- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 31
-
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.521
Herseyin hayırlısı hersey Allahtan canımmm :)
Bat ne zaman canımSelam kızlar bu sabah test yaptım ama sonuç negatif regl olmayı bekliyorum ramazandan sonrada doktora gideceğim inşallah
Bat bugün 21 nisanBat ne zaman canım
İnşallah çok güzel haberler alırsınız :)Kızlar 6. Günümün gecikmesinden günaydınsabah test yaptım çıkmadı ama ben naptım kan verdim netleşsin artık sağlık ocağında verdim sabah belki bir ihtimal hzlsel ve etiketleyemediğim tüm arkadaşlarım M Mrs Electrical Engineer
İnşallah canımİnşallah çok güzel haberler alırsınız :)
Canim bendede yok ama doktorun bana verdigi yardimci takviyeler hep pikos larin kullandiklari takviyeler inositol combi gecen ay bu ayda assos markasinin pikos diye takviyesiKızlar bu inositol takviyesini sadece pcos olanlar mi kullanıyor bende pcos yok ama yumurtlamayı desteklemek için kullansam bir zararı olur mu?
Canım sonucun ne çıktı merak ettimKızlar 6. Günümün gecikmesinden günaydınsabah test yaptım çıkmadı ama ben naptım kan verdim netleşsin artık sağlık ocağında verdim sabah belki bir ihtimal hzlsel ve etiketleyemediğim tüm arkadaşlarım M Mrs Electrical Engineer
Şimdi gördüm mesajı canım hadi bakalım ne çıkacak sonuç inşallah geç döllenmedir de pozitif sonucu görelim sağlık ocağında verdiysen yarın çıkar büyük ihtimalleKızlar 6. Günümün gecikmesinden günaydınsabah test yaptım çıkmadı ama ben naptım kan verdim netleşsin artık sağlık ocağında verdim sabah belki bir ihtimal hzlsel ve etiketleyemediğim tüm arkadaşlarım M Mrs Electrical Engineer
Kuzum yarın çıkacakCanım sonucun ne çıktı merak ettim
Evet kuzum yarın çıkacakmış inşallah yaŞimdi gördüm mesajı canım hadi bakalım ne çıkacak sonuç inşallah geç döllenmedir de pozitif sonucu görelim sağlık ocağında verdiysen yarın çıkar büyük ihtimalle
Kuzum yarın çıkacak
Sağlık olsun canım benim.Ben de adet oldum H Hello Kity cigim bu ay da gitti hayırlısı olsun gelecek ay biraz dinlenip kafamı toparlayıp haziranda insallah güzel haberler almayı umuyorum
Kuzum malesef ki negatifİnşallah güzel bir sonuç olur kuzum. Hayırlısı olsun
Gebe misiniz yaaa benimde iki gündür sağ kasik bölgem belirgin ağrıyor inşallah bu gebelik belirtisidir 5 günüm var regleBenim de sağ kasık ağrımıştı canım hatta hep sol kasık ağrısı belirti diye duymuştum üzülüyordum neden sol değil de sağ diye hangi yön olduğu önemli değilmiş meğer
Yaaa benimde tek tarafli agrim var bata 5 gün kaldi ama test negatif inşallah vardırHayır canım kaset test 2 ya da 4 gün sonra tekrarlıcam
Sol kasığımda sürekli ara ara batmalar oluyor canım yürürken falan. Bir de ilk zamanlar orucu hissetmezdim şimdi hemen karnım gurulduyor
Benimde var kasık batmasi olan herkese cevap yazıyorum allah yardim etsağ kasık batması var canım cumartesi akşamdan beri.