KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Pozitif sonuc alan arkadasları tebrık ederım ınsaallah katlanmanız guzel ve saglıkla ılerler 🤲🏻
Orta kalite transfer olan arkadaslarım veya en ıyı kalıtede olan arkadaslarım ınanın Allah ızın verırse herşey yolunda gider kalıte şansı artırır dıye bırşey yok bence hersey allahın emrinde yapılan tedavıler sadece vesiledir bununla ılerleyın hep evham yapmadan ınsaallah 🤲🏻🤲🏻
6. gunu negatıf alan arkadasım ısımlerınızı alıntı yapmadagımdan hatırlayamıyorum ben de 5. Gunde dayanamadım yaptım kanda negatıf cıktı ve ben negatıf oldugunu dusunuyorum yıne de ılaclara devam tabı 🥺
Test gününüz gelene kadar negatif düşünmeyin bence

Evet canım özellikle dün ve bugün fazlalaştı
Benimde ya dün ve bugün baya akıntım oluyor. Gün içinde 2 kere çamaşırımı değiştiriyorum. Ya sürekli kendimi hamile olarak düşünüyorum. Eşime diyorum ki seneye bu zamanlar bebeğimizle oturacağız evde 🥰🥰

Benimde ya dün ve bugün baya akıntım oluyor. Gün içinde 2 kere çamaşırımı değiştiriyorum. Ya sürekli kendimi hamile olarak düşünüyorum. Eşime diyorum ki seneye bu zamanlar bebeğimizle oturacağız evde 🥰🥰
Ay inşallah canım pozitif haberini bir alayım inan bu stresli süreç gözüme bile gelmez Allahım dualarımızı kabul etsin bebişimize kavuşalım 🙏🏻🥰

Ay inşallah canım pozitif haberini bir alayım inan bu stresli süreç gözüme bile gelmez Allahım dualarımızı kabul etsin bebişimize kavuşalım 🙏🏻🥰
İnan bende öyleyim. Hatta iğneden o kadar çok korkardım ki ama şimdi iğne saatini iple çekiyorum. Acımış mı kanamış mı morarmış mı hiçç umrumda değil. Sonuca odaklıyım. Allahın izniyle o güzel zamanlar çok yakında gelecek 🙏🙏

X