- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Henüz çıkmadı dişimiz. Og nim bebek tarhanası çok sevildi kıymalıda yaptım onuda yedi. Yakında kıymalı tarhana tavuklu tarhana sebzeli tarhaanaTarhana kurtarıcıdır yaaa
Ben daha vermedim bakalım deneriz onu da
Diş varmı sizlerde
yaaa vivoyla sevmesine çok sevindimOna yaparken ben sıkıldım bugünde mi havuç haşlıcam yeter diyorumbizimki de sevmiyodu Kadindiyorki vivo yoğurt mayasıyla mayala dedi onu denedim yoğurt tatlı oldu çok lezzetli oldu gerçekten o zaman sevdi yemeye başladı, şimdi hangi yoğurt olursa yiyor ayırt etmeden ama sevdirmek önemliymiş demekki sevene kadar her yol mübah
Hem kurtarıcı hemde şifa deposuTarhana kurtarıcıdır yaaa
Ben daha vermedim bakalım deneriz onu da
Diş varmı sizlerde
Daha önce yemediği birşey mi yedi alerji yapmış olabilirKızlar doktora yazdım ama cevap vermedi daha kakasında böyle mukozamsı gibi şeyin içinde kanımsı gibi şeyler var neden olur ki
Birşey alerji yapmış olabilirKızlar doktora yazdım ama cevap vermedi daha kakasında böyle mukozamsı gibi şeyin içinde kanımsı gibi şeyler var neden olur ki
Bu ayda gaz sancısı pek olmaz ama kabızlık olabilirmi?Kızlar, uyumuyor bebeğim ya. Uyuyo 5 dk sonra ağlamaya başlıyor. Ikınıyo. Gaz sancısı var gibi. Bugün bi çorba içti az bi şey. Anlamıyorum ki. Dünde böyleydi. Şuan sarıldık kolumda uyuyor koyarsam uyancak diye çok korkuyorum
Bilmiyorum yapıyo kakasını aslında ama bilemiyorum belki yeterince yapmıyodur. Ikınıyo ıkınıyo zar zor bi pırtlıyo sonra geçiyo sancısı. Sonra yeniden geliyo uyuyamıyoBu ayda gaz sancısı pek olmaz ama kabızlık olabilirmi?
Süt alerjisi olabilir ihmal etme ben önemsemedim çocuk gelişemediKızlar doktora yazdım ama cevap vermedi daha kakasında böyle mukozamsı gibi şeyin içinde kanımsı gibi şeyler var neden olur ki
Nasıl anladınız ve sonra ne yaptnzSüt alerjisi olabilir ihmal etme ben önemsemedim çocuk gelişemedi
Yok canım çok şükür 33 haftalık doğduydu Bigem şimdi 8 aylık ve yaşıtlarıyla uyumlu persentili çok şükür cennet hurması denemiştim yeni ondan oldu büyük ihtimal senin çocukta nasıl şimdi en başından beri mi vardıSüt alerjisi olabilir ihmal etme ben önemsemedim çocuk gelişemedi
Bizim doğduğundan beri mukuslu kakası vardı pişiği vardı mukuslu kaka günlük yedi sekiz bez oluyordu en az zayıfladı üçüncü aydan itibaren ve kakasında mukusla birlikte yeşilimsilik vardı doktoru anlayamadı aşı için aile hekimine gittiğimde hemşire bu çocukta alerji var alerji testi yaptır git dedi öylece anladık tedavi süreci başladı çok şükür kakası düzeldi şimdi toparlanmasını bekliyoruz çok geri kaldı çok üzülüyorumNasıl anladınız ve sonra ne yaptnz
Olabilir hurma çok riskli bir meyve dikkatli yedirmek lazım aman allah korusun süt alerjisi olmasın da çok zor çünküYok canım çok şükür 33 haftalık doğduydu Bigem şimdi 8 aylık ve yaşıtlarıyla uyumlu persentili çok şükür cennet hurması denemiştim yeni ondan oldu büyük ihtimal senin çocukta nasıl şimdi en başından beri mi vardı
Ayy kıyamam ben ona çok geçmiş olsun nasıl anlamaz ya nebiçim çocuk doktoruymuş o insan bi test ister olsun üzülmeyin sağlıgı yerinde olsun farkedilmiş en azından toplarlar yakındaBizim doğduğundan beri mukuslu kakası vardı pişiği vardı mukuslu kaka günlük yedi sekiz bez oluyordu en az zayıfladı üçüncü aydan itibaren ve kakasında mukusla birlikte yeşilimsilik vardı doktoru anlayamadı aşı için aile hekimine gittiğimde hemşire bu çocukta alerji var alerji testi yaptır git dedi öylece anladık tedavi süreci başladı çok şükür kakası düzeldi şimdi toparlanmasını bekliyoruz çok geri kaldı çok üzülüyorum
Oy kıyamam kuzucuğuma üzülme annesi kiloyu alır yaşıtlarıyla bir olur zaman içinde. Bzmkide zayıf elden bişey gelmiyor çocikimin canı bu kadar istiyorBizim doğduğundan beri mukuslu kakası vardı pişiği vardı mukuslu kaka günlük yedi sekiz bez oluyordu en az zayıfladı üçüncü aydan itibaren ve kakasında mukusla birlikte yeşilimsilik vardı doktoru anlayamadı aşı için aile hekimine gittiğimde hemşire bu çocukta alerji var alerji testi yaptır git dedi öylece anladık tedavi süreci başladı çok şükür kakası düzeldi şimdi toparlanmasını bekliyoruz çok geri kaldı çok üzülüyorum
Çok da iyi olarak bilinen tanınan vir doktordu çevremizde ama bilemedi önemsemedi söylenecek çok şey var ama allaha havale ettim Tek doktorla kalmamak gerekiyormuş onu da anlamış oldumAyy kıyamam ben ona çok geçmiş olsun nasıl anlamaz ya nebiçim çocuk doktoruymuş o insan bi test ister olsun üzülmeyin sağlıgı yerinde olsun farkedilmiş en azından toplarlar yakında
İnşaallah toparlanır ya iştahı çok iyiydi sürekli emiyordu ben şaşırıyordum nasıl almıyor kilo diye çünkü süt de vardı çok fazla hemde ek gıda süreciOy kıyamam kuzucuğuma üzülme annesi kiloyu alır yaşıtlarıyla bir olur zaman içinde. Bzmkide zayıf elden bişey gelmiyor çocikimin canı bu kadar istiyorbak snnkinin çözümü bulunmuş en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?