2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
İnşallah cnm. Benim de şansa çıktı işte pıhtılaşma çok hafif. Tedbir amaçlı iğne verdi. İnan kafayı yedim belirti aramaktan. Kalp atışını duysam az da olsa geçer belki dicem ama bu seferde başka şeylere takılırım.

Kuzum gittim bugün ama daha küçük çıktı biliyor musun keseyi gördük bebek yok ortada dedi o doktorada bir daha gitmeyi düşünmüyorum ikinci çocuğun ne kasiyorsun dedi üstüne birde istersen şuan alirim diyor böyle denir mi insana

Yılbaşı sonrası bakalım ne kadar diyecekler ?
Yeni yıl zammı devreye girer.
Seni o kadar iyi anlamıyorum ki.
Ben de boş gebelik yaşadım bir daha da kalamamıştım gebe. Allah kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Aminn. Allah kimseye yaşatmasın ne güzel simdi yine hamileyiz. Cok şükür

Doğum paketi içerisinde ne var.
Bende bugün görüştüm hastaneyle doğum gunu t tahliller, bebeğin yenidogan çocuk doktoru tarafından muayenesi, işitme testi falan dedi. Bu zaten başka özel hastanelerde de var dedim bende. Senin gittiğin hastanede farklı bir paket varmi? Bu doğum paketi konusu detayını bilen bizi aydınlatır mi lütfen

Canım ben de baya grip oldum, tavuk suyu ve kemik suyu çorbalarla ıhlamur limonla atlattım, 2 gün kötüydüm sonra topladım inşallah sen de en kısa zamanda iyileşirsin

aaa gitme o doktora bidaha canim gitmee hemen yeni bi doktor arastir da kontrole git canim

Ya bu doktorlar hiç mi psikoloji dersi almıyor, hadi insanlık yok anladık.. gerçekten inanamıyorum böyle konuşan doktorları duydukça

Öyle bir hödük bana da rastgelmişti canım. 9bucuk haftalıkken kalp atışı için gitmiştim videoyaya çekiyordum eşime göstermek için. Pandemi dolayısıyla almıyorlardı çünkü içeri. Çekimin ortasında "Kapat yavrum kapat" dedi "Neden?" dedim "Gerek kalmadı kalp atışı yok" dedi... O an ne diyeceğimi bilemedim şok oldum resmen. Şimdi olsa heralde hocam böylemi söylenir yani derdim. Bana yavrum diyen doktorda benle yaşıttır yani. Ukala...

Sen de belirt var mı canım. Aynı haftalardayız.

Benimde küçük çıktı canım aynı haftalığız biliyosun bence erken gittik o yüzden haftana göre küçük falan dedi banada

Ben de aynıyım, doktor öncekinde 2 kere bulantın başladı mı demişti. Şuan bulantı bekliyorum resmen ilk kontrole haftaya salı çrş gibi gideyim diyorum. Diğerinde git gel çok yıpranmıştım. Bu sefer gidince en azından bebeğe dair birşey göreyim istiyorum. Kalp duyunca da bitmicek tabi ki ama bi ohhh dicem ben şahsen

Benim mi anormal acaba ya göğüslerm de tık yok. Kasıklarımda hafif hafif ağrı oluyor arada uyku hali de var ama sürekli değil.

Kızlar yerleşme kanaması yaşayanınız oldu mu tahmini ne zaman oluyor
Ben 6.haftada yaşadım canm yerleşme kanaması dedi doktor ama emin olamadı kist vardı bbde 7cm 6 cm e düşmüş belki de o dağılıyor emin değiliz ama düşük olmasın diye ilaç verdi kullanıyorum bol bol yatıyorum

Sanırım 7. Hafta içiydi. Yolk vardı ama biraz büyüktü. Doktor o zaman söylemişti de biz bekleyelim bir hafta dedik. 8. Hafta içinde yolk daha da büyüdü bebek de oluşmadı. Aynı gün de kürtaj oldum.
Ya geçmiş olsun
Allah bir daha böyle kötü gun yasatmasin

Yok artık o nasil doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…