Dene tabiki .. kullanımı daha rahat .. sadece ben ilk zaman alışamadım, tuhaf geldi ama ikinci de daha rahattı ..Kalbim temizmişBenim de alasım var elektriklinin başlıkları benim göğsüme uygun değil sanırım. Bir de üşeniyorum onu kullanmaya. Dolapta uygun fiyatlı satanlar var bi denesem mi sence
Benim kızım da bazen yapıyor. Yenidoğanlarda normal diye düşündüm. Ne gibi şeyler olabilirmiş?Arkadaşlarım selam tekrar7 nisanda doğum yaptım bebeğim 1,5 aylık. Şuan kafasını tutabiliyor sağa sola çeviriyor. Fakat sırt üstü yatırdığımda kafasını sağ veya sola yatırıp yukarı bakıyor karnını öne çekiyor. Yani yay gibi geriliyor sürekli kafası geride ve yukarıya bakıyor. Doktora götürdüm reflü hareketi olduğunu söyledi. Fakat internette araştırdım çok kötü şeylerde yazıyor böyle yapan ve sağlıklı olanlar da var acaba sizlerden yaşayan var mı?
Nörolojik sorun olabilir diyenler var. Reflü yazanlar var. Magnezyum ve vitamin eksikliğinden diyenler var bir çok bilgi kirliliği aslındaBenim kızım da bazen yapıyor. Yenidoğanlarda normal diye düşündüm. Ne gibi şeyler olabilirmiş?
Canim iyi misiniz?Ufffff yine hastaneye düştük yaAteşlendi çocum. Evden çıkmadık, çok kalın çok ince giydirmedim. Ev soğuksa elektrikli soba açtım niye böyle oldu ya
Ateşi düştü canım ama burun tıkanıyor ara ara. Serum fiz. İle açıyoruz sonra arkasından tekrar tıkanıyor. Kanda idrarda bişey çıkmadı bizden aldı galiba eşim hastaydı geçen gün bende de başladıCanim iyi misiniz?
Merhaba Kayseri acıbadem den memnun kaldınız mı ve de histeroskopi yi neden oldunuz acaba geçmiş olsunCanım yaptıracağı il, merkez bile çok etkiliyor fiyatları.
Benim mesela pcos dan dolayı yumurtalıklarım direnç gösterdi. O yüzden kullandığım iğne miktarı ve süresi uzadı.
Sadece iğnelere ilaçlara 10.000₺ civarı harcadım. Biraz geçmiş bile olabilir.
İlk yumurta toplama ve transfer için Kayseri Acıbadem’e 8.500₺ ödedik. Yarısı doktoruma, yarısı merkeze. Kimyasal oldu.
Daha sonra kalan embriyoların dondurulması için 5 yıllık 2.500₺ ödedik.
Doktorum arada histeroskopi yaptı. Ama onu burada kendi hastanesinde yaptı. 3.000₺ ona ödedik.
Daha sonra ikinci transfer için de 4.250₺ ödedik tekrar Acıbadem’le doktora yarı yarıya.
Ama atıyorum Maslak Acıbadem de bu işlemlerin fiyatı Kayseri Acıbadem’in hemen hemen iki katı.
Yani ikinci transferle 30.000₺ e yaklaştık. Bir de tabiki iğneler dışında sgk nın karşıladığı ilaçlarım da oldu. Östrojen hapları, kan sulandırıcılar, antibiyotikler, kortizonlar.
Ki bir de benim doktorum ayrı hastanede olduğu için her süreçte ona ayrıca muayane için ödediğim ücretler var. Kan tahlillerim var. Onları hariç bu. Ama o bana özel bir durumdu. Sanırım direk merkezlerdeki doktorlarla çalışınca o ödediğim fiyata onlar dahil oluyor.
Doktorunuz da kötü bişey olmadığını söylemiş. Kontrole gittiğinizde yine bakacaktır durumuna. İnternete göre başı ağrıyan ölüyorNörolojik sorun olabilir diyenler var. Reflü yazanlar var. Magnezyum ve vitamin eksikliğinden diyenler var bir çok bilgi kirliliği aslında
Brezilya fönünü daha önce yaptırdım, ağır kimyasal içeren bir uygulama. Baya baya soluyorsun ve saçında oluyor yani. Bence yaptırılır dense bile yaptırmaKızlar emzirirken brezilya fönü yaptırılır mı sizce?
Öyle mi. Ben hiç yaptırmadım da bir bilgim yok. Sadece yaptırmayı düşünüyorum ama emzirdiğim için de çekiniyorum açıkcasıBrezilya fönünü daha önce yaptırdım, ağır kimyasal içeren bir uygulama. Baya baya soluyorsun ve saçında oluyor yani. Bence yaptırılır dense bile yaptırma
Ben 6 sene once yaptırdım suanki kullanilan malzemeler kalıcılığı vs bilemem ama bildiginiz saciniz yoğun kimyasal oluyor yani. Yine de sorun isterseniz kuaföreÖyle mi. Ben hiç yaptırmadım da bir bilgim yok. Sadece yaptırmayı düşünüyorum ama emzirdiğim için de çekiniyorum açıkcası
Cok geçmiş olsun covid değildir umarimAteşi düştü canım ama burun tıkanıyor ara ara. Serum fiz. İle açıyoruz sonra arkasından tekrar tıkanıyor. Kanda idrarda bişey çıkmadı bizden aldı galiba eşim hastaydı geçen gün bende de başladı
2 hastanenin aciline götürdük covid üzerinde durmadılarCok geçmiş olsun covid değildir umarim
Çok geçmiş olsun canımAteşi düştü canım ama burun tıkanıyor ara ara. Serum fiz. İle açıyoruz sonra arkasından tekrar tıkanıyor. Kanda idrarda bişey çıkmadı bizden aldı galiba eşim hastaydı geçen gün bende de başladı
Bizim de belirtiler gripti tat koku kaybı olmamıştı canim ins degildir ama yine de bi test verin içiniz rahat eder2 hastanenin aciline götürdük covid üzerinde durmadılarinşallah değildir. Bizde grip var tat koku kaybı yok. Muhtemelen bizden geçti. Calpol verince düşüyor ateşi. Sabah yine gitcez bakalım ne diyecek doktor.
Geçmiş olsun2 hastanenin aciline götürdük covid üzerinde durmadılarinşallah değildir. Bizde grip var tat koku kaybı yok. Muhtemelen bizden geçti. Calpol verince düşüyor ateşi. Sabah yine gitcez bakalım ne diyecek doktor.