşacağım Medical park hastahanesi sadece beta hcg testi için 250 TL aldı muayenesiz ayrıca muayeneye de 250 istedi Ama bu satın alınan doğum paketleriyle çok kârlı olduğunu söylüyor herkes. Bir akrabam izmirde sezeryan doğum için fiyat almış çocuğun doğduktan sonraki testleri falan dahil 4500 fiyat vermişler doğuma 1 ay var