Mustela konusunda bende sana arkadaşını dinle demiştim. Önceki hamileligimde de burda grubumuz vardı ve yine çocukları konak olanlar oldu. Dalin bile musteladan daha iyi geliyor sıkıntı yaşanmıyor. Isallah kısa sürede geçer iyileşir bebeğin.Mustelayı aldığım güne lanetler ettim ben . Hastaneden eve geldik çocuğumu yıkadık aradan 1-2 gün geçti yüzünde sivilceler atmaya başladı . Hamileyken bir arkadaşım beni uyarmıştı mustela onun bebeğine alerji yapmış , bundan haberim olduğu icin tetikte bekliyordum . Sivilceleri görür görmez şampuanı değiştirdim hemen ve sivilceler birkaç gün içinde kayboldu , su an cok şükür bişey yok. Göz göre göre başkalarının bebeklerine alerji yapan bir ürünü neden onca para verip aldım diye de kendimi yedim o süre içinde . Her bebek farklı tabi bize alerji yapan baska bir bebeğe cok iyi de gelebilir ama içeriğinin yeni doğan bir bebeğe göre fazla ağır olduğu bir gerçek ..
hiçjirsey kullanma o zamanla gececek birsey kalmayacak. Boşuna vücuduna kimyasal sürme derim.Birde perşembe doktoruma aylık kontrole gittim göbeğimizde oluşan kahverengi çizgi için bu kremi verdi bugün aldım çok iyiymiş renk açma konusunda k