Yaaaaa benim oğluşum da senin ki gibi saçsızArkadaşlar iki gündür uykuya direnen minik adamla uğraşıyorum.. ağlama krizleri yeniden merhaba dedi bize .. Atak demeyin bana azer bülbüle bağlarım
bu nedir ? Bu nedirrr? Tipi midir ? Boran mıdır ? Soygun mudur ? Talan mıdır ? Bu nedir …
Sizde durumlar nasıl ?
Kız şükür namazı filan kıl bu mu az uyku kafayı yemek üzereyim ben 2saat kesintisiz uyumak mı töbeee
Şuna bi baksana belki işine yarar2hafya oldu hala burun akıntısı zaten uyumayan bebe beynimde variller su dolu yuvarlanıyo GB salla sallazaten uyanıkkende komando GB 2gübdğr asırı hızlı emekliye sürünüyor da 6ay yeni doldu 28inde kolum kopuyo yerdede hep parkeler de iyice üşütcek, cok yorgunum
6 ay aşılarını vurdurttum, boy 69 kilo 8000 olmuş, dün tarhana verdim
Aslında durum aynı .. uyumamasında değilim de ağlıyor bazen göz yasları sel oluyor .. diş ağrısı sanırımBen şunu anladım yavrum çocuk büyüdükçe uykusu azalıyor cidden.
Benim kız günde 4 5 saat kesintisiz uyurdu.
Şuan 2 saat uyusa tamam diyorum.
Gündüzleri için tabi yani bu yazdığım.
Gece uykularında şükür sorunumuz yok
Aslında benimkinin saçları döküldü , şimdilerde çıkıyor tekrar , bayağı saçlı doğdu :)) tarkan gibi saçları vardıYaaaaa benim oğluşum da senin ki gibi saçsıztüy gibi resmen saçları ne zaman gürleşir acaba
Bazen memeye çok direniyor bizim de. Uykusu var gözlerini oyuyor memeyi alsa uyuyacak ama yok. İnşallah geçicidir, biraz da diş sancıları başladı galiba ara ara birden ağlama geliyor çocuğa.
Aslında durum aynı .. uyumamasında değilim de ağlıyor bazen göz yasları sel oluyor .. diş ağrısı sanırım
Aslında benimkinin saçları döküldü , şimdilerde çıkıyor tekrar , bayağı saçlı doğdu :)) tarkan gibi saçları vardı
Nasılsınız kızlar ? Benim geceleri hiç uyanmadan uyuyan kızım 7 kere falan kalkar oldu. Diş çıkarıyor . Altta 2 tane beyaz beyaz görünüyor. Çok sıkıntılı bi süreçe girdik gerçekten çıkarsa bi an önce , ondan önce ben rahatlayacağım. Ek gıda çok iyi gidiyor, şimdiye kadar tatlı patates , kabak, havuç, balkabağı, brokoli, taze fasülye ve beyaz havuç verdim . Kabak hariç hepsinin tadını beğenerek yediıspanak,bezelye,patates var sırada. Kilosu da 8 kiloyu aşmış durumda , taşımak gerçekten zor hale geldi oturmayı öğrendi çok güzel oturuyor artık. Ama emeklemek, sürünmek tarzı şeyleri henüz yapamıyor, alıştırmalara devam ediyoruz
Hiç sorma, hiç uyumasam daha az yorgun kalkardım. Eskiden ne güzel 8-8 buçukta uyur sabah 7 de uyanırdı. Şimdi saat başı kalkıyoruz ya . Liloşum da mı diş çıkarıyorGece uyanmalar berbat cidden ben şimdi kalktım bu gece o kadar uyandık ki yani keşke yatmasaydım dedim
Hiç sorma, hiç uyumasam daha az yorgun kalkardım. Eskiden ne güzel 8-8 buçukta uyur sabah 7 de uyanırdı. Şimdi saat başı kalkıyoruz ya . Liloşum da mı diş çıkarıyor
Allah yardımcın olsun canımKuzu diş sancıları ve aynı odada yatıyoruz hala anne yani beşikte yatıyor sürekli yanımda uyumak istiyor.
Alıyorum alışıyor ve ben yatamıyorum.
