2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Mustela konusunda bende sana arkadaşını dinle demiştim. Önceki hamileligimde de burda grubumuz vardı ve yine çocukları konak olanlar oldu. Dalin bile musteladan daha iyi geliyor sıkıntı yaşanmıyor. Isallah kısa sürede geçer iyileşir bebeğin.
Birde perşembe doktoruma aylık kontrole gittim göbeğimizde oluşan kahverengi çizgi için bu kremi verdi bugün aldım çok iyiymiş renk açma konusunda k
hiçjirsey kullanma o zamanla gececek birsey kalmayacak. Boşuna vücuduna kimyasal sürme derim.

Evet keşke dinleseymişim. Fark eder etmez değiştirdim şampuanı,çok şükür 1 hafta içinde geçti cok fazla yayılmadan. Şimdi biz eşimle kullanıyoruz mustelayı, o kadar para verdik boşa gitmesin dedik

Kızımın herşeyi mustela, konak olunca da ilk onun konak şampuanını aldık, yüzünde sivilce çıktı yine keza onun bakım kremini aldık. Sanırım kişiden kişiye değişiyor,biz cok memnunuz

Kızlar bebişleri nasıl giydiriyorsunuz ve evleriniz kaç derece
Gündüz şort ve yarım kollu çıtçıtlı veya bazen sadece çıtçıtlı. çünkü havaların ısınmasıyla 26-27 dereceye çıktı ev. Akşamları da yarım kollu çıtçıtlı ve uzun alt giydiriyorum . Çorap hep var . Üst örtmek için de ince müslinleri kullanıyorum . Şapka takmıyoruz hiç . Normalde 22-23 te tutuyorduk evi ama mevsim yaz artık yapacak bir şey yok

22-23 de nasıl giydiriyordun şuan 22.5 bizim nasıl giydirsem bilemedim

22-23 de nasıl giydiriyordun şuan 22.5 bizim nasıl giydirsem bilemedim
Hastane çıkışlarını giydiriyordum . Alta yarım kollu veya sıfır kollu zıbın üstüne uzun kollu patikli tulumlardan ya da alt üst takımlardan. Akşamları cok soğursa yani 20-21 e düşerse ince bir yelek giydiriyordum. Yatarken üst örtmek için de tek kat penye battaniye kullandım. Ben cok kalın giydirmemeye çalıştım canım teninin sıcaklığını falan kontrol ettim hep tabi .

Anladım çok teşekkür ederim bilgiler için

Evi 25 derecede tutuyoruz, ilk kızımı tek kat giydiriyordum ama 2. Küçük doğduğu için tulumun içinde bir tayt, çıtçıtlı body, çorap ve iç zıbın denen ince bezden olan yelek gibi şey var. Bazen üstüne penye bir hırka da giydiriyorum

Doktordan geldik şimdi, kızım 10 günde 10 Gr kaybetmiş. 2540 gram hala yenidoğan bebek boyutunda degil. Kafayı yicem, aşırı moralim bozuldu. Sanki biraz almış gibi geliyordu bana. Günde 4 kez mama vercez emzirmenin üstüne. 3 gün sonra 50 gram almamissa özel mamaya başlanacak

Mamayı kaç cc veriyorsunuz ?

Merhabalar. Sezaryen sonrası göbek ne zaman eski haline dönüyor? Hamilelikten önceki kilomdan 1 kilo fazlayım şu an ama ayva göbeği gibi bir görüntü var. Sarkık değil fakat yumuşak. Aceleci mi davranıyorum bilmiyorum. Eski haline artık dönmesi gerekmez miydi? Eski görüntüsünü istiyorum

Sadece sezaryende değil tüm doğumlarda hafif göbek 6 ay sonra tamamen gider acele etme bebeğine odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…