Canım benim bebeğimde bazen öyle yapıyor.Emerken uyuyan bebek bazen tepiniyor .Bende hemen kucağıma alıp ritmik bi şekilde hangi sallıyorum ve uykuya geçiyor.Sende bi dene umarım işe yarar.Bur arada seni çok iyi anlıyorum.Bende sınıf öğretmeniyim. Zor bi mesleğimiz var.Bebek olunca 2 kat daha atıyordur eminim zorlukUyuyan çocuk uyumaz oldu kafayı yicem yaa yüzünü ovuşturuyor uykusu geliyor götürüyorum uyutmaya emerken ayakları tepiniyor ve haliyle uykuya dalamıyor gündüz de çalıştığım için gerçekten çok bunaldım sadece akşam uyumadan 2 saat dinlenme fırsatım oluyordu
Uyumuyorr uyumuyorlarrr.. akşam yatır yarım saatte bir kalksın gece saat başı çoğunlukla, şanslı günümdeysem 3 saatte 1 emmeye kalkıyor. Daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ya bazen çok karamsarlığa düşüyorumUyuyan çocuk uyumaz oldu kafayı yicem yaa yüzünü ovuşturuyor uykusu geliyor götürüyorum uyutmaya emerken ayakları tepiniyor ve haliyle uykuya dalamıyor gündüz de çalıştığım için gerçekten çok bunaldım sadece akşam uyumadan 2 saat dinlenme fırsatım oluyordu
Vakti gelince yedirirsin annesi hepsni yer zamanlaİnşaallah toparlanır ya iştahı çok iyiydi sürekli emiyordu ben şaşırıyordum nasıl almıyor kilo diye çünkü süt de vardı çok fazla hemde ek gıda süreci
Biraz yorucu yoğurt yedirememek çok kötü çünkü yoğurt kurtarıcı gibi bişey ek gıda da içine meyve kat ver yemeklerin yanında ver irmik pirinç unuyla muhallebi yap kat içine ver ne güzeldi ilkinde bunda yoğurt veremediğim için zorlanıyorum
Geçen hafta iki gün asla uyumak bilmedi ama snra düzeldi çok şükür umarm geçicidir sizinkideUyuyan çocuk uyumaz oldu kafayı yicem yaa yüzünü ovuşturuyor uykusu geliyor götürüyorum uyutmaya emerken ayakları tepiniyor ve haliyle uykuya dalamıyor gündüz de çalıştığım için gerçekten çok bunaldım sadece akşam uyumadan 2 saat dinlenme fırsatım oluyordu
Gece zaten ayrı saymıyorum artık kaç kez uyandı kaç kez emzirdim uzun süredir aynı yatakta yatıyoruz sabah erken okula gittiğim için böyle pratik geldi en azından uyanırsa memeyi veriyorum uyumaya devam ediyorum evet ben de karamsarlığa düşüyorumUyumuyorr uyumuyorlarrr.. akşam yatır yarım saatte bir kalksın gece saat başı çoğunlukla, şanslı günümdeysem 3 saatte 1 emmeye kalkıyor. Daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ya bazen çok karamsarlığa düşüyorum
Benim ev işi hak getire robot süpürüyor diğer türlü çamaşır varsa hallediyorum başka da bişi yapamıyorumGeçen hafta iki gün asla uyumak bilmedi ama snra düzeldi çok şükür umarm geçicidir sizinkidebenmde günlük iki saat vaktm var ondada iş yaptğm dinlenmediğimde oluyor. İnanın yatağa yatınca bütün vücudum ağrıyor sanki
Ayy evet yaa okulda çocuk sesi evde de gelip bebeğinle ilgilenmen gerek gerçekten çok yorucu deneyeceğim tavsiyeniCanım benim bebeğimde bazen öyle yapıyor.Emerken uyuyan bebek bazen tepiniyor .Bende hemen kucağıma alıp ritmik bi şekilde hangi sallıyorum ve uykuya geçiyor.Sende bi dene umarım işe yarar.Bur arada seni çok iyi anlıyorum.Bende sınıf öğretmeniyim. Zor bi mesleğimiz var.Bebek olunca 2 kat daha atıyordur eminim zorluk
Bu zamanlarda geçecek .Büyüdüklerinde başka zorluklara evrilecek fakat bu kadar yorulmayız diye düşünüyorum.En azından kendi biraz da olsa oyun oynayabilirler diye düşünüyorumAyy evet yaa okulda çocuk sesi evde de gelip bebeğinle ilgilenmen gerek gerçekten çok yorucu deneyeceğim tavsiyeni
