2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen canım ben de senin gibi ilerlemeyi düşünüyorum. Sadece 10 gün sonra falan başlarım. Dönme konusu da kilodan kaynaklıdır, sen biraz biraz destekledikçe güçlenir daha rahat döner. Her bebeğin gelişimi farklı oluyor. Hiç kafana takma yedikleri kan olsun can olsun inşallah

Eşimde bazı konularda değişimleri.
Lila olunca anasına daha düşkün oldu.
Çok tartışma yaşadık ama toparladık şükür.
Sen nasılsın canım bebiş nasıl
Anne baba olunca bizi anlayacaksin moduna girmis olabilir, bosver arayi duzeltmissiniz ya onemli olan o
Ben de bebiste iyiyiz, bebisle vakit nasil geciyo anlamiyorum. Bi bakiyorum aksam olmus. Bu saatlerde uyumus oluyor ve benim çay pötibör keyfim basliyor. Bi de icimden dua ediyorum Allah'im nolur uyanmasin diye
Lila'm da buyumustur artik

Büyüdü canım valla zaman su misali hızla geçiyor
Rabbim hepimizin evladını korusun
Bizde iyiyiz şükür ben yavas yavas is bakmaya başladım annem bakacak kuzuma onun için ise dönmem lazım
Çok sıkıntılı günler geçirdik ama düzeldik çok şükür bebiş zormuş ama her açıdan

Selamın aleyküm kıslar, 4gündür oğlumun burnu tıkalı akıyo aksırık hapşırık, acile gittik ilk gün küçük bişey veremeyiz dedi alerji damlası verdi, burnu kızardı silmekten, serum fizyolojik ile sırıngayla temizliyorum ceki yorum, soguk buhar cçvar evde onu calıştırdım gece içine lugol damlattım, Baska böyle hasta olan var mı ne yapmalı

Geçmiş olsun canısı
Ben burnunu enjektör ile temizliyorum ama hastalık konusunu bilemedim açıkçası

Karpuz bu ayda yediriliyo mu, kırmızı meyveler 8.ay sonra diye ben vermedim hoş yeni basladı tatmalara elma armut muz seftali kabak havuç yogurt

Geçmiş olsun canısı
Ben burnunu enjektör ile temizliyorum ama hastalık konusunu bilemedim açıkçası
Şırıngayla Bi delikten serum fizyolojik salıyorum sırta pıt pıt akıyo sonra diger deliğe sonra el pompa GB burun cekceğiyle aktık a ceki yorum çok kızıyo peçeteye filan

Bizim oğlan hareketlendi sürünerek gidiyo çok hızlı Bi şeylere tutunup kalkmaya calışıyo, bugün sehbanın ayagını tuttu bende devirmesin diye onu tuttum kucama alacaktım sehbanın ayagını bırakmamış az kafasına carptı ama öyle Bi kızıp agladı ki burnu kanadı zaten sıkalı siliniyor filan diye herelde tahriş olmuş

Bide böyle agzı çok salyalı herseyi cok hırslı agzına sokuyo aşırı hırs benimde Bi yakalıyor saclarımdan agzımı burnumu cenemi yutucak sanki yiyemiyor diyede gıcık oluyo herseye sizinkiler de böylemi tamam dişi kasınıyıda bu nedir yani, arkadasın 7 aylık çocuk cici yapıyo herseye beninkilede sav bas yoluyo cimcikliyo babasının kolundaki tüyleri yoluyo

Bizim oğlan hareketlendi sürünerek gidiyo çok hızlı Bi şeylere tutunup kalkmaya calışıyo, bugün sehbanın ayagını tuttu bende devirmesin diye onu tuttum kucama alacaktım sehbanın ayagını bırakmamış az kafasına carptı ama öyle Bi kızıp agladı ki burnu kanadı zaten sıkalı siliniyor filan diye herelde tahriş olmuş

Bide böyle agzı çok salyalı herseyi cok hırslı agzına sokuyo aşırı hırs benimde Bi yakalıyor saclarımdan agzımı burnumu cenemi yutucak sanki yiyemiyor diyede gıcık oluyo herseye sizinkiler de böylemi tamam dişi kasınıyıda bu nedir yani, arkadasın 7 aylık çocuk cici yapıyo herseye beninkilede sav bas yoluyo cimcikliyo babasının kolundaki tüyleri yoluyo
Bizim pek kurallara bağlı olduğumuz söylenemez
Arkadasa 4aylık ek gıda baslattı doktor bide muhallebi yle kilo almıyomuş diye anlamadım gitti bende kayınvaldemin apartman görevlisinîn ikiz oldu dogar dogmaz süt cici bebe verdiler kızımla aynı sınıfta lar bu sene ben o zaman şok oluyodum yani ikisinde büyümüş nihayetinde tombul tombullar

3 aylık falandı yani karpuz verdim az biraz sonra meyveler verdim ara ara yani yoğurt falan işte doktora sormadım açıkçası

Merhaba. Şule Selman ın dogum ücreti ne kadar biliyor musunuz? Ben de gitmeyi dusunuyorum telefonda bilgi verilmedi. Taksim acibademi dogum icin kullaniyormus sanirim

Arkadaşlar iki gündür uykuya direnen minik adamla uğraşıyorum.. ağlama krizleri yeniden merhaba dedi bize .. Atak demeyin bana azer bülbüle bağlarım
bu nedir ? Bu nedirrr? Tipi midir ? Boran mıdır ? Soygun mudur ? Talan mıdır ? Bu nedir …

Sizde durumlar nasıl ?

Ben şunu anladım yavrum çocuk büyüdükçe uykusu azalıyor cidden.
Benim kız günde 4 5 saat kesintisiz uyurdu.
Şuan 2 saat uyusa tamam diyorum.
Gündüzleri için tabi yani bu yazdığım.
Gece uykularında şükür sorunumuz yok

Kız şükür namazı filan kıl bu mu az uyku kafayı yemek üzereyim ben 2saat kesintisiz uyumak mı töbeee

2hafya oldu hala burun akıntısı zaten uyumayan bebe beynimde variller su dolu yuvarlanıyo GB salla salla zaten uyanıkkende komando GB 2gübdğr asırı hızlı emekliye sürünüyor da 6ay yeni doldu 28inde kolum kopuyo yerdede hep parkeler de iyice üşütcek, cok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…