2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Tıpkısının aynısı işte

Ben de anneciğine çok üzüldüm ya ama iyi becermişsin maşallah .Kız çocuğu bir başka yetenekli oluyor ,doğuştan ablalık, annelik gibi durumlara yetenekli oluyor.Benim oğlan 8 yasinda ama kardesi konusunda hiçbir yardımı yok ,umurunda da değil

Bu arada benim kız yoğurdu yemiyor,kabağı yemedi ,bugün havuç deniyorum,yarın tatlı patates deneyeceğim ve delireceğim. Eşim bugün yatırıp yogurt vermis ,sonra emzigi koymuş ağzına oyle biraz yutturmuş ama bakalım ne olacak .Umarim havuç ve tatlı patateste fikri değişir

Canım biz Molfix in 4 numarasını kullanıyoruz tam oluyor şimdilik
Benim kız 7.2 kilo primanin 3 numarasını kullanıyoruz ama 4 olsa daha iyi olacak gibi.Ancak 3 numarayı cok almışız, bitmiyor

Selam bugün bizim kız uzuuun bir aradan sonra sırtüstü yattı. Bu bir mucize. Fındık burnu yassılaşmıştır yüzükoyun yatmaktan. ☺

Benim kız 7.2 kilo primanin 3 numarasını kullanıyoruz ama 4 olsa daha iyi olacak gibi.Ancak 3 numarayı cok almışız, bitmiyor
Bitmesini bekleme canım 7 kg dan sonra 4 numara rahat oluyor sanırım bizimde 1 ay sonra dört numara kullanacağız artık

Bitmesini bekleme canım 7 kg dan sonra 4 numara rahat oluyor sanırım bizimde 1 ay sonra dört numara kullanacağız artık
Canim sıkmıyor ama 4 olsa daha iyi olur ,yani sıfırdan alacak olsam 4 numara alırım ama bez fiyatlarını düşününce bitirmek iyi olur gibi.Ha sıksa tabiki beklemem o ayri

Bizimki 6600 can bebenin 3 ve 4 numara bezinden getirmişti kayınvalidem. 4 numaradan 324 tane bez var. Ben de bunlar bitsin molfix almayı planlıyorum.

Kizlar bugun kadin dogum doktoruma gittim. Adet olacakmisim gibi agrim vardi ama olamiyordum. Smear aldi alirken cok canim yandi. Normalde bu kadar acimaz enfeksiyon vardir buyuk ihtimalle dedi yarin tahlil verecegim vitaminlerime sekerime enfeksiyona fln her seye bakacagiz.
Daha adet olmamistim ultrasondan bakti kanama birikmis adet sokturucu verdi. Bide yumurtam varmis bi tane aman dikkat dedi sut korur demesin kimse yani suan yumurtam varmis su ara hamile kalabiliyorum
adet olunca bitmeye yakin gel istersen spiral takalim dedi. Ne diyosunuz bu konuda spiral taktirayim mi sizce?? Prezervatif hic sevmiyorum kuruluk yapiyor. Spiral kullanan var mi memnun musunuz??

Bizim kız nezle. Burnu hırıldayıp duruyor. Burnuna serum fizyolojik yapıyorum aspiratör sümük doluyor. Annem de bana kızıyor çocuğun canı yanıyor sanıyor. Öksürük var hapşırık var. Offf offf çok üzülüyorum. Ama ateş allahtan yok. Uzun kolluya geçtim. Sabahları 11e kadar uzun giydiriyorum akşam da hava serinleyince uzun giydiriyorum. Ama yanlış mı yapıyorum bi uzun bi kısa giydiriyorum ya. Ama Antalya bi tuhaf havası şu anda ben de bilemedim.

Canim sıkmıyor ama 4 olsa daha iyi olur ,yani sıfırdan alacak olsam 4 numara alırım ama bez fiyatlarını düşününce bitirmek iyi olur gibi.Ha sıksa tabiki beklemem o ayri
Ben bir ay sonra dört yazmışım eliz bir an ağlayınca ne yazdığımida bilemedim 5 numaraya geçeriz 1 ay sonra
Aynen öyle uçmuş fiyatlar bize yüzlü paket 15 gün falan gidiyor anca molfixden başka bezde kullnmk istemiyorum
Eğer dediğin gibi sikmiyorsa elindede çoksa kullan kullanabildiğin kadar

Geçmiş olsun canım annen kızmasın sana onu yapmazsan canı acıyacak aslinda bende izmirdeyim burası da o kadar soğuk değil daha yavaş yavaş serinledi ama ben bir haftadır hep uzun kollu giydiriyorum hem gece hem gündüz mevsim geçişlerinde bı uzun bı kısa giyenlerin hepsi hasta
Bence Uzun kollulardan kalinlari giydirme ince penye yada uzun kollu çıtçıtlı giydir daha iyi

sütün korumadığının canlı örneğiyim. Ablam 40 günlükken annem bana hamile kalmış aman dikkat edin ben spiral düşünüyorum ama doktorum 6 aydan sonra dedi enfeksiyon vs riskini arttırıyormş erken dönemde. Alternatif yöntemleri deneyin prezervatif fln dedi.

Ben çok üşüyen biriiym çocukta üşüyordur die düşünüp ben uzun zamandır uzun kollu giydiriyorum. Uzun kollu zıbın takımlardan giydireblrsnz

Sağol canım aynen ya ne giydireceğimi şaşırdım. Aynen yapıyorum valla aspire ediyorum kızsa da.

Günaydın arkadaşlar,ay havuç ve kabak püre yapmıştım, tabi bizim kızdan cok üstü başı yedi ,makinaya atmadan çitilememe ragmen leke çıkmamış.Sen havuçsun ya kendine gel

Biz hala tam geçemedik ek gıdaya şimdilik sadece 3 gun patates verdim zaten onu verince de gözüm korktu devam edemiyorum birde bizim ufaklık biberon almıyor su nasıl vereceğim bilmiyorum var mı fikri olan?

Biz hala tam geçemedik ek gıdaya şimdilik sadece 3 gun patates verdim zaten onu verince de gözüm korktu devam edemiyorum birde bizim ufaklık biberon almıyor su nasıl vereceğim bilmiyorum var mı fikri olan?
Çay kaşığıyla ver canım. Zaten 1 yudum içse yeter

Günaydın arkadaşlar,ay havuç ve kabak püre yapmıştım, tabi bizim kızdan cok üstü başı yedi ,makinaya atmadan çitilememe ragmen leke çıkmamış.Sen havuçsun ya kendine gel
Gren clean leke çıkartıcı dene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…