- 20 Şubat 2019
- 302
- 282
İnşallah cnm. Benim de şansa çıktı işte pıhtılaşma çok hafif. Tedbir amaçlı iğne verdi. İnan kafayı yedim belirti aramaktan. Kalp atışını duysam az da olsa geçer belki dicem ama bu seferde başka şeylere takılırım.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBen 2 ayrı doktora pıhtılaşmadan olur mu dedim ama kalitesiz sperm ya da yumurtadan dediler. O yüzden test yaptırmadık. Hakkımızda hayırlısı artık, inşallah güzel haberler alırız.
Kuzum gittim bugün ama daha küçük çıktı biliyor musun keseyi gördük bebek yok ortada dedi o doktorada bir daha gitmeyi düşünmüyorumevet canim duyduk biraz derinden de olsa
ayni benim de oyle bulanma gibi degil ama cok hassas rahatsizlik veriyor
Seninle ayniyiz canim benimde 6+5 suan. Gribi yeni atlattim bende bol bol limonlu su ictim, balli limonlu caylar ictim gecti cok sukur.
Midem de suan pek bi bulanma yok ama rahatsiz hissettiriyor cok hassas suan. Koku da fena aliyorum banyoya girince o deterjan kokulari nasil geliyor burnuma burnuma
Yılbaşı sonrası bakalım ne kadar diyecekler ?Öncelikle hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz. Ben Bodrumda yaşıyorum 2 seçenek var burda Amerikan Hastanesi yada Acıbadem Hastanesi kendi özel muayanesi olan doktor çok tabi ki Acıbadem hastanesinde 10.000 tl dediler Amerikan Hastanesinde 11.500 tl dediler muayene ücretleri 480 tl falan fiyatlar uçmuş 2 sene önce kızımda 5.000 tl ydi
Aminn. Allah kimseye yaşatmasın ne güzel simdi yine hamileyiz. Cok şükürSeni o kadar iyi anlamıyorum ki.
Ben de boş gebelik yaşadım bir daha da kalamamıştım gebe. Allah kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Doğum paketi içerisinde ne var.Merhaba Bende Ankaradayım 1 yıla yakındır buradayım Batıkentteki devlet hastahanesinde 1 doktora gittim Ama araştırıyorum bende senin gibi Medical park Batıkent veya Keçiören’den doğum paketi satın almayı planlıyorum ancak Şimdiye kadar bi fiyat almadım 1 veya 2 ay sonra hersey içinde doğum paketi alacağım eğer Ankara’da olupta fiyat alan olursa Önerilerinizi Bende isterimSen Ankara’da nerdesin arkadaşım
Canım ben de baya grip oldum, tavuk suyu ve kemik suyu çorbalarla ıhlamur limonla atlattım, 2 gün kötüydüm sonra topladım inşallah sen de en kısa zamanda iyileşirsinKızlar yazmıyorum pek ama yazılanları okuyorum. Bende kendimde yaşadıklarımı yazayım istedim. Doktorum sat değiştirdi 1 hafta geride ama değerlerinle uyumlu diyerek. Değiştirdiği tarihe göre 6+6 yız şuan. 6+ lara gelene kadar kasık ağrısı, gaz sancısı, kabızlık, göğüs hassasiyeti yaşıyordum. Şuan göğüs hassasiyeti dışında diğerleri baya bir azaldı. Özellikle sabah yataktan kalkarken veya sağa sola dönerken göğüslerim acayip acıyor. 6+2 den beri sabahları mide bulantısı başladı. Daha çok açken kendini hissettiriyor ve zor yiyorum. Günün diğer zamanlarında da sanki hep var ama çok az hissediliyor. Tuzlu çubukla geziyorum evde. Ben normalde de iyi koku alan biriydim şuan bunun acısını çekiyorum. Hamileliğin başından beri nerdeyse herşey kokuyordu. Bu hafta daha da arttı. Miss gibi kokan tereyağ bile kötü geliyortatlıya çok düşkün biriydim ama bu aralar hiç gözüm görmüyo hep tuzlu ekşi acı şeyler istiyorum. Midemden dolayı özellikle tatlıyla hiç aram yok şuan. Bir de üstüne grip oldum. 2 gündür burun akıntısı hapşırık var. İlaç kullanmadım kullanmak istemiyorum zorunda kalmadıkça. Nane limon içtim. Başka tavsiyeleriniz varsa grip ve mide bulantısı için yazabilirsiniz
aaa gitme o doktora bidaha canim gitmeeKuzum gittim bugün ama daha küçük çıktı biliyor musun keseyi gördük bebek yok ortada dedi o doktorada bir daha gitmeyi düşünmüyorumikinci çocuğun ne kasiyorsun dedi üstüne birde istersen şuan alirim diyor böyle denir mi insana
