Olmazsa bugün aldirtayim çok kötüyüm canım kafamı yastıktan kaldıramıyorum kalktığım an bulantı başlıyor bu seferdeBenim önceki gebeliğimde yoğun baş ağrım vardı. Doktorum nane yağı önermişti dudak üstüne ve şakaklara sürüyordum hafifletiyordu.
Kızlar nasılsıniz nasıl gidiyor? Bulanti ve baş ağrısı yaşayan var mı aranızda surekli uyku hali olan geçmesi için ne yapıyorsunuz
Dilini ısır canm insallah tek onunla kalırsın inan böylesi çok kötü daha 7 haftalık 4 kilo zayıfladımBen de sadece arada kasık ağrısı ve gaz sancısı gibi oluyor başka da bişi yok.
Hiç bilmiyorum normal mi
Benim de midem kaziniyor cok fena,dun gogus hassasiyeti basladi.Bu sabah ta regl olacakmis gibi kasik agrim var.Off nasil gecer bu zaman hep yuregim agzimda aci tecrubelerden sonraDilini ısır canm insallah tek onunla kalırsın inan böylesi çok kötü daha 7 haftalık 4 kilo zayıfladım
Millete naz yada saka geliyor ya ben kafamı tutamıyorum yemek yiyemiyorum bulantidan surekli açım yani ne yersem iki dakika durmuyo mide de o dereceBenim de midem kaziniyor cok fena,dun gogus hassasiyeti basladi.Bu sabah ta regl olacakmis gibi kasik agrim var.Off nasil gecer bu zaman hep yuregim agzimda aci tecrubelerden sonra
Ahh kuzum hep boyle surmez inan,vakit gectikce normale doneceksin inşAllahMillete naz yada saka geliyor ya ben kafamı tutamıyorum yemek yiyemiyorum bulantidan surekli açım yani ne yersem iki dakika durmuyo mide de o derece
Annem arıyor yatma kalk falan kaynanam başıma geliyor yattıkça kötü olursun diye elimdeymis gibi sanki en küçük ses bile rahatsız ediyor o derece kötüyüm
Boyle bos buz gibi bi oda olacak sessiz karanlık orda kalcam çok halsiz hasta hissediyorum kendimi
Bi yandan diyorum esim burda olsa böyle olmazdı bir yandan daha kötü olurdum Allah var smdi hiçbir iş hiçbirsey yapmıyorum yiyorum içiyorum yatıyorum resmen olay bu yani ınsallah dediğiniz gibi geçerde kendime gelirim en azından bi akşam onlarla birlikte oturabilirm onu bile yapamıyorum bide lekelenme oldu ondan snra hiç kalkmadım oda etkiledi galiba allak bullak bi haldeyim canimAhh kuzum hep boyle surmez inan,vakit gectikce normale doneceksin inşAllahKimseyi kafana takma sonucta kolay bisey degil hormonlar alt ust,vücut 2 kisilik calisiyor kalp bile daha fazla kan pompaliyor dolayisiyla yorgun dusuyoruz ama zamanla alisiyor vucut.Dikkat et kendine dert etme kendini nasil iyi hissediyorsan onu yap.Melekler icin katlaniyoruz,mukafatimiz buyuk inşAllah
Lekelenme olabilir bende 6+4 te lekelenmistim bundan onceki gebeligimde ama uzun surmedi dr yerlesme demisti.Eşinin yoklugu psikolojik olarak etkiler zaten kuzum icten ice belki de yalniz hissediyorsundur manevi olarakBi yandan diyorum esim burda olsa böyle olmazdı bir yandan daha kötü olurdum Allah var smdi hiçbir iş hiçbirsey yapmıyorum yiyorum içiyorum yatıyorum resmen olay bu yani ınsallah dediğiniz gibi geçerde kendime gelirim en azından bi akşam onlarla birlikte oturabilirm onu bile yapamıyorum bide lekelenme oldu ondan snra hiç kalkmadım oda etkiledi galiba allak bullak bi haldeyim canim
Cok sagol canm ınsallah ❤❤Lekelenme olabilir bende 6+4 te lekelenmistim bundan onceki gebeligimde ama uzun surmedi dr yerlesme demisti.Eşinin yoklugu psikolojik olarak etkiler zaten kuzum icten ice belki de yalniz hissediyorsundur manevi olarakAma guclu olma zamani gececgini de biliyorsun,guzel seyler hayal et belki iyi gelir
