- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
Oo çok hızlısınız masallah :)Ben mayıs grubunu açmıştım canım Tablosu bile var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo çok hızlısınız masallah :)Ben mayıs grubunu açmıştım canım Tablosu bile var :)
Topicsiz kalmasın dedim hatunlarOo çok hızlısınız masallah :)
İlknur adanırı duymuştum cnm bende çok sağolasın bende kesin sezeryan bakalım arastırmalara başladımGecen sene birincide İlknur adanir da dogum yapmistim, onu cok begeniyordum, cok detayli olmuştu hep kontrolleri, yazın abat cerrahiye geçmiş, eger diger doktorlari begenmezsem yine oraya gidebilirim bakalim, birinci sana yakınsa medipole gitmene gerek yok bence çünkü yol önemli, acil bi durum olsa cok trafikli bir yol normal doğum 3200 dediler sanirim. Ben bi onceki sezeryan oldugu icin direk onu soyledim
Aaaa ben görmedim o zaman geliyorum o gruba :)Thread '2022 Mayıs Anneleri :)' 2022 Mayıs Anneleri :)
Cok guzel Bazen kese boyutu küçük olabiliyor daha sonra bebek olusunca ona göre takip yapmak daha sağlıklı oluyorGünaydın kızlar bugün dr randevum vardı keseyi gördük sat a göre 5+4 dedi ama 4 haftalık gebelik kesesi var herşey yolunda dedi çok şükür
Kese boyu kaç mm çıktı canım ?Günaydın kızlar bugün dr randevum vardı keseyi gördük sat a göre 5+4 dedi ama 4 haftalık gebelik kesesi var herşey yolunda dedi çok şükür
Kese boyutu 6mm dediKese boyu kaç mm çıktı canım ?
Kese boyutu 6mm dedi
Öncelikle hayırlı olsun cnm.Merhabalar güzel anne adayları ben de şimdi doktor randevumdan döndüm bebeğim 5 + 4 günlük doktor bey keseyi çok beğendi boyutu büyüklüğü çok iyi dedi şu anda her şey sorunsuz gözüküyor kalp atışını tabi haliyle duyamadık haftaya cumartesi tekrar gideceğim kan ve idrar tahlili istedi önceki gebeliğimde kalp atışı olmadığı için 9. haftada kürtaj yapılmıştı bundan dolayı bana her gün coraspirin d vitamini tedbir amaçlı da progestan kullanmamı söyledi ben Bursa'da yaşıyorum ve doktorumdan çok memnunum kendisinin bir web sitesi var orada her şey yazılı yiyeceğinize içeceğinize hafta hafta bebekteki gelişimler annedeki değişimlere kadar dilerseniz adını verebilirim oradan takip yapabilirsiniz biz mutlu döndük haftaya da o güzel sesi duymaya gideceğiz Allah herkese nasip etsin bize de inşallah
Amin inşallah çok stresli bir süreç Allah hepimize yardım etsin size de hayırlı olsun hep güzel haberler duyarız inşallahÖncelikle hayırlı olsun cnm.
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.
ben de kan sulandırıcı iğne ve progestan kullanıyorum.
İnşallah sağlıkla ilerler
Yandaki değerleri ben de anlamıyorum.Ben çok anlamıyorum bunlardan yandaki değerler ne anlama geliyor bilemiyorum ama
aa canim bende beylikduzundeyim bize reyapi cok onerdiler oraya gidiyoruz gonul kazezogluna yorumlara da baktim guzeldiBeylikduzu birinci hastanesi, temiz guzel bir hastahane, gecen sene de orda dogum yapmistim, hizmetinden memnun kaldm
Ne güzel deneyin tabi, bir cok hastanede iyi doktorlar var, fikir olur hepimiz içinaa canim bende beylikduzundeyim bize reyapi cok onerdiler oraya gidiyoruz gonul kazezogluna yorumlara da baktim guzeldi
Doktorunuz hangi tahlilleri istedi, detayli paylasabilirmisiniz?? Ben dahiliyeden istemeyi dusunuyorum, ozel saglik sigortam var ama doğumu ve gebelik işlemlerini karsilamiyor, o yuzden dahiliyeden istiyicem testleriMerhabalar güzel anne adayları ben de şimdi doktor randevumdan döndüm bebeğim 5 + 4 günlük doktor bey keseyi çok beğendi boyutu büyüklüğü çok iyi dedi şu anda her şey sorunsuz gözüküyor kalp atışını tabi haliyle duyamadık haftaya cumartesi tekrar gideceğim kan ve idrar tahlili istedi önceki gebeliğimde kalp atışı olmadığı için 9. haftada kürtaj yapılmıştı bundan dolayı bana her gün coraspirin d vitamini tedbir amaçlı da progestan kullanmamı söyledi ben Bursa'da yaşıyorum ve doktorumdan çok memnunum kendisinin bir web sitesi var orada her şey yazılı yiyeceğinize içeceğinize hafta hafta bebekteki gelişimler annedeki değişimlere kadar dilerseniz adını verebilirim oradan takip yapabilirsiniz biz mutlu döndük haftaya da o güzel sesi duymaya gideceğiz Allah herkese nasip etsin bize de inşallah
Benim önceki gebeliğimde yoğun baş ağrım vardı. Doktorum nane yağı önermişti dudak üstüne ve şakaklara sürüyordum hafifletiyordu.Kızlar nasılsıniz nasıl gidiyor? Bulanti ve baş ağrısı yaşayan var mı aranızda surekli uyku hali olan geçmesi için ne yapıyorsunuz