Ya bu doktorlar hiç mi psikoloji dersi almıyor, hadi insanlık yok anladık.. gerçekten inanamıyorum böyle konuşan doktorları duydukçaKuzum gittim bugün ama daha küçük çıktı biliyor musun keseyi gördük bebek yok ortada dedi o doktorada bir daha gitmeyi düşünmüyorumikinci çocuğun ne kasiyorsun dedi üstüne birde istersen şuan alirim diyor böyle denir mi insana
Öyle bir hödük bana da rastgelmişti canım. 9bucuk haftalıkken kalp atışı için gitmiştim videoyaya çekiyordum eşime göstermek için. Pandemi dolayısıyla almıyorlardı çünkü içeri. Çekimin ortasında "Kapat yavrum kapat" dedi "Neden?" dedim "Gerek kalmadı kalp atışı yok" dedi... O an ne diyeceğimi bilemedim şok oldum resmen. Şimdi olsa heralde hocam böylemi söylenir yani derdim. Bana yavrum diyen doktorda benle yaşıttır yani. Ukala...Kuzum gittim bugün ama daha küçük çıktı biliyor musun keseyi gördük bebek yok ortada dedi o doktorada bir daha gitmeyi düşünmüyorumikinci çocuğun ne kasiyorsun dedi üstüne birde istersen şuan alirim diyor böyle denir mi insana
Sen de belirt var mı canım. Aynı haftalardayız.Öyle bir hödük bana da rastgelmişti canım. 9bucuk haftalıkken kalp atışı için gitmiştim videoyaya çekiyordum eşime göstermek için. Pandemi dolayısıyla almıyorlardı çünkü içeri. Çekimin ortasında "Kapat yavrum kapat" dedi "Neden?" dedim "Gerek kalmadı kalp atışı yok" dedi... O an ne diyeceğimi bilemedim şok oldum resmen. Şimdi olsa heralde hocam böylemi söylenir yani derdim. Bana yavrum diyen doktorda benle yaşıttır yani. Ukala...
Benimde küçük çıktı canım aynı haftalığız biliyosun bence erken gittik o yüzden haftana göre küçük falan dedi banadaKuzum gittim bugün ama daha küçük çıktı biliyor musun keseyi gördük bebek yok ortada dedi o doktorada bir daha gitmeyi düşünmüyorumikinci çocuğun ne kasiyorsun dedi üstüne birde istersen şuan alirim diyor böyle denir mi insana
Ben de aynıyım, doktor öncekinde 2 kere bulantın başladı mı demişti. Şuan bulantı bekliyorum resmenİnşallah cnm. Benim de şansa çıktı işte pıhtılaşma çok hafif. Tedbir amaçlı iğne verdi. İnan kafayı yedim belirti aramaktan. Kalp atışını duysam az da olsa geçer belki dicem ama bu seferde başka şeylere takılırım.
Var canım. Ufak çaplı göğüs hassasiyeti. Kasıklarda dolgunluk. Benim 2 oğlum var diğerlerinde de bu tarz olmuştu belirtilerim. Birde kürtaj var onda en büyük sıkıntım başağrısıydı çok şükür bunda yok.Sen de belirt var mı canım. Aynı haftalardayız.
Benim mi anormal acaba ya göğüslerm de tık yok. Kasıklarımda hafif hafif ağrı oluyor arada uyku hali de var ama sürekli değil.Var canım. Ufak çaplı göğüs hassasiyeti. Kasıklarda dolgunluk. Benim 2 oğlum var diğerlerinde de bu tarz olmuştu belirtilerim. Birde kürtaj var onda en büyük sıkıntım başağrısıydı çok şükür bunda yok.
Ben 6.haftada yaşadım canm yerleşme kanaması dedi doktor ama emin olamadı kist vardı bbde 7cm 6 cm e düşmüş belki de o dağılıyor emin değiliz ama düşük olmasın diye ilaç verdi kullanıyorum bol bol yatıyorumKızlar yerleşme kanaması yaşayanınız oldu mu tahmini ne zaman oluyor
Kimseyle kıyaslama canım aynı kişinin farklı hamilelikleri bile aynı olmuyorBenim mi anormal acaba ya göğüslerm de tık yok. Kasıklarımda hafif hafif ağrı oluyor arada uyku hali de var ama sürekli değil.
Ya geçmiş olsunSanırım 7. Hafta içiydi. Yolk vardı ama biraz büyüktü. Doktor o zaman söylemişti de biz bekleyelim bir hafta dedik. 8. Hafta içinde yolk daha da büyüdü bebek de oluşmadı. Aynı gün de kürtaj oldum.
Yok artıkKuzum gittim bugün ama daha küçük çıktı biliyor musun keseyi gördük bebek yok ortada dedi o doktorada bir daha gitmeyi düşünmüyorumikinci çocuğun ne kasiyorsun dedi üstüne birde istersen şuan alirim diyor böyle denir mi insana
Hayirlisi diyelim insallah, Rabbim herkesin gönlüne göre versinBaşınıs sağ olsun sizin de.Yaa cok heyecanli inşAllah saglikli,sıhhatli pamuk bi oglunuz olur inşAllahh
Öyle tabi de illa önceden kötü tecrübe edinince korkuyor insanKimseyle kıyaslama canım aynı kişinin farklı hamilelikleri bile aynı olmuyorO yüzden her bebek şahsına munhasır belirti veriyor.