- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
-
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.501
yapabilirsin yaa her türlü öğreneceksin zaten canım. ben test yapmaya bayılıyorum meselaKızlar selam
Bebeği olacağını herkes sağlıcakla kavuşsun inşallah. Bekleyenlerde en kısa zamanda bu haberi duyar inşallah.
Benimde bat 2 gün var ama dayanamayıp bu akşam test yapmayı planlıyorum? Ya da yapmasam mı?
Hiç belirtim yok regl belirtimde yok gibi ama of böyle beklemek çok yorucu
Bende erken gebelik testi yok bu normal olanlarından varyapabilirsin yaa her türlü öğreneceksin zaten canım. ben test yapmaya bayılıyorum mesela
Aay lh testinide gördüm demek hamilelikte böyle gözüküyorşuan şoktayım
Aay lh testinide gördüm demek hamilelikte böyle gözüküyor
Gözün aydın kan ver bakalım kaç çıkıcak aay maşallah
ilk gebeliğimi reglden 2 gün önce kaset testten ögrenmiştim ben. yarın sabah ilk idrarla yaparsan silik de olsa görebiliriz benceBende erken gebelik testi yok bu normal olanlarından var
Geçen ay 23 martta oldum regl
Her ay 3 gün ger gelir
En fazla 21nde olmam lazım sizce yapsam çıkar mı?
Çok erken bakmışsınız yükselir o değer bat gününüze kadarKızlar beta 8,77 daha bata 7 gün var insallah yükselir
Sanki silik bir çizik var gibiKızlar ben dayanamadım yine gebelik yaptım. Koyulaşma var gibi geldi bana
Ay varrrrrKızlar ben dayanamadım yine gebelik yaptım. Koyulaşma var gibi geldi bana
Valla var koş hemen kan testineDimiii
Pazartesi gidicem canım testeValla var koş hemen kan testine
evet koyulaşmış :)Kızlar ben dayanamadım yine gebelik yaptım. Koyulaşma var gibi geldi bana
Hadi haberler ver bize güzel olsunlarKuzum test evde bıraktım ben işe geldim( Bu ay aramızdan çift çizgiyi gören olmayacak sanırım ben ona inandım artık. Mayıs ayında uçalım diyorum hep birlikte :))
Canım hala gelen birşey yok. Yarında olmazsa testi tekrarlayacagim bakalım.Hadi haberler ver bize güzel olsunlar
Merhaba hamile misiniz acaba femara+çatlatma iğnesi oldum. İğneden sonra 10.günüm bugun sarı renk yapışkan sümük gibi bir akıntı geldi. Merak ediyorum cok…Benimki şeffaf uzayan yapışkan bişey. Biraz önce akıntım geldiğini hissettim resmen öyle bir yoğun
Herseyin hayırlısı hersey Allahtan canımmm :)