- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.328
Taze anneler hepinize hayırlı olsun bebişleriniz
Nasip olursa Ağustos annesi olucam ..
Sizlere memnun kaldığınız beşikleri soracaktım
Ben tahtalı kademeli beşikten yanayım ama bebeğimin rahatı daha önemli tabi
Sizce park yatak mı kullanışlı yoksa çevresi korumalıklı tahta beşik mi önerilerinizi alabilir miyim
Canim mustela cradle captan bahsediyosun sanirim ama bizde ise yaramadi. Hic etki gosyermeyip daha da ilerleyince doktor antibiyotik krem yazdi ve 1 gunde baya yumusayip banyoda butun kabuklar soyuldu ve cildi duzeldi. Simdi sac derisinde kepeklenmeler var mustelayi sac derisinde kullanacagim, ilerlemedigi icin o bolgede ise yarayacagini dusunuyorum.
Sabah akşam sür 2 gune geçiyor üzülme yavrumYaaa lütfen gönderin hemen alalım o zaman çünkü içim acıyor kızıma
Canim mustela cradle captan bahsediyosun sanirim ama bizde ise yaramadi. Hic etki gosyermeyip daha da ilerleyince doktor antibiyotik krem yazdi ve 1 gunde baya yumusayip banyoda butun kabuklar soyuldu ve cildi duzeldi. Simdi sac derisinde kepeklenmeler var mustelayi sac derisinde kullanacagim, ilerlemedigi icin o bolgede ise yarayacagini dusunuyorum.
Bebek Bakım urunu olarak müstelayı kullananlar da senin yasadigin gibi durum yasayan oluyor. Mustela iyi denilse de onu kullanan bebeklerde konak oluşuyor yada cildine iyi gelmiyor. Mustela başka ürünler elinde varsa kullanma başka marka al belki böyle de faydasını görürsün.Canim mustela cradle captan bahsediyosun sanirim ama bizde ise yaramadi. Hic etki gosyermeyip daha da ilerleyince doktor antibiyotik krem yazdi ve 1 gunde baya yumusayip banyoda butun kabuklar soyuldu ve cildi duzeldi. Simdi sac derisinde kepeklenmeler var mustelayi sac derisinde kullanacagim, ilerlemedigi icin o bolgede ise yarayacagini dusunuyorum.
Aldım Dr a gidene kadar gelir, umarım ise yarar.Sabah akşam sür 2 gune geçiyor üzülme yavrum
Bende de tam tersi oldu.
Doktor krem yazdı kullandım geçmedi.
Ama bunu kullandım 2 günde geçti çok memnun kaldım
Aldım Dr a gidene kadar gelir, umarım ise yarar.
Evet bu kremin farkli serisi ama bizde ise yaramadi. Her bebek farkli iste. Aman iyi olsunlar da her yolu deniyoruz isteSabah akşam sür 2 gune geçiyor üzülme yavrum
Bende de tam tersi oldu.
Evet canim doktorumuzda ik 6 ay mustelanin gel lavant avokadolu sampuani agir olabiliyor dedi ve sebamed baby kullanmami onerdi. Bu bahsettigimiz mustela kremi konak icin ozel tasarlanmis ama bizde olumlu etki gostermedi. Her bebek farkli iste..Bebek Bakım urunu olarak müstelayı kullananlar da senin yasadigin gibi durum yasayan oluyor. Mustela iyi denilse de onu kullanan bebeklerde konak oluşuyor yada cildine iyi gelmiyor. Mustela başka ürünler elinde varsa kullanma başka marka al belki böyle de faydasını görürsün.
Isallah bebisleriniz çabucak iyileşir
Mustelayı aldığım güne lanetler ettim ben . Hastaneden eve geldik çocuğumu yıkadık aradan 1-2 gün geçti yüzünde sivilceler atmaya başladı . Hamileyken bir arkadaşım beni uyarmıştı mustela onun bebeğine alerji yapmış , bundan haberim olduğu icin tetikte bekliyordum . Sivilceleri görür görmez şampuanı değiştirdim hemen ve sivilceler birkaç gün içinde kayboldu , su an cok şükür bişey yok. Göz göre göre başkalarının bebeklerine alerji yapan bir ürünü neden onca para verip aldım diye de kendimi yedim o süre içinde . Her bebek farklı tabi bize alerji yapan baska bir bebeğe cok iyi de gelebilir ama içeriğinin yeni doğan bir bebeğe göre fazla ağır olduğu bir gerçek ..Bebek Bakım urunu olarak müstelayı kullananlar da senin yasadigin gibi durum yasayan oluyor. Mustela iyi denilse de onu kullanan bebeklerde konak oluşuyor yada cildine iyi gelmiyor. Mustela başka ürünler elinde varsa kullanma başka marka al belki böyle de faydasını görürsün.
