2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kuzum benim de oğlan öyle bu ara üst diş çıkartıyor ondanmış emziremiyirum küçük barcalarla muz verdim elimle kaşık yada biberon da alamıyor ağzına

Ufff çok yıpratıcı seni çoook iyi anlıyorum. Biz geçen pipetli sulukla verdik biberonu istemeyince, içti biliyo musun suyu da pipetliden içiyo. Önce normal sulukla dene eğer onla almazsa pipetliyle dene bakalım. Pipete alışık değilse henüz çok kolay yöntemi, benim bebe 2 dakikada söktü. Pipeti suya batır üstünğ kapat parmağınla, sonra bebeğinin ağzına bırak suyu. Birkaç kez yap bunu. Sonra kendisinin çekmesini iste. Başta su gelsin diye beklicek ama gelmeyince çekmeye başlıcak. Çok tatlı

Suluğuna koydum mamayı çekti çekti baktı mama diliyle itti

Ek gıda nasıl gidiyor peki? Hangi mamayı kullanıyosun?
Ek gıda biraz daha iyi gidiyordu içmeyince öğünleri artırdım. Ama ben geçen mamayı kaşıkla vermeye çalıştım ondan sonra ek gıdayı da pek istemiyor ağzını açmıyor. Mama da sma kullanıyoruz

Kızlar sol kasıkta kalp atışı gibi bişey oluyor, ekimi koydum dışardan da hissettim. Bi süredir var. Korunuyoruz ama hadi hamileyim dicem oğlumda ortadaydı bu seyirmeler. Şuanki sol yumurtalık tarafında. Başına gelen var mı?

Bende olmuştu o şekilde

Ay bana bildirim geldi bende bizim topik sandım yazdım hemen

Hamileyken oldu benim normal zamanda değil de başlarında olmuştu
Ay bana bildirim geldi bende bizim topik sandım yazdım hemen
Gebelik testi yaptın mı yumurtlama zamanı da oluyor ama
Sizin bizim mi var kız kapımız herkese açık
Hamileyken benim de bu kalp atışı gibi 18. Hafta gibi başladı. Bebeğin tekmeleriydi ve tam ortadaydı. Elimi koyunca dışardan hissedilmiyodu. Bu tam sol tarafta. Test yaptım bi akşam bembeyaz. Yani bebek tekmesi olsa pozitif çıkmaması imkansız. Biri dış gebelik olmuştu benim yazmış bi ondan korktum aslında ama onda da pozitif çıkması lazım. Daha hiç adet olmadım acaba yakında olcsk da o yüzden mi ki

Bende yumurtlama günü de oluyor ....test yaptığına göre aded olursun yakında

Test yaptıysan sorun yok o zaman sanmıyorum dış gebelik falan. Belkide adetin yakındır olabilir

Yeni gördüm mesajını canım teşekkürler uzun yazman iyi bile benim için kim bu kadın peki ben de çok fazla yöntem denedim aşırı hareketli uyutamiyorum bir türlü artık kafayı yemek üzereyim

uğramıyorsun artık buralara çınar da sende iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…