Yok adetime 3 gün kala çıktı canım56 adetin geçince mi çıkmıştı canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok adetime 3 gün kala çıktı canım56 adetin geçince mi çıkmıştı canımm
Nerede kan veriyorsunuz özel de miİlk sonucum 180 iki gun sonraki yani bugün 348 çıktı beta hcg. Ctesi tekrar kan vereceğim. Hayırlısıyla gecseydi su gunler, diken üstündeyim
Canım ben özelde verdim ama benim özelde verme sebebim devlet hastanesinde ebeyim orda verirsem herkes duyar diyeydi. Aciller büyük ihtimalle yük azalsın diye bakmama kararı almışlardır. Sağlık ocağına kaydım 5inden sonra düşecek o günden sonra hep sağlık ocağında vermeyi düşünüyorum. Özele para yetişmez çünkü. Ayrıca özelde salı günü verdim ertesi gün e nabıza düşer demişti, ben gidip elden almıştım şimdi baktım hala e nabıza düşmemiş.Kızlar acile gittim kadın doğum hastanesine kan vermek işin 10dk dil döktüm neden? Çünkü artık acillerde gebelik testi yapılmıyormuş yani illa özelde mi yaptırmamız gerekiyor anlayamadım siz nerede yaptırdınız kan tahlilinizi? Üstelik verdim kan sonucum 1 saat sonra e-nabıza düşer dediler ama yok sabah verdim hala çıkmadı muhtemelen bir aksilik oldu çıkmayacakta sinirlerim bozuldu
S Spagetti bolonez burada da beraberiz insaAllahMerhabalar canlar, 10 haziranda kimyasal gebelik kanamam başladı, devamında ovulasyonla takip etmeye devam ettim, 11 temmuz yumurtlama 23 temmuz gebelik testi pozitif gördüm beta bugün 180 çıktı, nasipse nisan annesiyim beraber gun sayacağız desenize
Olmaz mı kuzum, adet ağrısından durulmuyor ki, bel bacak kasik hepsi agriyor. Yeni yeni göğüslerim ağrımaya başladı normalde adette bile agrimaz. İnşallah sağlıklı yükselmiştir, haber ver bana da mutlakaBen de erken farketmenin stresini yaşıyorum . Salı günü 56 çıktı benim de daha vermedim yarın veririm kan inşallah. Belirtileriniz var mı bariz ?
Eğitim ve araştırma hastanesinde doktorum orda veriyorum hepNerede kan veriyorsunuz özel de mi
Bu yolda inşallah yan yanayiz kuzum, sağlıklaS Spagetti bolonez burada da beraberiz insaAllah
Benim geçmişti verdigimde kuzum, hatta dk bile nerdeyse ayniydi oyle ayarladim sende durumlar neAynı durumdayız canım 48 saat geçti mi iki test arası
İnşallah canım benim veririm tabiiOlmaz mı kuzum, adet ağrısından durulmuyor ki, bel bacak kasik hepsi agriyor. Yeni yeni göğüslerim ağrımaya başladı normalde adette bile agrimaz. İnşallah sağlıklı yükselmiştir, haber ver bana da mutlaka
Çok güzel canım benim de çarşamba 510 cuma 1070 sanırım oluyo :)Benim geçmişti verdigimde kuzum, hatta dk bile nerdeyse ayniydi oyle ayarladim sende durumlar ne
Normal bence canım 3 gün kalaysa tekrarladın mıYok adetime 3 gün kala çıktı canım
Ben özelde yaptım canım 27 lira gibi de cüzi bir miktar alındı. Bazen sistemde sıkıntı oluyor e nabıza da geç düşüyor hastanenin kendi sitesi varsa orda bakınKızlar acile gittim kadın doğum hastanesine kan vermek işin 10dk dil döktüm neden? Çünkü artık acillerde gebelik testi yapılmıyormuş yani illa özelde mi yaptırmamız gerekiyor anlayamadım siz nerede yaptırdınız kan tahlilinizi? Üstelik verdim kan sonucum 1 saat sonra e-nabıza düşer dediler ama yok sabah verdim hala çıkmadı muhtemelen bir aksilik oldu çıkmayacakta sinirlerim bozuldu
Bugün tekrarlayacağım inşallahNormal bence canım 3 gün kalaysa tekrarladın mı
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımBugün tekrarlayacağım inşallah
Ayyy hadi inşallah yaa şöyle bi ay cabucak gecse keşke bi saglikla duysak kalbini falanÇok güzel canım benim de çarşamba 510 cuma 1070 sanırım oluyo :)
Dün 2. Hcg ye bakarken kalbim duracaktı bi düşüğüm var insan ister istemez korkuyor 1.5 senedir uğraşıyorum iki kere rahim filmine girdim benden daha çok uğraşanlar var onları düşünüyorum rabbim yardım etsin kimsenşn kucağını boş bırakmasın zor bir durumAyyy hadi inşallah yaa şöyle bi ay cabucak gecse keşke bi saglikla duysak kalbini falan
Gecen ay kimyasal oldu benimde, dış gebelik şüphem vardi. Öldüm öldüm dirildim o iki hafta sürekli kan ver değere bak yükselmesin vs derken seni cok iyi anlıyorum. Bende öyleyim, hakkimizda hayırlısı Allah'a tevekkül etmekten başka bisey gelmiyor elimdenDün 2. Hcg ye bakarken kalbim duracaktı bi düşüğüm var insan ister istemez korkuyor 1.5 senedir uğraşıyorum iki kere rahim filmine girdim benden daha çok uğraşanlar var onları düşünüyorum rabbim yardım etsin kimsenşn kucağını boş bırakmasın zor bir durum