O adama da ne diyeyim elinden geldikçe yazıyor arıyor sorular soruyor canın ne istiyor falan filan desem elinden ne gelir gelebilecek bi yer değil sipariş verecek bi yer değil dağın başında yazmıyorum bile ona hastaneye yattım lekelenme olduğunda söyleyemedim bile görevde diye hayırlısıyla yıl sonu gelseydi o vakte ınsallah bnde düzelmiş olurumLekelenme olabilir bende 6+4 te lekelenmistim bundan onceki gebeligimde ama uzun surmedi dr yerlesme demisti.Eşinin yoklugu psikolojik olarak etkiler zaten kuzum icten ice belki de yalniz hissediyorsundur manevi olarakAma guclu olma zamani gececgini de biliyorsun,guzel seyler hayal et belki iyi gelir
Arkadasimin esi de gorevdeydi arkadasim hamileyken,kah annesinde kah kayinvalidesinde tamamladi hamileligini ve gercekten bulantidan olu gibi geziyordu,en son ilaca basladi.Ama simdi minnak kizi,eşi ile mutlu mesutlarO adama da ne diyeyim elinden geldikçe yazıyor arıyor sorular soruyor canın ne istiyor falan filan desem elinden ne gelir gelebilecek bi yer değil sipariş verecek bi yer değil dağın başında yazmıyorum bile ona hastaneye yattım lekelenme olduğunda söyleyemedim bile görevde diye hayırlısıyla yıl sonu gelseydi o vakte ınsallah bnde düzelmiş olurum
❤ ınsallah canm dediğin gibi olur herseyArkadasimin esi de gorevdeydi arkadasim hamileyken,kah annesinde kah kayinvalidesinde tamamladi hamileligini ve gercekten bulantidan olu gibi geziyordu,en son ilaca basladi.Ama simdi minnak kizi,eşi ile mutlu mesutlarDiyorum ya gelecek guzel gunleri dusunun
Tiroid rahatsızlığı mevcut ilaç kullanıyorum TSH bakılacak d vitaminine gibi ama sonuçlar çıkınca sizlere detaylı bilgiyi paylaşırımDoktorunuz hangi tahlilleri istedi, detayli paylasabilirmisiniz?? Ben dahiliyeden istemeyi dusunuyorum, ozel saglik sigortam var ama doğumu ve gebelik işlemlerini karsilamiyor, o yuzden dahiliyeden istiyicem testleri
Bende genelde gebeliklerde tiroit ilaci kullaniyorum, tamm olurTiroid rahatsızlığı mevcut ilaç kullanıyorum TSH bakılacak d vitaminine gibi ama sonuçlar çıkınca sizlere detaylı bilgiyi paylaşırım
Yaa dr haftaya gel dedi ama kendi gidceğim dr belirleyip 2 hafta sonra gideyim diyorum bnde2 hafta sonra kalp atışı duyulur sanırım.
Sende gene ara sıra kasık ağrısı oluyormuş bende bol bol gaz sancısı var başkada bişey yok canım gögüslerim bile ağrımıyor bende normali diye düşünüyorum inşallah normaldirBen de sadece arada kasık ağrısı ve gaz sancısı gibi oluyor başka da bişi yok.
Hiç bilmiyorum normal mi
Kac tane gebelik gecirdim,her gebeligim birbirinden farkli belirti verdi.Yani ayni kisi de bile her bir gebelik farkli olurken gerisini siz dusunun.O yuzden belirtileri kafaniza takmayin kizlar huzurlu ve rahat olmak cok onemli,basarmak zor tabi bunu ama yapabildigimiz kadar yapalimSende gene ara sıra kasık ağrısı oluyormuş bende bol bol gaz sancısı var başkada bişey yok canım gögüslerim bile ağrımıyor bende normali diye düşünüyorum inşallah normaldir
Cok halsizim keyifsizim canimKızlar nasılsıniz nasıl gidiyor? Bulanti ve baş ağrısı yaşayan var mı aranızda surekli uyku hali olan geçmesi için ne yapıyorsunuz
Sende gene ara sıra kasık ağrısı oluyormuş bende bol bol gaz sancısı var başkada bişey yok canım gögüslerim bile ağrımıyor bende normali diye düşünüyorum inşallah normaldir