2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kalbim temizmişBenim de alasım var elektriklinin başlıkları benim göğsüme uygun değil sanırım. Bir de üşeniyorum onu kullanmaya. Dolapta uygun fiyatlı satanlar var bi denesem mi sence
Dene tabiki .. kullanımı daha rahat .. sadece ben ilk zaman alışamadım, tuhaf geldi ama ikinci de daha rahattı ..

Arkadaşlarım selam tekrar 7 nisanda doğum yaptım bebeğim 1,5 aylık. Şuan kafasını tutabiliyor sağa sola çeviriyor. Fakat sırt üstü yatırdığımda kafasını sağ veya sola yatırıp yukarı bakıyor karnını öne çekiyor. Yani yay gibi geriliyor sürekli kafası geride ve yukarıya bakıyor. Doktora götürdüm reflü hareketi olduğunu söyledi. Fakat internette araştırdım çok kötü şeylerde yazıyor böyle yapan ve sağlıklı olanlar da var acaba sizlerden yaşayan var mı?

Benim kızım da bazen yapıyor. Yenidoğanlarda normal diye düşündüm. Ne gibi şeyler olabilirmiş?

Merhaba Kayseri acıbadem den memnun kaldınız mı ve de histeroskopi yi neden oldunuz acaba geçmiş olsun

Nörolojik sorun olabilir diyenler var. Reflü yazanlar var. Magnezyum ve vitamin eksikliğinden diyenler var bir çok bilgi kirliliği aslında
Doktorunuz da kötü bişey olmadığını söylemiş. Kontrole gittiğinizde yine bakacaktır durumuna. İnternete göre başı ağrıyan ölüyor

Kizlar çoğumuzun bebesinde olan şu kızarıklıklar bizde de had safhaya ulaşmıştı. Yüzü, saç dipleri falan her yerini sarmıştı yavrumun. Gittiğimiz prof sicaktan olduğunu söyledi. Müslin battaniyeden sadece müslin örtüye geçiş yaptım ve tek kat giydiriyorum iki gündür içim rahat etmese de ve şapkayı da attık gözle görülür biçimde ikinci günde azaldı kızarıklıklar, sivilceler.. hepsi sıcaktan arkadaşlar içiniz rahat etmese de salın bebeleri yaz gelmiş hakikaten

Cok geçmiş olsun covid değildir umarim

Cok geçmiş olsun covid değildir umarim
2 hastanenin aciline götürdük covid üzerinde durmadılar inşallah değildir. Bizde grip var tat koku kaybı yok. Muhtemelen bizden geçti. Calpol verince düşüyor ateşi. Sabah yine gitcez bakalım ne diyecek doktor.

Bizim de belirtiler gripti tat koku kaybı olmamıştı canim ins degildir ama yine de bi test verin içiniz rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…