2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Tarhana kurtarıcıdır yaaa
Ben daha vermedim bakalım deneriz onu da
Diş varmı sizlerde
Henüz çıkmadı dişimiz. Og nim bebek tarhanası çok sevildi kıymalıda yaptım onuda yedi. Yakında kıymalı tarhana tavuklu tarhana sebzeli tarhaana çocikim başka şey yemez oldu
yaaa vivoyla sevmesine çok sevindim yoğurt ekşimsi olmuyo gerçekten. Hem daha faydalı

Tarhana kurtarıcıdır yaaa
Ben daha vermedim bakalım deneriz onu da
Diş varmı sizlerde
Hem kurtarıcı hemde şifa deposu biz de yeni başladık alerjimizden dolayı yoğurtsuz tarhana aldık. Çeşit eklendikçe ek gıda daha keyifli oluyor gerçi bizim oğluşumun alerjik olmasından sebep çoğunluk keyifsiz ilerliyor ama buna şükür.
1 dişimiz patlamıştı 2.de bugün yarın patlar Minişlerimiz doğduda dişleri çıkıyor

Kızlar doktora yazdım ama cevap vermedi daha kakasında böyle mukozamsı gibi şeyin içinde kanımsı gibi şeyler var neden olur ki

Kızlarr o kadar yorgunumkiii
eminim hepiniz oylesinizdir ama iki çocuklu anneler daha fazladır sanırım.
Benim oğlum kreşe gittiği için hasta olup kardeşine de bulastiriyor iki hafta oldu iki gündür tam iyi olduk şükür
İkiside su an turp gibi ben çökmüş haldeyim elizin alt iki dişi gelmişti zaten tam olarak belirginleşti şu an üstler geliyor sanırım hep kucak ve birşeylere saldırma derdinde üstüne üstlük emeklemeyi çözmeye çalışıyor 4 ayak üstüne durup ileri geri sallanıyor ilerleyemedigi içinde sinir oluyor
Gece uykuları deseniz yarım saate bir kalkmalar aç dicem ama hiç aç kalmıyor gün içinde cokda güzel götürüyor bal kabağı, brokoli, tarhana, yayla corbalarina yada meyveleri e benide sömürüyor uykusuzluktan bayilacagim neden kalkiyordurki bu kadar

Doktor dedi ki ateş kusma huzursuzluk varsa bağırsak enfeksiyonu olabilir ya da alerjik bir yanıttır dedi çok şükür ateş kusma yok keyfi iyi akşam yemeğini de yedi neredeyse bitirdi tabağını büyük ihtimal alerji bu

Kızlar, uyumuyor bebeğim ya. Uyuyo 5 dk sonra ağlamaya başlıyor. Ikınıyo. Gaz sancısı var gibi. Bugün bi çorba içti az bi şey. Anlamıyorum ki. Dünde böyleydi. Şuan sarıldık kolumda uyuyor koyarsam uyancak diye çok korkuyorum

Bu ayda gaz sancısı pek olmaz ama kabızlık olabilirmi?

Süt alerjisi olabilir ihmal etme ben önemsemedim çocuk gelişemedi
Yok canım çok şükür 33 haftalık doğduydu Bigem şimdi 8 aylık ve yaşıtlarıyla uyumlu persentili çok şükür cennet hurması denemiştim yeni ondan oldu büyük ihtimal senin çocukta nasıl şimdi en başından beri mi vardı

Nasıl anladınız ve sonra ne yaptnz
Bizim doğduğundan beri mukuslu kakası vardı pişiği vardı mukuslu kaka günlük yedi sekiz bez oluyordu en az zayıfladı üçüncü aydan itibaren ve kakasında mukusla birlikte yeşilimsilik vardı doktoru anlayamadı aşı için aile hekimine gittiğimde hemşire bu çocukta alerji var alerji testi yaptır git dedi öylece anladık tedavi süreci başladı çok şükür kakası düzeldi şimdi toparlanmasını bekliyoruz çok geri kaldı çok üzülüyorum

Olabilir hurma çok riskli bir meyve dikkatli yedirmek lazım aman allah korusun süt alerjisi olmasın da çok zor çünkü

Ayy kıyamam ben ona çok geçmiş olsun nasıl anlamaz ya nebiçim çocuk doktoruymuş o insan bi test ister olsun üzülmeyin sağlıgı yerinde olsun farkedilmiş en azından toplarlar yakında

Oy kıyamam kuzucuğuma üzülme annesi kiloyu alır yaşıtlarıyla bir olur zaman içinde. Bzmkide zayıf elden bişey gelmiyor çocikimin canı bu kadar istiyor bak snnkinin çözümü bulunmuş en azından.

Ayy kıyamam ben ona çok geçmiş olsun nasıl anlamaz ya nebiçim çocuk doktoruymuş o insan bi test ister olsun üzülmeyin sağlıgı yerinde olsun farkedilmiş en azından toplarlar yakında
Çok da iyi olarak bilinen tanınan vir doktordu çevremizde ama bilemedi önemsemedi söylenecek çok şey var ama allaha havale ettim Tek doktorla kalmamak gerekiyormuş onu da anlamış oldum

Oy kıyamam kuzucuğuma üzülme annesi kiloyu alır yaşıtlarıyla bir olur zaman içinde. Bzmkide zayıf elden bişey gelmiyor çocikimin canı bu kadar istiyor bak snnkinin çözümü bulunmuş en azından.
İnşaallah toparlanır ya iştahı çok iyiydi sürekli emiyordu ben şaşırıyordum nasıl almıyor kilo diye çünkü süt de vardı çok fazla hemde ek gıda süreci
Biraz yorucu yoğurt yedirememek çok kötü çünkü yoğurt kurtarıcı gibi bişey ek gıda da içine meyve kat ver yemeklerin yanında ver irmik pirinç unuyla muhallebi yap kat içine ver ne güzeldi ilkinde bunda yoğurt veremediğim için zorlanıyorum

Uyuyan çocuk uyumaz oldu kafayı yicem yaa yüzünü ovuşturuyor uykusu geliyor götürüyorum uyutmaya emerken ayakları tepiniyor ve haliyle uykuya dalamıyor gündüz de çalıştığım için gerçekten çok bunaldım sadece akşam uyumadan 2 saat dinlenme fırsatım oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…