2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
İlknur adanırı duymuştum cnm bende çok sağolasın bende kesin sezeryan bakalım arastırmalara başladım

Merhabalar güzel anne adayları ben de şimdi doktor randevumdan döndüm bebeğim 5 + 4 günlük doktor bey keseyi çok beğendi boyutu büyüklüğü çok iyi dedi şu anda her şey sorunsuz gözüküyor kalp atışını tabi haliyle duyamadık haftaya cumartesi tekrar gideceğim kan ve idrar tahlili istedi önceki gebeliğimde kalp atışı olmadığı için 9. haftada kürtaj yapılmıştı bundan dolayı bana her gün coraspirin d vitamini tedbir amaçlı da progestan kullanmamı söyledi ben Bursa'da yaşıyorum ve doktorumdan çok memnunum kendisinin bir web sitesi var orada her şey yazılı yiyeceğinize içeceğinize hafta hafta bebekteki gelişimler annedeki değişimlere kadar dilerseniz adını verebilirim oradan takip yapabilirsiniz biz mutlu döndük haftaya da o güzel sesi duymaya gideceğiz Allah herkese nasip etsin bize de inşallah

Öncelikle hayırlı olsun cnm.
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.
ben de kan sulandırıcı iğne ve progestan kullanıyorum.
İnşallah sağlıkla ilerler

Kızlar nasılsıniz nasıl gidiyor? Bulanti ve baş ağrısı yaşayan var mı aranızda surekli uyku hali olan geçmesi için ne yapıyorsunuz

Doktorunuz hangi tahlilleri istedi, detayli paylasabilirmisiniz?? Ben dahiliyeden istemeyi dusunuyorum, ozel saglik sigortam var ama doğumu ve gebelik işlemlerini karsilamiyor, o yuzden dahiliyeden istiyicem testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…