Aynen canım ben de senin gibi ilerlemeyi düşünüyorum. Sadece 10 gün sonra falan başlarım. Dönme konusu da kilodan kaynaklıdır, sen biraz biraz destekledikçe güçlenir daha rahat döner. Her bebeğin gelişimi farklı oluyor. Hiç kafana takma yedikleri kan olsun can olsun inşallahBen dun 5.ay kontrolu ve burun tikanikligi icin iyi bi doktora goturdum. Ek gidaya baslayabilir miyim diye sordum baslayabilecegimi soyledi. Hatta ek gida icin tarifler verdi onlari ekleyecegim fikir olurkilosu yuksek sinirda oldugu icin muhallebiyi direk eledi. 3 gun kuraliyla ilerlememi soyledi. Once sebze, sonra meyve ve en son yogurt tadimiyla ilerleyecegiz. Dun tatli patatesi denedik pek sevmedi ama karni tok sayilirdi ona bagliyorum. Bugun tekrar tatli patates verecegim.
Bu arada benim oglum hala kendisi donmuyor destekle dondurebiliyoruz onu biraz kafama taksam da dunki muayenede herseyi guzel ilerliyor, kilosundan dolayi tek basina donmesine daha var dedi.
Anne baba olunca bizi anlayacaksin moduna girmis olabilir, bosver arayi duzeltmissiniz ya onemli olan oEşimde bazı konularda değişimleri.
Lila olunca anasına daha düşkün oldu.
Çok tartışma yaşadık ama toparladık şükür.
Sen nasılsın canım bebiş nasıl
Anne baba olunca bizi anlayacaksin moduna girmis olabilir, bosver arayi duzeltmissiniz ya onemli olan o
Ben de bebiste iyiyiz, bebisle vakit nasil geciyo anlamiyorum. Bi bakiyorum aksam olmus. Bu saatlerde uyumus oluyor ve benim çay pötibör keyfim basliyor. Bi de icimden dua ediyorum Allah'im nolur uyanmasin diye
Lila'm da buyumustur artik
Selamın aleyküm kıslar, 4gündür oğlumun burnu tıkalı akıyo aksırık hapşırık, acile gittik ilk gün küçük bişey veremeyiz dedi alerji damlası verdi, burnu kızardı silmekten, serum fizyolojik ile sırıngayla temizliyorum ceki yorum, soguk buhar cçvar evde onu calıştırdım gece içine lugol damlattım, Baska böyle hasta olan var mı ne yapmalı
Karpuz bu ayda yediriliyo mu, kırmızı meyveler 8.ay sonra diye ben vermedim hoş yeni basladı tatmalara elma armut muz seftali kabak havuç yogurtKızlar nasılsınız
Baya yol kat ettik dimi valla neler konuştuk burada.
Benim kızda büyüyor çoktan ek gıdasını geçiş yaptım elma armut karpuz muz salatalık çok sevdiği şeyler
Kızımla ilgili çok şükür her şey yolunda.
Buraya da bir ara kv yüzünden eşimle aramız çok açıldı ondan giremedim ama şuan her şey yolunda çok şükür ki
Şırıngayla Bi delikten serum fizyolojik salıyorum sırta pıt pıt akıyo sonra diger deliğeGeçmiş olsun canısı
Ben burnunu enjektör ile temizliyorum ama hastalık konusunu bilemedim açıkçası
Şırıngayla Bi delikten serum fizyolojik salıyorum sırta pıt pıt akıyo sonra diger deliğesonra el pompa GB burun cekceğiyle aktık a ceki yorum çok kızıyo peçeteye filan
Karpuz bu ayda yediriliyo mu, kırmızı meyveler 8.ay sonra diye ben vermedim hoş yeni basladı tatmalara elma armut muz seftali kabak havuç yogurt
Arkadasa 4aylık ek gıda baslattı doktor bide muhallebi yle kilo almıyomuş diyeBizim pek kurallara bağlı olduğumuz söylenemez
Bizim oğlan hareketlendi sürünerek gidiyo çok hızlı Bi şeylere tutunup kalkmaya calışıyo, bugün sehbanın ayagını tuttu bende devirmesin diye onu tuttum kucama alacaktım sehbanın ayagını bırakmamış az kafasına carptı ama öyle Bi kızıp agladı ki burnu kanadı zaten sıkalı siliniyor filan diye herelde tahriş olmuş
Bide böyle agzı çok salyalı herseyi cok hırslı agzına sokuyo aşırı hırs benimde Bi yakalıyor saclarımdan agzımı burnumu cenemi yutucak sanki yiyemiyor diyede gıcık oluyo herseyesizinkiler de böylemi tamam dişi kasınıyıda bu nedir yani, arkadasın 7 aylık çocuk cici yapıyo herseye beninkilede sav bas yoluyo cimcikliyo babasının kolundaki tüyleri yoluyo
Arkadasa 4aylık ek gıda baslattı doktor bide muhallebi yle kilo almıyomuş diyeanlamadım gitti bende kayınvaldemin apartman görevlisinîn ikiz oldu dogar dogmaz süt cici bebe verdiler kızımla aynı sınıfta lar bu sene ben o zaman şok oluyodum yani ikisinde büyümüş nihayetinde tombul tombullar
Arkadaşlar iki gündür uykuya direnen minik adamla uğraşıyorum.. ağlama krizleri yeniden merhaba dedi bize .. Atak demeyin bana azer bülbüle bağlarım
bu nedir ? Bu nedirrr? Tipi midir ? Boran mıdır ? Soygun mudur ? Talan mıdır ? Bu nedir …
Sizde durumlar nasıl ?
Kız şükür namazı filan kıl bu mu az uyku kafayı yemek üzereyim ben 2saat kesintisiz uyumak mı töbeeeBen şunu anladım yavrum çocuk büyüdükçe uykusu azalıyor cidden.
Benim kız günde 4 5 saat kesintisiz uyurdu.
Şuan 2 saat uyusa tamam diyorum.
Gündüzleri için tabi yani bu yazdığım.
Gece uykularında şükür sorunumuz yok