2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hım anladım neyse bizde elimizden geleni yapacağız artık bugün zeytinyağını başına sürdüm şapkasını da taktım 40 dakika sonra yıkadım banyo sırasında saçlarını hep tarakla taradım hem şampuanlarken hemde durularken şuan bişey kalmamış geçmiş başındaki yüzündekiler için ise biraz geçiyor gibi ben rezene içerken pamukla yüzüne sürüyorum iyi geliyor galiba tabi yine doktora gideceğim ama en azından artmasını engeller

Dedim ya bu mustelanın kremi harika geliyor sıkma canını.
Benim konaklar 3 4 oldu tekrarlıyor bitmiyor 😪

Ufffff yine hastaneye düştük ya😣 Ateşlendi çocum. Evden çıkmadık, çok kalın çok ince giydirmedim. Ev soğuksa elektrikli soba açtım niye böyle oldu ya🙁
Geçmiş olsun bizlerden bulaşıyor soğukla sıcakla alakalı değil aslında benim büyükler okula gidip geliyorlar çok dikkat etsemde hastalanıyor birde şimdi yakalandıkları hastalığı hafif atlatıyor bebekler üzme kendini

Kizlar 43 günlük bebeğime doktor demir ilacı yazdı sidefer kan değerleri düşük olduğu için kullanan var mı acaba
D vit ve kan damlası veriliyor bebeklere birde sen kan ilacı iç bebeğe geçiyor bana hastaneden verilen bilgi öyleydi henüz başlamadık ama kan damlasına bebek için

Geçmiş olsun bizlerden bulaşıyor soğukla sıcakla alakalı değil aslında benim büyükler okula gidip geliyorlar çok dikkat etsemde hastalanıyor birde şimdi yakalandıkları hastalığı hafif atlatıyor bebekler üzme kendini
Eşim hastaydı ama doğru dürüst yanımıza girmedi, maske taktı geldiğinde de. 3 gün önce 1 ay aşısı oldu. Hemşire ateş yapmaz dedi ama acaba ondan mı oldu diyorum.

forevermorrenk forevermorrenk AASSLLII AASSLLII M mllen
Bizim dr sicaktan demisti. Gercekten bir kac gündür İzmir de de hava serin, ondan mi gecti, hergun duşa devam bu yuzden mi bilemedim (mustela şampuanı da biraktim). Kreme de gerek kalmadı şimdilik baya gecti. Bu durumdaydi.

Eklentiler

• IMG_20220518_102448.jpg
    IMG_20220518_102448.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 82
Bizim dr sicaktan demisti. Gercekten bir kac gündür İzmir de de hava serin, ondan mi gecti, hergun duşa devam bu yuzden mi bilemedim (mustela şampuanı da biraktim). Kreme de gerek kalmadı şimdilik baya gecti. Bu durumdaydi.

Evet bebeklerimizi fazla sıcak tutmakta iyi değil aslında sıcakta yapıyor kuzum.
Benim kızda böyleydi şükür geçti.
Rabbim hepimizin evladını korusun 💜

Ay çok şükür geçmesine sevindim inşallah yeniden de çıkmaz ama sıcaklık etken bencede bizimki süt içerken memeye dayalı kalıyor ya daha kızarıyor kabarıyor mesela

Uyurken biraz geçiyor uyanınca sonuç yine aynı bazen daha da kızarıyor ve dokununca sertleşmiş kabuk olmuş gibi ama olması hâlbuki sertleşmiş böyle

Eklentiler

• IMG_20220521_180528.jpg
    IMG_20220521_180528.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20220521_180511.jpg
    IMG_20220521_180511.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 83
Birde perşembe doktoruma aylık kontrole gittim göbeğimizde oluşan kahverengi çizgi için bu kremi verdi bugün aldım çok iyiymiş renk açma konusunda kullanan var mı aranızda

Eklentiler

• IMG_20220521_181016.jpg
    IMG_20220521_181016.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 93
X