- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.561
Normal yapsanda varsa cikar bence belirtilerin var miydiSabah yapayım kaset mi yapayım gecikti erken teste gerek var mi acaba ay kafam çok karıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal yapsanda varsa cikar bence belirtilerin var miydiSabah yapayım kaset mi yapayım gecikti erken teste gerek var mi acaba ay kafam çok karıştı
Ara ara kasık batması var sol tarafta başka bir şey yok şuanNormal yapsanda varsa cikar bence belirtilerin var miydi
Merhaba canım acaba belirtilerin nelerdiGünaydın kızlar pazar günü test yapmıştım. Prodoctor early, ilk 5 dk da çok silikti. Bugün de yaptım ekte yine ilk 5 dk da sanırım artıyor ayrıca gidip aile hekimliğinde kan vereceğim şimdi Allahım isteyen herkese görmeyi nasip etsin inşallah bu çizgileri, bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım
Tatlım göğüs dolgunlaşması, kasıklarıma iğne şeklinde batma ve akıntımın durmasıydı. Ama 5. Haftada kaybettim bebeğimiMerhaba canım acaba belirtilerin nelerdi
Yaaaaüzüldüm canım üzülme rabbim insallh tekrardan nasip edicek ne guzello hamile kalabiliyorsun bn kalamiyorum şuan adetime 1gun kaldı bende merak içindeyim ama adet olucagimida duusnuyorum acaba dedim sen neler yaşadın hiç akıntın varmiydi hafif böyle açık sarı akıntı yoksa hiç akıntı gelmiyordu yumurtladan beriTatlım göğüs dolgunlaşması, kasıklarıma iğne şeklinde batma ve akıntımın durmasıydı. Ama 5. Haftada kaybettim bebeğimi
Hayırlısı ile Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallahYaaaaüzüldüm canım üzülme rabbim insallh tekrardan nasip edicek ne guzello hamile kalabiliyorsun bn kalamiyorum şuan adetime 1gun kaldı bende merak içindeyim ama adet olucagimida duusnuyorum acaba dedim sen neler yaşadın hiç akıntın varmiydi hafif böyle açık sarı akıntı yoksa hiç akıntı gelmiyordu yumurtladan beri
Bende iki gündür vardi bugün hic yok ya umudumu yitiriyorumAra ara kasık batması var sol tarafta başka bir şey yok şuan
Yitirmeee sey diyorlardı burda kırmızılar gelmedikçe umut var pozitif bas bünyeye ben bu ay hiç düşünmedim bat ne zaman geldi ne zaman geçti anlamadım hala test yapmadım en hayırlı zamanda gelsinler inşallahBende iki gündür vardi bugün hic yok ya umudumu yitiriyorum
Öylede her ay gün saymak yordu ya test yapmaya korkuyoruz artikYitirmeee sey diyorlardı burda kırmızılar gelmedikçe umut var pozitif bas bünyeye ben bu ay hiç düşünmedim bat ne zaman geldi ne zaman geçti anlamadım hala test yapmadım en hayırlı zamanda gelsinler inşallah
2. Fotoda net gözüküyor gölgeliKızlar bugün yumurtlamanın 8. Günü sizce bi umut varmı erken yaptım testi biliyorum
İnşallah çok teşekkür ederim :)2. Fotoda net gözüküyor gölgeli
3 gün sonra testi tekrar edin yada kan verin inş hayırlı haberi alırsınız
Ben bunda baya net gördüm insallah guzel haberler alirsinizKızlar bugün yumurtlamanın 8. Günü sizce bi umut varmı erken yaptım testi biliyorum
bende gayet net gördüm canım hayırlı olsun :)bir de böyle çektim.
İlk 5 dk da çıktıysa var kuzumKızlar elim ayağım titredi var dimi
Eki Görüntüle 3054608
5 dakika icinde cikti ay ellerim titredi yaaİlk 5 dk da çıktıysa var kuzum
Kan ver geciktirmeden netleştir
Gözün aydin canim bebis varKızlar elim ayağım titredi var dimi
Eki Görüntüle 3054608