Mustela konusunda bende sana arkadaşını dinle demiştim. Önceki hamileligimde de burda grubumuz vardı ve yine çocukları konak olanlar oldu. Dalin bile musteladan daha iyi geliyor sıkıntı yaşanmıyor. Isallah kısa sürede geçer iyileşir bebeğin.Mustelayı aldığım güne lanetler ettim ben . Hastaneden eve geldik çocuğumu yıkadık aradan 1-2 gün geçti yüzünde sivilceler atmaya başladı . Hamileyken bir arkadaşım beni uyarmıştı mustela onun bebeğine alerji yapmış , bundan haberim olduğu icin tetikte bekliyordum . Sivilceleri görür görmez şampuanı değiştirdim hemen ve sivilceler birkaç gün içinde kayboldu , su an cok şükür bişey yok. Göz göre göre başkalarının bebeklerine alerji yapan bir ürünü neden onca para verip aldım diye de kendimi yedim o süre içinde . Her bebek farklı tabi bize alerji yapan baska bir bebeğe cok iyi de gelebilir ama içeriğinin yeni doğan bir bebeğe göre fazla ağır olduğu bir gerçek ..
hiçjirsey kullanma o zamanla gececek birsey kalmayacak. Boşuna vücuduna kimyasal sürme derim.Birde perşembe doktoruma aylık kontrole gittim göbeğimizde oluşan kahverengi çizgi için bu kremi verdi bugün aldım çok iyiymiş renk açma konusunda k
Evet keşke dinleseymişim. Fark eder etmez değiştirdim şampuanı,çok şükür 1 hafta içinde geçti cok fazla yayılmadan. Şimdi biz eşimle kullanıyoruz mustelayı, o kadar para verdik boşa gitmesin dedikMustela konusunda bende sana arkadaşını dinle demiştim. Önceki hamileligimde de burda grubumuz vardı ve yine çocukları konak olanlar oldu. Dalin bile musteladan daha iyi geliyor sıkıntı yaşanmıyor. Isallah kısa sürede geçer iyileşir bebeğin.
Kızımın herşeyi mustela, konak olunca da ilk onun konak şampuanını aldık, yüzünde sivilce çıktı yine keza onun bakım kremini aldık. Sanırım kişiden kişiye değişiyor,biz cok memnunuzMustela konusunda bende sana arkadaşını dinle demiştim. Önceki hamileligimde de burda grubumuz vardı ve yine çocukları konak olanlar oldu. Dalin bile musteladan daha iyi geliyor sıkıntı yaşanmıyor. Isallah kısa sürede geçer iyileşir bebeğin.
hiçjirsey kullanma o zamanla gececek birsey kalmayacak. Boşuna vücuduna kimyasal sürme derim.
Benim geçmek üzere, bebenin de burun tıkanıklığı var sadece. Bugün de takip edeyim de bakalım.Bizim de belirtiler gripti tat koku kaybı olmamıştı canim ins degildir ama yine de bi test verin içiniz rahat eder
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Gündüz şort ve yarım kollu çıtçıtlı veya bazen sadece çıtçıtlı. çünkü havaların ısınmasıyla 26-27 dereceye çıktı ev. Akşamları da yarım kollu çıtçıtlı ve uzun alt giydiriyorum . Çorap hep var . Üst örtmek için de ince müslinleri kullanıyorum . Şapka takmıyoruz hiç . Normalde 22-23 te tutuyorduk evi ama mevsim yaz artık yapacak bir şey yokKızlar bebişleri nasıl giydiriyorsunuz ve evleriniz kaç derece
22-23 de nasıl giydiriyordun şuan 22.5 bizim nasıl giydirsem bilemedimGündüz şort ve yarım kollu çıtçıtlı veya bazen sadece çıtçıtlı. çünkü havaların ısınmasıyla 26-27 dereceye çıktı ev. Akşamları da yarım kollu çıtçıtlı ve uzun alt giydiriyorum . Çorap hep var . Üst örtmek için de ince müslinleri kullanıyorum . Şapka takmıyoruz hiç . Normalde 22-23 te tutuyorduk evi ama mevsim yaz artık yapacak bir şey yok
Hastane çıkışlarını giydiriyordum . Alta yarım kollu veya sıfır kollu zıbın üstüne uzun kollu patikli tulumlardan ya da alt üst takımlardan. Akşamları cok soğursa yani 20-21 e düşerse ince bir yelek giydiriyordum. Yatarken üst örtmek için de tek kat penye battaniye kullandım. Ben cok kalın giydirmemeye çalıştım canım teninin sıcaklığını falan kontrol ettim hep tabi .22-23 de nasıl giydiriyordun şuan 22.5 bizim nasıl giydirsem bilemedim
Anladım çok teşekkür ederim bilgiler içinHastane çıkışlarını giydiriyordum . Alta yarım kollu veya sıfır kollu zıbın üstüne uzun kollu patikli tulumlardan ya da alt üst takımlardan. Akşamları cok soğursa yani 20-21 e düşerse ince bir yelek giydiriyordum. Yatarken üst örtmek için de tek kat penye battaniye kullandım. Ben cok kalın giydirmemeye çalıştım canım teninin sıcaklığını falan kontrol ettim hep tabi .
Rica ederimAnladım çok teşekkür ederim bilgiler için
Mamayı kaç cc veriyorsunuz ?Doktordan geldik şimdi, kızım 10 günde 10 Gr kaybetmiş. 2540 gram hala yenidoğan bebek boyutunda degil. Kafayı yicem, aşırı moralim bozuldu. Sanki biraz almış gibi geliyordu bana. Günde 4 kez mama vercez emzirmenin üstüne. 3 gün sonra 50 gram almamissa özel mamaya başlanacak
Sadece emzirince geç oluyor ... mama verdiğiñ de erken oluyor bende öyle olduydu doğumlardaKızlar ilk reglinizi oldunuz mu? Benim dün başladı yoğun bir kanamam var. Çok erken değil mi
Sadece sezaryende değil tüm doğumlarda hafif göbek 6 ay sonra tamamen gider acele etme bebeğine odaklanMerhabalar. Sezaryen sonrası göbek ne zaman eski haline dönüyor? Hamilelikten önceki kilomdan 1 kilo fazlayım şu an ama ayva göbeği gibi bir görüntü var. Sarkık değil fakat yumuşak. Aceleci mi davranıyorum bilmiyorum. Eski haline artık dönmesi gerekmez miydi? Eski görüntüsünü istiyorum
60 vereceğizMamayı kaç cc veriyorsunuz ?