Almıyorum sürekli uyanıyor
Valla tükendim yani pazartesi işe başlıyorum ne olacak bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canımben normalde odamı ayırmıştım kendi beşiğinde yatıyordu odalarımız bitişik olduğu için içim rahattı ama şimdi diş yüzünden gece 93837383 kere uyandığı için beraber uyuyoruz mecbur . Geçecek bugünler de inşallah
Oda için var soguk hava suyuna lugol damlatın calıştırıyorum geceŞuna bi baksana belki işine yarar
Yğcekleri nasıl veriyorsun kızlar neyi nasıl veriyorsunuz tarif yazınNasılsınız kızlar ? Benim geceleri hiç uyanmadan uyuyan kızım 7 kere falan kalkar oldu. Diş çıkarıyor . Altta 2 tane beyaz beyaz görünüyor. Çok sıkıntılı bi süreçe girdik gerçekten çıkarsa bi an önce , ondan önce ben rahatlayacağım. Ek gıda çok iyi gidiyor, şimdiye kadar tatlı patates , kabak, havuç, balkabağı, brokoli, taze fasülye ve beyaz havuç verdim . Kabak hariç hepsinin tadını beğenerek yediıspanak,bezelye,patates var sırada. Kilosu da 8 kiloyu aşmış durumda , taşımak gerçekten zor hale geldi oturmayı öğrendi çok güzel oturuyor artık. Ama emeklemek, sürünmek tarzı şeyleri henüz yapamıyor, alıştırmalara devam ediyoruz
Ben buharlı pişirici aldım ek gıda için. Çocuğa tek başıma baktığım için pratik olur diye düşündüm ki iyiki almışım asla tek başına durmuyor . Maksimum 15 dakikada hazır oluyor yemeği, ben o sıra kızımla ilgileniyorum. Ek gıdada da kurallara göre gitmiyorum. Bir besini yine 3 gün veriyorum ama farklı şekillerde farklı tatlarla karıştırarak veriyorum. Mesela ilk 2 gün tatlı patates ile başladım sonraki gün kabak kattım içine biraz . Baktım alerji rahatsızlık bişey yok bir sonraki gün kabağı sade olarak verdim. Bir sonraki gün kabağa havuç kattım biraz . Sonra baktım yine her şey yolunda tekrar havucu sade verdim ve bir sonraki gün havuca balkabağı kattım. Öyle öyle hem bir besini 3 gün yedirdim hem de çeşitlendirdim . Yeni besini ilk verdiğim gün hep bir öncekinin içine kattım ki alerjik durum olursa daha hafif bir şekilde etkisi ortaya çıksın diye . Sebzelere hep zeytinyağı katıyorum birkaç damla , kabız olmaması için. Bir de su içirmeye çalışıyorum. Yemek yerken sıkıntı yapmıyor ama su içmek istemiyor , kaşık kaşık ya da şırınga ile veriyorum. Sevdiği sebzeyi pütürlü bırakıyorum öyle yediriyorum, daha az sevdiklerini ya da hiç sevmediği kabağı püre olarak veriyorum o şekilde yiyor .Oda için var soguk hava suyuna lugol damlatın calıştırıyorum gece
Yğcekleri nasıl veriyorsun kızlar neyi nasıl veriyorsunuz tarif yazındüz haslayıp ezip vermek bile zor geliyo cünkü durmuyo
yemeklerine zeytinyağı koyuyor musun? Öğün aralarında da su içiriyorum kabızlık çok yaşamadık biz bu 2sini yaparakKızlarr bebişim ek gıdaya geçtiğinden beri kabız oldu kabız yapacak hicbisey yememesine ragmen sizlerde bu durumu yaşayan ve çözüm yolu bulan varmı
Evet koyuyorum 1 2 cay kasigi suyunuda iciyor.. zaten 7 8 gunde bir kaka yapiyordu ek gidaya gecince kabiz da oldu bagarsaklari alisma evresinde diyemi acaba bilemedik kayisi ve elma hasladim vericem bugun prebiyotikli yogurtta mayaladim umarim duzeliriz bi an onceyemeklerine zeytinyağı koyuyor musun? Öğün aralarında da su içiriyorum kabızlık çok yaşamadık biz bu 2sini yaparak