- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Avent suluk aldım onunla içiyor bzmkide. Ek gıdaya beşinci ay itibariyle başladık. Tadım şeklinde ilerliyoruz.Biz hala tam geçemedik ek gıdaya şimdilik sadece 3 gun patates verdim zaten onu verince de gözüm korktu devam edemiyorumbirde bizim ufaklık biberon almıyor su nasıl vereceğim bilmiyorum var mı fikri olan?
Ben bir kaseye su koyuyorum bir normal mama kasigi ile veriyorum ilk gun baya agzindan akitti ama simdi alisti.Biz hala tam geçemedik ek gıdaya şimdilik sadece 3 gun patates verdim zaten onu verince de gözüm korktu devam edemiyorumbirde bizim ufaklık biberon almıyor su nasıl vereceğim bilmiyorum var mı fikri olan?
Hem de neeeee. Naısl çıkıcak bu bebe diyorum şu ara
Ay kizlar bizim bronsit tekrar etti. Surekli iiiii diye agliyo uyuyamiyo kafayi yicem cok zor geciyo su 2 gun
Bende işe başladım dağıldım günler akıp gidiyor resmenBiz uykusuzlukla boğuşuyoruz kardeşimcanım 4 ay bir geldi pir geldi sürekli beynimde uykular haram oldu çalıyor dndshhs
Valla canlandıralım ya bi doğurduk unuttuk gitti burayı
canlanırız herhalde yakında bebişler 5-6 aylık olduYa evet bi doğurduk ölü toprağı serildi üstümüze resmen
Muz ve patates vermeyin isterseniz sonra azar azar verirsiniz kabız yapabiliyor diye okumuştum. Armut verebilirsin o kabızlığı önlüyormuş bir de yiyor die çok vermemek lazım sanırım hemen alışmıyor minnoş bağırsaklar. Bizde başladık ek gıdaya bir hafta oldu. Henüz problemimiz olmadı. İnşallah hiç birimizde olmazAh sen sorunca yazmis olayim biz kabizlikla bogusuyoruz dun en son kivraninca dokuz eylule gittik lavman yaptilar hic uyumadi ek gidaya bi gectik zaten haftada 1 kere kaka yapiyodu hergun yapmaya basladi ama kabiz yapmaya basladi yedigi meyve puresi ve sebze puresi baska bsy yok doktor alisacak yapacak bsy yok dedi vermiyimmi dedim vereceksin dedi bazen biraz fazla kaciriyodu istiyodu cokmu geldi dye dusunuyorm probiyotige basladik umarim duzene gireriz mafoldu dun cocugum butun gun 1 sat bile uyuyamadi suan dun 11 de yatti hala emip emip uyuyor uyanmadi
Ayy onu hiç düşünme çıkıyo bi şekildeHem de neeeee. Naısl çıkıcak bu bebe diyorum şu araonun dışında bebe sağolsun çok zorlamıyor beni, göbüş de çok çıkmadı, doktor daha iyi çatlama patlama az olur dedi 1500 gram olmuş sıpa larissam
Sen nasılsın minik büyüdü mü nasıl gidiyor
Evet kestim direk patates muzu muz ckk az devam etmistim onuda kestim doktor 3 gun kuraliyla sebzeleri denedikten sonra 1 cay bardagini gecme dedi e zaten 1 cay bardagi vermiyodum ama bazen kacirmis olabilir benim bebisler hep kabiz ugrasip duruypruz iyice haraketlenene kadar cekicez gbi gozukuyor zaten haftada bir kaka yapiyorduk bide kabizligimiz geldi hosgeldi doktor sasirdi 2 haftadir kabiz ama poposunda hic catlak yok guzl bakmissin dedi yaparken poposunin kenarlarindan tutuyorum resmen yagliyorum hametan suruyorum basiniza gelirse faydasi oluyor ins kimsenin basina gelmesin bagarsaklar adapte olana kadar ugrasicaz brazMuz ve patates vermeyin isterseniz sonra azar azar verirsiniz kabız yapabiliyor diye okumuştum. Armut verebilirsin o kabızlığı önlüyormuş bir de yiyor die çok vermemek lazım sanırım hemen alışmıyor minnoş bağırsaklar. Bizde başladık ek gıdaya bir hafta oldu. Henüz problemimiz olmadı. İnşallah hiç birimizde olmaz
