- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.328
Hım anladım neyse bizde elimizden geleni yapacağız artık bugün zeytinyağını başına sürdüm şapkasını da taktım 40 dakika sonra yıkadım banyo sırasında saçlarını hep tarakla taradım hem şampuanlarken hemde durularken şuan bişey kalmamış geçmiş başındaki yüzündekiler için ise biraz geçiyor gibi ben rezene içerken pamukla yüzüne sürüyorum iyi geliyor galiba tabi yine doktora gideceğim ama en azından artmasını engeller
Geçmiş olsun bizlerden bulaşıyor soğukla sıcakla alakalı değil aslında benim büyükler okula gidip geliyorlar çok dikkat etsemde hastalanıyor birde şimdi yakalandıkları hastalığı hafif atlatıyor bebekler üzme kendiniUfffff yine hastaneye düştük yaAteşlendi çocum. Evden çıkmadık, çok kalın çok ince giydirmedim. Ev soğuksa elektrikli soba açtım niye böyle oldu ya
D vit ve kan damlası veriliyor bebeklere birde sen kan ilacı iç bebeğe geçiyor bana hastaneden verilen bilgi öyleydi henüz başlamadık ama kan damlasına bebek içinKizlar 43 günlük bebeğime doktor demir ilacı yazdı sidefer kan değerleri düşük olduğu için kullanan var mı acaba
Gerek yok demisler ama esime, sormus amaNh yi yalnız kullanma cnm yanında probiyotikte kullan doktora ya da eczacıya Sorabilirsin ..
Eşim hastaydı ama doğru dürüst yanımıza girmedi, maske taktı geldiğinde de. 3 gün önce 1 ay aşısı oldu. Hemşire ateş yapmaz dedi ama acaba ondan mı oldu diyorum.Geçmiş olsun bizlerden bulaşıyor soğukla sıcakla alakalı değil aslında benim büyükler okula gidip geliyorlar çok dikkat etsemde hastalanıyor birde şimdi yakalandıkları hastalığı hafif atlatıyor bebekler üzme kendini
Peki sen zeytinyağı sürüyor musunDedim ya bu mustelanın kremi harika geliyor sıkma canını.
Benim konaklar 3 4 oldu tekrarlıyor bitmiyor
Peki sen zeytinyağı sürüyor musun
Hay Allah başka bir çözümü yok mu acaba bir araştıralım bakalım ciddi internette yazan herşeye de ne kadar güvenilir bilmiyorum amaSürüyorum 3 4 saat bekleyip yıkıyorum ama tekrarladı
Hay Allah başka bir çözümü yok mu acaba bir araştıralım bakalım ciddi internette yazan herşeye de ne kadar güvenilir bilmiyorum ama
Yok canım sen zaten öğrenmişsin bende senin gibi yaparımBen dün alerji doktoruna sordum oda öyle yapmamı söyledi ama sen yine de araştır tabi
Bana dr muz özellikle söyledi .. gerçi ben nh kullanmadım ..Gerek yok demisler ama esime, sormus ama
Cildin yagli mi ? Benim doktor "senin hormonlarini tasidigi icin vucudundaki fazla yagi bu sekilde disari atiyor" dedi. Benim cildim yaglidir.Anlamdım neden bebeklerimize böyle şeyler oluyor ki
forevermorrenk AASSLLII M mllen
Bizim dr sicaktan demisti. Gercekten bir kac gündür İzmir de de hava serin, ondan mi gecti, hergun duşa devam bu yuzden mi bilemedim (mustela şampuanı da biraktim). Kreme de gerek kalmadı şimdilik baya gecti. Bu durumdaydi.
Yok değil yani daha doğrusu karma cilt tipine sahibim olabilir mi kiCildin yagli mi ? Benim doktor "senin hormonlarini tasidigi icin vucudundaki fazla yagi bu sekilde disari atiyor" dedi. Benim cildim yaglidir.
Ay çok şükür geçmesine sevindim inşallah yeniden de çıkmaz ama sıcaklık etken bencede bizimki süt içerken memeye dayalı kalıyor ya daha kızarıyor kabarıyor meselaforevermorrenk AASSLLII M mllen
Bizim dr sicaktan demisti. Gercekten bir kac gündür İzmir de de hava serin, ondan mi gecti, hergun duşa devam bu yuzden mi bilemedim (mustela şampuanı da biraktim). Kreme de gerek kalmadı şimdilik baya gecti. Bu durumdaydi.