• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ayyy çok güzel çok imrendim size ,böyle bi aileye sahip olmanıza🥰Bizde Malesef herhangi bi enstrüman çalabilen yok ama kurslara vs göndermek istiyorum.Bir de dil öğrenmesini çok istiyorum.O nasıl olacak araştıryorum🥰
Çok teşekkür ederim ♥️ İmkan sağladıktan sonra bebişde istekli olursa herşey olur gider 🙂

Maşallah valla 😅 ben normalde de çok çocuk sevmezdim tabi evladımı çok çok seviyorum ama öyle çok anaç yapıda değilim yani bir daha istemiyorum diyordumen başlarda hala da aynı fikirdeyim rabbim kuzuma sağlıklı güzel ömür versin 🤍
Kendimi gördüm ilk 3 sene tövbeliydim eşime bu hayatta bi çocuğun daha olacaksa o benden değildir diye çok büyükte konuşmuşluğum oldu sonra anne kardeş gelsin diye diye yüzümü okşayan hergün allahtan kardeş isteyen bir oğlum olunca inanın yelkenler fora oldu önce onun için istedim sonrada iyi ki doğurmuşum diye diye hergün mıncıklıyorum 🙂 onları yan yana görmek çok hoşuma gidiyor gerçekten oğlum bir anlık hevesten yada arkadaşlarına özendiğinden söylemiyormuş çok seviyor kardeşini her uyandığında benden önce koşuyor kakasını yaptığına kadar haber veriyor yanından ayrılmıyor çok güzel bir duyguymuş anladım ki insanın 5. Çocuğu bile olsa iyi ki doğurmuşum diyecek böyle hissedileceğini bende hiç tahmin etmezdim ama durum böyleymiş gerçekten ...

Kızlar 10 gündur aryayı uykuya geçiremiyorum ne gece ne gündüz uykusu var ama odaya girip cikmam en az 45 dk suruyor cebellesiyoruz resmen sizde durum ne birtek annemde hemen uyuyor çıldırıcam ya birde günde 2 uykuya düşen varmı bizim öyle şuan

Bende bir haftadır perişanım
Çocuğa bi haller oldu saatlerce dalamıyor 2 saat uğraşıyorum uyusa yataga koyuyorum ciyak ciyak memede uyumak istiyo öğlen uykusuna bitek sorunsuz geçip uyuyo geceye geçemiyoruz asla 12 1 oluyo..
Sabaha kadar da çığlık çığlığa bağırarak saat başı uyanıyo 😞

Aşırı yoruluyorum çalıştığım için insan gibi yaşamıyorum gerçekten robottan farkım yok modern dünyanın kölesi 🫤

Aşırı yoruluyorum çalıştığım için insan gibi yaşamıyorum gerçekten robottan farkım yok modern dünyanın kölesi 🫤
Al bendende o kadar. Ev işimi ütümü çamaşırmı yemekmi. İş desen ayrı sorumluluk. İşten gel bebişle koştur koştur. Bir aydır tekrarlayan bir hastalık zaten geçmek bilmiyor. Yinede çocuğumla oldğm zaman herşey geçiyor gidiyor😊 bu his çok değişik😬

Bende bir haftadır perişanım
Çocuğa bi haller oldu saatlerce dalamıyor 2 saat uğraşıyorum uyusa yataga koyuyorum ciyak ciyak memede uyumak istiyo öğlen uykusuna bitek sorunsuz geçip uyuyo geceye geçemiyoruz asla 12 1 oluyo..
Sabaha kadar da çığlık çığlığa bağırarak saat başı uyanıyo 😞
Yalniz degilmisim vallahi bittim uyanip oturuyor bide evlere senlik uyutamiyorum 😔

Hiçbirimizinki uyumuyor anlaşılan 😅😅 bende artık akşamları uyumatınca uğraşmıyorum kalkıyo oturuyo babasıyla oynuyo. Gece desen kaç kere uyanıyo saymıyorum bile.

Bide benimkini uyutuyorum yatırıyorum eliyle emziğini ağzından çıkartıp kendini uyandırıyo 😬😬😬

Hiçbirimizinki uyumuyor anlaşılan 😅😅 bende artık akşamları uyumatınca uğraşmıyorum kalkıyo oturuyo babasıyla oynuyo. Gece desen kaç kere uyanıyo saymıyorum bile.

Bide benimkini uyutuyorum yatırıyorum eliyle emziğini ağzından çıkartıp kendini uyandırıyo 😬😬😬
Bu durum bizde uyuturken mevcut gozlerini ovusturup emzik cikariyo sonrada bagariyo 🙈

Bizde emzikte yok almıyo emzik ben😌
Öyle oluncada asla bırakmak istemiyo Uyusa bile ağzında dursun istiyo😳
Şimdiye kadar iyiydi bizim uykular ama bu ara bişey oldu hayır olsun vardır bi derdi amaa ne😳merak ediyorum gece bazen öyle şiddetli ağlıyor biyerimi acıyo diyorum..
dün geceden sonra artık bende zorlamamaya karar verdim kalksın otursun madem uyumuyo napayım çok yorucu böyle

Saç yolma demeyin gurban olam🥲 annemin benim saçlar yolum yolum oldu o değil bir yerine dolanacak diye korkuyorum. Emzik vermeicem ben diyen kafama tüküreyim. Şimdi ağzından emzik düşmüyor. Düşerse zaten ağlıyor. Ağlarken ağzına emzik tıkıyorum püüü diye fırlatıp ağlamaya devam geri tıkıncada eliyle emziğe çaatt diye vurup geri ağlıyor. Allahım yangın var imdaaattt diye kaçacam evden az kaldı. Dedesi Ankara’ya gitmişti geldi oyuncak getirmiş adamın suratına bakıp dudak büze büze üüüü diye ağladı bir de başımıza yabancılama çıktı. Babam kala kaldı. Pişiğimiz hala geçmedi yarın son amip ilacını vericem ertesi gün de doktor yolu ☹️
Allahım darlandım yemin ederim 🤦🏼‍♀️

hepinizi öpüyoruz selamlar 🤍

Eklentiler

• A764715C-8B2B-4E06-A651-85EAE8E3EF38.jpeg
    A764715C-8B2B-4E06-A651-85EAE8E3EF38.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 52
Back