Ayyyyy eşimle çıldırıyoruz bakalım, ağzıma tükürecek biliyorum ama yine de sabredemiyorumAyy onu hiç düşünme çıkıyo bi şekildebenim nasıl çıktığını bilsen ne olduğunu anlamadan doğurdum geldim şok etkisi
Oyy minişim nasıl büyümüşş senin haftalarda benimki de aşağı yukarı o kilodaymış off üşenmedim baktım duygulandım
Büyüdü büyüdü teyzesii 2 haftaya ek gıdaya geçmiş olucaz bizde her anları ayrı heyecandoğur da bu deliler kervanına sen de katıl
Benim bildiğim ek gida fazla gelince kabızlık oluyor ,cok yavas ve az miktarda ilerlemek lazimAh sen sorunca yazmis olayim biz kabizlikla bogusuyoruz dun en son kivraninca dokuz eylule gittik lavman yaptilar hic uyumadi ek gidaya bi gectik zaten haftada 1 kere kaka yapiyodu hergun yapmaya basladi ama kabiz yapmaya basladi yedigi meyve puresi ve sebze puresi baska bsy yok doktor alisacak yapacak bsy yok dedi vermiyimmi dedim vereceksin dedi bazen biraz fazla kaciriyodu istiyodu cokmu geldi dye dusunuyorm probiyotige basladik umarim duzene gireriz mafoldu dun cocugum butun gun 1 sat bile uyuyamadi suan dun 11 de yatti hala emip emip uyuyor uyanmadi
Aslında hep kademe kademe ilerledik cay kasigi tatli kasigi corba kasigi 10 gunden sonra yarim caybardagi seklinde gitmisti bazen fazla kacirdigi oldu suan sinirden uyuyamiyorum esim itiraf etti bebegimi annelerine gostermeye gitmisti ben gorusmedigim icin gitmedim yanina elma puresi koydum eltim sagolsun organik yulaf unlu muhallebi gbi yapip yolladigim elma puresini icine katmis bizim doktorumuz verdi hep yedirdik demis halada veriyoruz demis kabizlik icin birebir gibi laflar etmis ertesi gün pert oldu cocuk sebebi buymus meger siddetli bi kavga ettik nasil verdirirsin diye bu nasil bi densizlik inanin aklim almiyor sen kimsin benim cocugumun yiyecegine karisirsin benim akil kupu kocamda nasil musade eder bilmiyorum hemen aradim doktoru 8 aydan once irmik yulaf unu vs olmaz dedi kabizligi vardi zaten sindirememis cocuk onu dedi vallahi deliye dondum evet kabizdi ama bu sekilde kivranmiyordu cocuk 1 saat bile uyku uyuyamadi lavman yapilana kdar gece 11 de uyudu yolda ek gidayi birakmayi bile dusundum 1 hafta olmaz dedi vereceksin sebze meyve ve yogurt alisacak dedi 3 4 hafta sonra kahvaltiya gececeksin dedi dha kahvalti vermemistim hic zaten bikac kere yumurta denetmistim alerjisi varmi diye 3 gundur nbl probiyotik drop baslamistim iyiki baslamissin dedi boyle atlattik sukur ama buda hepsine ders olur umarim mahvoldu cocuk onlarin yuzunden 6 ayi dolmamis cocuga yulaf unu yedirmisler ne diyim gercektenBenim bildiğim ek gida fazla gelince kabızlık oluyor ,cok yavas ve az miktarda ilerlemek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?