Isallah bebisleriniz çabucak iyileşir
Aynen öyle cnm para veren olmuyo ve üstüne bütün ev işlerini herşeyi yapmak zorundaymışsın gibi davraniliyo senin görevinmiş gibi ve ne yapiyorsunuzki evde sanki taş taşıyorsunuz deniyoElimden geldiğince geziyorum yavrum ama illa bir yemek istiyor.
Eşim işten gelince yemek olmak zorunda.
Çalışmak daha güzelmiş insan para kazanıyor böyle kimse para vermiyor
Çok teşekkürler hemen bugün alayım ve başlayayım kullanmaya çünkü bu sabah saç derisinde hem yüzündekiler hemde konak gördümSabah akşam sür 2 gune geçiyor üzülme yavrum
Bende de tam tersi oldu.
Çok teşekkürler hemen bugün alayım ve başlayayım kullanmaya çünkü bu sabah saç derisinde hem yüzündekiler hemde konak gördüm
Sıvı aptamil al canım kullanımı kolay .. benim sol mememde kanallar açılmamıştı o kanallar açılırken dediğin gibi meme ucu beyaz diyor ve sızlıyordu hatta biraz mememde de sızlama oluyordu zamanla geçiyor.. sabır .. ne çektik be :)))Kızlar emzirdikten sonra göğüs ucu beyazlayan var mı? Benim biraz sızılı oluyor emzirme sonrasında da biraz beyazlıyor ucubir de sma kullanıyorduk, sonra doktor kabız yapar o dedi diye aptamile geçtik ama o da erimiyor suyun içinde topak kalıyor ara ara. Biberondan da kolay temizlenmiyor tekrar sma ya dönmeli mi sizce
Sıvı aptamil al canım kullanımı kolay .. benim sol mememde kanallar açılmamıştı o kanallar açılırken dediğin gibi meme ucu beyaz diyor ve sızlıyordu hatta biraz mememde de sızlama oluyordu zamanla geçiyor.. sabır .. ne çektik be :)))
Böyle tesadüf olamaz bu sabah kullandım ilk kez .. doğumdan önce almıştım anlamadım kullanım şeklini dün bi video izledim denedim emzirirken taktım diğer memeye , ilk zamanlar pek çıkmayabilir vazgecmeyin diyordu videoda, 30 cc kadar çıktı benim oğlum makineyi tekmeliyor bunu tekmeleyemedi ilk sağdığımı hemen verdim ikinci kez denedim ama ona bakmadım kaç cc onu kaldırdım dolapta :)sorma ya bazen vazgeçesim geliyor ama tutuyorum kendimi. Sıvısını duymamıştım bi araştırayım. Bebğin yanlış tutmasından falan yazıyor nette. Uğraşıyorum tutturuyorum yine aynı anlamadım ben. Sızlıyor şuan bile. Bi de mochi kullandın mı sen? Elektrikli pek bana uygun değil sanırım. Dolaptan alıp denesem mi diyorum
Anlamdım neden bebeklerimize böyle şeyler oluyor kiBenim kızda da var konaklar kaçtır zeytinyağı sürdüm yıkadım yine yaptı artık geçecek diye bekliyorum
Anlamdım neden bebeklerimize böyle şeyler oluyor ki
Kalbim temizmişBöyle tesadüf olamaz bu sabah kullandım ilk kez .. doğumdan önce almıştım anlamadım kullanım şeklini dün bi video izledim denedim emzirirken taktım diğer memeye , ilk zamanlar pek çıkmayabilir vazgecmeyin diyordu videoda, 30 cc kadar çıktı benim oğlum makineyi tekmeliyor bunu tekmeleyemedi ilk sağdığımı hemen verdim ikinci kez denedim ama ona bakmadım kaç cc onu kaldırdım dolapta :)
Hım anladım neyse bizde elimizden geleni yapacağız artık bugün zeytinyağını başına sürdüm şapkasını da taktım 40 dakika sonra yıkadım banyo sırasında saçlarını hep tarakla taradım hem şampuanlarken hemde durularken şuan bişey kalmamış geçmiş başındaki yüzündekiler için ise biraz geçiyor gibi ben rezene içerken pamukla yüzüne sürüyorum iyi geliyor galiba tabi yine doktora gideceğim ama en azından artmasını engellerKuzu doktor dedi ki bebekler anne karnında cam fanusta gibiler doğunca dış dünyaya karşı savunmasız oldukları için vücutları tepki veriyor dedi.
Bir nevi içerdikleri doğunca kusuyorlar