- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.393
- 83
- 33
Tıpkısının aynısı işteBenim kızda dönebiliyor istediği zaman cokda güzel dönüyor ama istediği zaman bazen diyorum çok tembelsin arkadaşların emekleyecek sen halen yatıyorsun dediğin gibi elinden tutunca ayağa bile kalkıyor ama tembellikten mi neydense anlamdaim dönmeyi beceren çocuk donmek istemiyo ,
Sıralamayı şaşırdılarMaşallah kuzuya, benim oğlum da aynı bu şekilde duruyor
Ben de anneciğine çok üzüldüm yaAllah yardımcın olsun okurken fena oldum biz evdeyken hakından gelemiyoruz zor gerçekten biraz daha büyüse bebek bi nebze daha rahat olur belki en azından uyku konusunda bende bir öğretmen annenin kızıyım idareciydi annem bakıcı kardeşimi eve getiriyordu ben okuldan gelince saat olayını da ayarlayamamışlardı nöbeti oluyordu açık lise den dolayı 7 den önce gelemiyordu 2 saat kadar evde tek kalıyorduk kardeşime vereyim diye süt sağar bırakırdı olmazsa inek sütü verirdim 1.5 yaşındaydı ozaman ısıtır koluma damlatırdım geldiğinde beni sütü verirken gördüğü anlar olurdu bende 7 yasindaydım oturup bana sarılıp ağlardı meğer onun içinde nekadar ağır bir yükmüş siz böyle anlatınca o günler geldi aklıma ağlayarak yazdım
Benim kız 7.2 kilo primanin 3 numarasını kullanıyoruz ama 4 olsa daha iyi olacak gibi.Ancak 3 numarayı cok almışız, bitmiyorCanım biz Molfix in 4 numarasını kullanıyoruz tam oluyor şimdilik
Bitmesini bekleme canım 7 kg dan sonra 4 numara rahat oluyor sanırım bizimde 1 ay sonra dört numara kullanacağız artıkBenim kız 7.2 kilo primanin 3 numarasını kullanıyoruz ama 4 olsa daha iyi olacak gibi.Ancak 3 numarayı cok almışız, bitmiyor
Canim sıkmıyor ama 4 olsa daha iyi olur ,yani sıfırdan alacak olsam 4 numara alırım ama bez fiyatlarını düşününce bitirmek iyi olur gibi.Ha sıksa tabiki beklemem o ayriBitmesini bekleme canım 7 kg dan sonra 4 numara rahat oluyor sanırım bizimde 1 ay sonra dört numara kullanacağız artık
Ben bir ay sonra dört yazmışım eliz bir an ağlayınca ne yazdığımida bilemedim 5 numaraya geçeriz 1 ay sonraCanim sıkmıyor ama 4 olsa daha iyi olur ,yani sıfırdan alacak olsam 4 numara alırım ama bez fiyatlarını düşününce bitirmek iyi olur gibi.Ha sıksa tabiki beklemem o ayri
Geçmiş olsun canım annen kızmasın sana onu yapmazsan canı acıyacak aslindaBizim kız nezle. Burnu hırıldayıp duruyor. Burnuna serum fizyolojik yapıyorum aspiratör sümük doluyor. Annem de bana kızıyor çocuğun canı yanıyor sanıyor. Öksürük var hapşırık var. Offf offf çok üzülüyorum. Ama ateş allahtan yok. Uzun kolluya geçtim. Sabahları 11e kadar uzun giydiriyorum akşam da hava serinleyince uzun giydiriyorum. Ama yanlış mı yapıyorum bi uzun bi kısa giydiriyorum ya. Ama Antalya bi tuhaf havası şu anda ben de bilemedim.
sütün korumadığının canlı örneğiyim. Ablam 40 günlükken annem bana hamile kalmış aman dikkat edinKizlar bugun kadin dogum doktoruma gittim. Adet olacakmisim gibi agrim vardi ama olamiyordum. Smear aldi alirken cok canim yandi. Normalde bu kadar acimaz enfeksiyon vardir buyuk ihtimalle dedi yarin tahlil verecegim vitaminlerime sekerime enfeksiyona fln her seye bakacagiz.
Daha adet olmamistim ultrasondan bakti kanama birikmis adet sokturucu verdi. Bide yumurtam varmis bi tane aman dikkat dedisut korur demesin kimse yani suan yumurtam varmis su ara hamile kalabiliyorum
adet olunca bitmeye yakin gel istersen spiral takalim dedi. Ne diyosunuz bu konuda spiral taktirayim mi sizce?? Prezervatif hic sevmiyorum kuruluk yapiyor. Spiral kullanan var mi memnun musunuz??
Ben çok üşüyen biriiym çocukta üşüyordur die düşünüp ben uzun zamandır uzun kollu giydiriyorum. Uzun kollu zıbın takımlardan giydireblrsnzBizim kız nezle. Burnu hırıldayıp duruyor. Burnuna serum fizyolojik yapıyorum aspiratör sümük doluyor. Annem de bana kızıyor çocuğun canı yanıyor sanıyor. Öksürük var hapşırık var. Offf offf çok üzülüyorum. Ama ateş allahtan yok. Uzun kolluya geçtim. Sabahları 11e kadar uzun giydiriyorum akşam da hava serinleyince uzun giydiriyorum. Ama yanlış mı yapıyorum bi uzun bi kısa giydiriyorum ya. Ama Antalya bi tuhaf havası şu anda ben de bilemedim.
Sağol canım aynen ya ne giydireceğimi şaşırdım. Aynen yapıyorum valla aspire ediyorum kızsa da.Geçmiş olsun canım annen kızmasın sana onu yapmazsan canı acıyacak aslindabende izmirdeyim burası da o kadar soğuk değil daha yavaş yavaş serinledi ama ben bir haftadır hep uzun kollu giydiriyorum hem gece hem gündüz mevsim geçişlerinde bı uzun bı kısa giyenlerin hepsi hasta
Bence Uzun kollulardan kalinlari giydirme ince penye yada uzun kollu çıtçıtlı giydir daha iyi
Çay kaşığıyla ver canım. Zaten 1 yudum içse yeterBiz hala tam geçemedik ek gıdaya şimdilik sadece 3 gun patates verdim zaten onu verince de gözüm korktu devam edemiyorumbirde bizim ufaklık biberon almıyor su nasıl vereceğim bilmiyorum var mı fikri olan?
Gren clean leke çıkartıcı dene canımGünaydın arkadaşlar,ay havuç ve kabak püre yapmıştım, tabi bizim kızdan cok üstü başı yedi ,makinaya atmadan çitilememe ragmen leke çıkmamış.Sen havuçsun ya kendine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?