Ben de sabah 6 da uyanırsa yanıma alıyorum biraz daha devam ediyoruz 7 civarlarındaysa kalkıyoruzGece zaten ayrı saymıyorum artık kaç kez uyandı kaç kez emzirdim uzun süredir aynı yatakta yatıyoruz sabah erken okula gittiğim için böyle pratik geldi en azından uyanırsa memeyi veriyorum uyumaya devam ediyorum evet ben de karamsarlığa düşüyorum
Bana daha da zorlaşıyor gibi geliyorBen de sabah 6 da uyanırsa yanıma alıyorum biraz daha devam ediyoruz 7 civarlarındaysa kalkıyoruz
Yorgunluk ve uykusuzluktan çocuğumla geçirdiğim zamanın tadını da çıkaramıyorum gibi hissediyorum. Bu aylarda biraz daha rahatlamış olmamız gerekmez mi
Ayy belki diş fln geliyodur. Tek ağlamasın da uyumazsa uyumasınlar ya napalım. Biri yok muydu yardım edecek nöbetleşe bekleseydiniz başını. Hiç uyumadan insan çok kötü oluyor.Benim kizim hepten ayari kacirdi dogdugu gunden beri en berbat gunu yasiyorum aksam 10 dan beri saat 7 ye geliyor asla uyumadi cin gibi bakiyor şakamı bu diyorum şuanda annem bendeydi ben gormeden fazlami besledi napti diyorum artik suan cildirmak uzereyim duzen muzen gitti sabah butun gun uyursa mahvolurum gercekten
Bende kızım emeklediği ve her yeri yaladığı için her hafta temizliğe abla alıyorum yoksa yetişemiyorm onlarında ücretlerinin maşallahı var.Benim ev işi hak getire robot süpürüyor diğer türlü çamaşır varsa hallediyorum başka da bişi yapamıyorum
Zaten ortalığın pahalılığından ana masraflara zor yetişiliyor sırf hobi amaçlı keyif amaçlı bir şey almayalı aylar oluyorBende kızım emeklediği ve her yeri yaladığı için her hafta temizliğe abla alıyorum yoksa yetişemiyorm onlarında ücretlerinin maşallahı var.bebek masrafları ve temizlik ücreti için çalışıyormuşum hissi oluyor.
Çocuk ürünleri ekstra pahallı gerçekten allah hepimize kolaylık versin. Keyif kısmını bizde geçtik kızcağazm ihtiyaçlarndan kendimi gözüm görmüyorZaten ortalığın pahalılığından ana masraflara zor yetişiliyor sırf hobi amaçlı keyif amaçlı bir şey almayalı aylar oluyor
Bnde bio natural kullaniyorum 5 nodayiz bizde 5+ alsam olacak yakin zamanda ama külot bezde bu sorunun duzeldigini goreceksiniz biz oglumda uzun sure 5 ve 6 no kullandik ki 6 aylikken 10 kiloydu ben 2 yasina yakin prima kullanmistim sonra direk sleepy kulot beze gecmistim zamanla boylari uzadikca duzeliyor o durum ama baktiniz olmuyor mecbur 6 no alin o uzun sure goturecek merak etme boy uzadikca duzeliyor durum bnde diyordum 5 aylik cocuk 5 6 numara kullaniyo nasil olacak diye ama oluyormus birde sleepy primaya gore 1 bedene yakin dar kalip ama asla o parayi vermem primaya cok memnunum sleepy den ben hep bio natural aliyormKızlar sleepy kullananınız var mı aranızda?? Ya bezler çok hızlı küçük geliyor ben anlamadım. 5 numara aldım nerdeyse yanlardan zor kapanıyo 5+ alayım dedim 5le arasında fark yok gibi oda zor kapanacak nerdeyse. Çok saçma ya
Kızlar sleepy kullananınız var mı aranızda?? Ya bezler çok hızlı küçük geliyor ben anlamadım. 5 numara aldım nerdeyse yanlardan zor kapanıyo 5+ alayım dedim 5le arasında fark yok gibi oda zor kapanacak nerdeyse. Çok saçma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?