Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oglumda hic arastirmadigim icin verdim aklima bile gelmedi olmayacagi yedi hep biseyde olmadi suan öğrendimki 8 ay dolunca veriliyormus daha vermedim ama veririm 1 hafta 10 güne artikBulamaç gibide vermek istemiyorum tadını alsın hepsinin ayrı ayrı
bir de ıspanak verdiniz mi kaçıncı ayda verilebilir acabaa
Ben avokadoyla karıştırıyorum canım öyle bi dene istersen. Bizde de kıymaya öğürme oluyo yoğurt çorbasının içinde pirinç yedi ama ilk defa ayrı vericem bugün bakalım öğürcek mi.Lor veren varmı aranızda nasıl veriyosunuz pütürlü ya öğürüyo yaa iyice suyla açsam düzleşir mi acaba yumurta sarısıyla karıştırdım bugün hafif sulandırdım zorla yedi
Ispanak bizde yasaklılar arasında. İçinden bir ot çıkıyordu ya hala devam ediyormuş zehirleyebilir dedi. 1 yaş altında zehirlenme daha tehlikeli oluyor dedi 1 yaşına kadar vermeyeceğiz.Bulamaç gibide vermek istemiyorum tadını alsın hepsinin ayrı ayrı
bir de ıspanak verdiniz mi kaçıncı ayda verilebilir acabaa
Ben avokadoyla karıştırıyorum canım öyle bi dene istersen. Bizde de kıymaya öğürme oluyo yoğurt çorbasının içinde pirinç yedi ama ilk defa ayrı vericem bugün bakalım öğürcek mi.
Ispanak bizde yasaklılar arasında. İçinden bir ot çıkıyordu ya hala devam ediyormuş zehirleyebilir dedi. 1 yaş altında zehirlenme daha tehlikeli oluyor dedi 1 yaşına kadar vermeyeceğiz.
Neyseki öğürmedi buharda haşlanmış havucun içine suda biraz lapa kalmış pirinci ekliyoruz çatalla azcık ezdim sonra da et suyu ekledim ta ta tam yanında da yoğurt mis gibi olduAy napcaz valla öğürmesinler taneli çorbalara geçince zor olur
İyice bi ezdirip Avokadoyla deniyim yarın bende bide yumurta hergün veriyomusunuz kızlar ya
Mis gbi olmuş diye zahmetle yaptğm yemekleri kızımın yememesi akebinde beş dk da pişen tarhana çorbasının imdadıma yetişmesiNeyseki öğürmedi buharda haşlanmış havucun içine suda biraz lapa kalmış pirinci ekliyoruz çatalla azcık ezdim sonra da et suyu ekledim ta ta tam yanında da yoğurt mis gibi oldu
Her gün vermiyorum ben ya sıkılmasın diye hatta altenatif arıyorum kahvaltıya
Bebeler zahmet sevmiyo uğraşmasın anneciğim versin 5 dkda tarhana çorbamı ek gıda bak işine kardeşimMis gbi olmuş diye zahmetle yaptğm yemekleri kızımın yememesi akebinde beş dk da pişen tarhana çorbasının imdadıma yetişmesi
Mis gbi olmuş diye zahmetle yaptğm yemekleri kızımın yememesi akebinde beş dk da pişen tarhana çorbasının imdadıma yetişmesi
Ayni hahaah cocuk sikildi sebzelerden 2 gundur tarhana yiyor yogurt sevmedigi icin yogurtlu hicbir corbayida icmiyorBebeler zahmet sevmiyo uğraşmasın anneciğim versin 5 dkda tarhana çorbamı ek gıda bak işine kardeşim
Ona yaparken ben sıkıldım bugünde mi havuç haşlıcam yeter diyorum bizimki de sevmiyodu Kadindiyorki vivo yoğurt mayasıyla mayala dedi onu denedim yoğurt tatlı oldu çok lezzetli oldu gerçekten o zaman sevdi yemeye başladı, şimdi hangi yoğurt olursa yiyor ayırt etmeden ama sevdirmek önemliymiş demekki sevene kadar her yol mübahAyni hahaah cocuk sikildi sebzelerden 2 gundur tarhana yiyor yogurt sevmedigi icin yogurtlu hicbir corbayida icmiyor
Bizde yok ama yatağı bile ağzına sokmak istiyo öyle bi kaşıntı gelse de rahatlasakTarhana kurtarıcıdır yaaa
Ben daha vermedim bakalım deneriz onu da
Diş varmı sizlerde
Şimdi gördüm yazınızı selamlaar hoş geldiniz Yenisiniz galiba hamilelik sürecinden hatırlayamadım sizihepinizi öpüyoruz selamlar
Bende onla mayaliyorm baya tatli oluyor ama düz asla yemiyor icine meyve vs karistirirsam yiyor corbalarida onla mayaladigimla denedim yok gene yemedi zamanla degisip duruyorlar zaten illaki yer insallah abisi yogurt canavariydi kardes kardese benzemiyor cidden bizimki zaten degisik muzu tek yemez ici disina cikar ama muzlu herseye bayilir kahvaltisini muzsuz asla yemez enteresan bi arkadas bebe biskuvisi almstim hipin organik burun kivira kivira yiyordu sonra kendim yaptm oda pek hitap etmedi hanima annem yeter be yeter diyerek cicibebe getirdi bigun şu çocum bi oh bee desin dedi aman allahim tabak bitti daha agzini aciyor üstüne de 2 saat uyku çekti vallahi anneme emanet edecek oldugumda yeminler ettirerek birakiyorum bak üstüme toprak atarsın insaalah baska sey verirsen e kadar gitti is sonumuz hayir olsunOna yaparken ben sıkıldım bugünde mi havuç haşlıcam yeter diyorum bizimki de sevmiyodu Kadindiyorki vivo yoğurt mayasıyla mayala dedi onu denedim yoğurt tatlı oldu çok lezzetli oldu gerçekten o zaman sevdi yemeye başladı, şimdi hangi yoğurt olursa yiyor ayırt etmeden ama sevdirmek önemliymiş demekki sevene kadar her yol mübah