2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar acile gittim kadın doğum hastanesine kan vermek işin 10dk dil döktüm neden? Çünkü artık acillerde gebelik testi yapılmıyormuş yani illa özelde mi yaptırmamız gerekiyor anlayamadım siz nerede yaptırdınız kan tahlilinizi? Üstelik verdim kan sonucum 1 saat sonra e-nabıza düşer dediler ama yok sabah verdim hala çıkmadı muhtemelen bir aksilik oldu çıkmayacakta sinirlerim bozuldu

Kızlar acile gittim kadın doğum hastanesine kan vermek işin 10dk dil döktüm neden? Çünkü artık acillerde gebelik testi yapılmıyormuş yani illa özelde mi yaptırmamız gerekiyor anlayamadım siz nerede yaptırdınız kan tahlilinizi? Üstelik verdim kan sonucum 1 saat sonra e-nabıza düşer dediler ama yok sabah verdim hala çıkmadı muhtemelen bir aksilik oldu çıkmayacakta sinirlerim bozuldu
Canım ben özelde verdim ama benim özelde verme sebebim devlet hastanesinde ebeyim orda verirsem herkes duyar diyeydi. Aciller büyük ihtimalle yük azalsın diye bakmama kararı almışlardır. Sağlık ocağına kaydım 5inden sonra düşecek o günden sonra hep sağlık ocağında vermeyi düşünüyorum. Özele para yetişmez çünkü. Ayrıca özelde salı günü verdim ertesi gün e nabıza düşer demişti, ben gidip elden almıştım şimdi baktım hala e nabıza düşmemiş.

Ben de erken farketmenin stresini yaşıyorum . Salı günü 56 çıktı benim de daha vermedim yarın veririm kan inşallah. Belirtileriniz var mı bariz ?🥺
Olmaz mı kuzum, adet ağrısından durulmuyor ki, bel bacak kasik hepsi agriyor. Yeni yeni göğüslerim ağrımaya başladı normalde adette bile agrimaz. İnşallah sağlıklı yükselmiştir, haber ver bana da mutlaka🙏

Ben özelde yaptım canım 27 lira gibi de cüzi bir miktar alındı. Bazen sistemde sıkıntı oluyor e nabıza da geç düşüyor hastanenin kendi sitesi varsa orda bakın

Ayyy hadi inşallah yaa şöyle bi ay cabucak gecse keşke bi saglikla duysak kalbini falan🙏🧿
Dün 2. Hcg ye bakarken kalbim duracaktı bi düşüğüm var insan ister istemez korkuyor 1.5 senedir uğraşıyorum iki kere rahim filmine girdim benden daha çok uğraşanlar var onları düşünüyorum rabbim yardım etsin kimsenşn kucağını boş bırakmasın zor bir durum

Dün 2. Hcg ye bakarken kalbim duracaktı bi düşüğüm var insan ister istemez korkuyor 1.5 senedir uğraşıyorum iki kere rahim filmine girdim benden daha çok uğraşanlar var onları düşünüyorum rabbim yardım etsin kimsenşn kucağını boş bırakmasın zor bir durum
Gecen ay kimyasal oldu benimde, dış gebelik şüphem vardi. Öldüm öldüm dirildim o iki hafta sürekli kan ver değere bak yükselmesin vs derken seni cok iyi anlıyorum. Bende öyleyim, hakkimizda hayırlısı Allah'a tevekkül etmekten başka bisey gelmiyor elimden🙏

Kızlar değerlerime göre kaç haftalıktır sizce

Eklentiler

• B5A270AC-93E0-40F0-9332-3E336181A6EA.jpeg
    B5A270AC-93E0-40F0-9332-3E336181A6EA.jpeg
    41,4 KB · Görüntüleme: 88
X