- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.682
-
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.541
Amin allah razi olsunTebrik ederimBir testte benden gelsin o zaman Burada isteyen herkese Allahım nasip etsin hamile duası kabul olurmuş ezan baktı hepinize dua ediyorum Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
canı gönülden diledim kuzumYeni bir gebe hayırlı olsun bizlere de dua
Evet canım hamileyim ben bata 1 gün kala erken gebelik yaptım ve çok silik çıkmıştı o yüzden hiç belli olmazGebe misiniz yaaa benimde iki gündür sağ kasik bölgem belirgin ağrıyor inşallah bu gebelik belirtisidir 5 günüm var regle
Allah razi olsun allah sizin de bebeğinizi sağlıcakla kucağıniza almayi nasip etsincanı gönülden diledim kuzuminşallah en kısa zamanda rabbim kucağınızı doldursun
İnşallah bende gebeyimdir ya dualariniz bekliyorumEvet canım hamileyim ben bata 1 gün kala erken gebelik yaptım ve çok silik çıkmıştı o yüzden hiç belli olmaz
Testler bozuk kuzum bence kan ver hiç uğraşmaKızlar yarın regl günüm,iki kaset test yaptım ilkinde c çizgisi bile 2 saat sonra belirdi. Kırmızılık oldu suya tuttum ben de t kısmında silik bir çizgi kaldı.Ikinci kaset testte de aynı şey başıma geldi.Yine suya tuttum.Testim bozuk değil mi sizde söyler misiniz?Umitlenmek istemiyorum.
Teşekkür ederimTestler bozuk kuzum bence kan ver hiç uğraşma
Bozuk bencede cunku c zaten testin doğruluğunu gösteriyorKızlar yarın regl günüm,iki kaset test yaptım ilkinde c çizgisi bile 2 saat sonra belirdi. Kırmızılık oldu suya tuttum ben de t kısmında silik bir çizgi kaldı.Ikinci kaset testte de aynı şey başıma geldi.Yine suya tuttum.Testim bozuk değil mi sizde söyler misiniz?Umitlenmek istemiyorum.
Bekledigin hataKızlar bugün gecikmenin 4.gunu yarın test yapsam mi diyorum ya yada pazartesi kan mi versem
Ne adet belirtim var ne başka bişey bazen kasıklarım sancilaniyo sol kasigim özellikle ama yoksa diye de yapasım gelmiyo ya kaç gündür bilemedimBekledigin hata
Nasil dayanıyosuun yap tabikiiiiKızlar bugün gecikmenin 4.gunu yarın test yapsam mi diyorum ya yada pazartesi kan mi versem
Acildende kan verebilirsin adetn gecikmisseKızlar bugün gecikmenin 4.gunu yarın test yapsam mi diyorum ya yada pazartesi kan mi versem
Ben adete 5 gün kala hem idrar hem kan tahlili yaptırdım ayın 11 de 16 adet günümdü adet günümde pozitifi gördüm erken test yapmak insanı yıpratıyor bence bekleyinYaaa benimde tek tarafli agrim var bata 5 gün kaldi ama test negatif inşallah vardır
Galiba bekleyecegm ya evet negatif görmek daha cok üzüyor beklemek umut verici en azindnaBen adete 5 gün kala hem idrar hem kan tahlili yaptırdım ayın 11 de 16 adet günümdü adet günümde pozitifi gördüm erken test yapmak insanı yıpratıyor bence bekleyin
Ay dayanamıyorum da eşim frenliyo yoksa uzulcem diye ikna oluyorum hemenNasil dayanıyosuun yap tabikiiii
Ama gununde geçmiş bence yapmalisinAy dayanamıyorum da eşim frenliyo yoksa uzulcem diye ikna oluyorum hemen
Sabah yapayım kaset mi yapayım gecikti erken teste gerek var mi acaba ay kafam çok karıştıAma gununde geçmiş bence yapmalisin