- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.393
- 83
- 33
Hem hipermetrop hem astigmat var astigmat buyuk ölçüde düzelir zamanla diye düşünüyorum ama hipermetrop numarası düşsede tamamen gecmeyebilir zaman gösterecek artık ama mutlaka gözlük yazılacak yüksek numarası önce çıkan sonuçtan daha düsük numara yazıyorlar zamanla arttirip tekrar dusuruyorlar genelde.. belli araliklarla da cam degisimi yapilir artik tedavisine göre... güzel haberlerle gelin inşallahDamlalı göz ölçümü bu şekilde. Doktor kalıcı, ileri derecede bozukluk var deyince tutuştuk. Bu değerleri görenler duzelebileceginj söylüyor . Birazdan hastane için yola çıkacağız. Bakalım
Damlalı göz ölçümü bu şekilde. Doktor kalıcı, ileri derecede bozukluk var deyince tutuştuk. Bu değerleri görenler duzelebileceginj söylüyor . Birazdan hastane için yola çıkacağız. Bakalım
Kizlaar bebegim bronsit olmus. Hava veriyoruz antibiyotik basladik.
Kac gundur hastaydi ama bugun sabahtan beri asla uyumadi ve surekli iiiiii diye agliyo kafayi yemek uzereyim. Hava verdigimiz icin hiriltisida azaldi artik ama yok bebegim o kadar huysuz ki ne yapacagimi sasirdim emerken bile mutlu olmuyo. Eme eme sutum bile kalmadi bence ikiside bos poset gibi oldu..
Uyumuyor uyumuyor ve surekli iiiiiiiii diye agliyo
Cok zor cok.. cenemi dislerimi sıkmaktan cenem agriyo. O kadar gerginim ki. Oda hissediyodur mutlaka gerginligimi. Ama cok caresizim elimden hic bi sey gelmiyo. Allahim sifa versin butun hastalara nolur bebekler cocuklar hasta olmasin..
Ay cok sukur bugun biraz daha iyi gibi. Gece cok kotuydu hic uyuyamadi. Yavrum kucak istiyo kucagimda sarilarak biraz uyuyabildi.Ah yaaa
Kıyamam benn ona nasıl keyifsiz demek
Geçen bigün kızım ateşlendi de ağladım koca gün
Allah yardımcın olsun
Günaydın kızlar alçım çıktı doktor hareket verdi evde ılık suda elini bükmeye çalış dedi. Kızımı da çoook önerilen bir doktora götürdüm. Medicalpark Antalya hastanesi Ünsal beye. Cidden mükemmelmiş yaa. 2 hafta sonra ek gıda dedi oley dedim. 6.400 kilosu. Boyu 66cm kafa 41 cm 7. Ayda bexsero ve nimenrix 2. Dozlarını olacak. 2 hafta sonra gelin tekrar ek gıda için bilgilendireyim dedi. Ek gıdaya geçince günde 1-2 kere verdiğiniz mamayı kesin dedi. Bizim kız günde 1-2 kere 150 cm mama yiyordu zorda kalınca.
Ben de bugün bir hevesle yoğurt basladim ama bu ne be der gibi baktı geri akitti ağzındanGünaydın kızlar alçım çıktı doktor hareket verdi evde ılık suda elini bükmeye çalış dedi. Kızımı da çoook önerilen bir doktora götürdüm. Medicalpark Antalya hastanesi Ünsal beye. Cidden mükemmelmiş yaa. 2 hafta sonra ek gıda dedi oley dedim. 6.400 kilosu. Boyu 66cm kafa 41 cm 7. Ayda bexsero ve nimenrix 2. Dozlarını olacak. 2 hafta sonra gelin tekrar ek gıda için bilgilendireyim dedi. Ek gıdaya geçince günde 1-2 kere verdiğiniz mamayı kesin dedi. Bizim kız günde 1-2 kere 150 cm mama yiyordu zorda kalınca.
Benim oğlumda sadece dönüyordu ve yüzüstü uyuyor normalde de. Uyanınca mutlaka ses çıkarıyordu. Ne olur ne olmaz yastıkta koymuştum ama nasıl olduysa 1 ay önce yataktan düştü. Hayatımın en korkunç günüydü allah korudu hiçbir yerine bir şey olmadı çok şükür. O günden sonra yüksek bir yerde asla yatırmıyorum. Dönmüyor emeklemiyor vs. diye düşünmeyin böyle şeyler anlık ve asla olmaz diye düşündüklerimiz oluveriyor.Ayy kızlar az önce ödüm koptu kızım bizim yatakta yatıyordu uykusunda dönmüş bi gittim odaya yüz üstü uyuyor normalde uyanıyordu nasıl korktum ama şimdi yastık koydum dibine siz napıyorsunuz bu durumlar için
Çok teşekkür ederim canım benim azcık açılsa keşke sabah ve akşam 2 kere ılık suda ve masaj yağıyla açmaya çalıştım. Allah vere çocuğu tek başıma kucağa alabiliyorum Artık.Ben de bugün bir hevesle yoğurt basladim ama bu ne be der gibi baktı geri akitti ağzındandoktor başla dedi ama acele değil her gün yavas yavas deneyeceğim bakalım ama pekte sevecek gibi durmuyor .Oğlumda öyleydi ama sorun değil benim genel prensibim az beslensin temiz beslensin ,kaliteli besin yesin.Hakkimizda hayirlisi
Elin icin cok geçmiş olsun .
Bizimki hep yüzüstü. çeviremiyoruz çevirince uyanıyor.Ayy kızlar az önce ödüm koptu kızım bizim yatakta yatıyordu uykusunda dönmüş bi gittim odaya yüz üstü uyuyor normalde uyanıyordu nasıl korktum ama şimdi yastık koydum dibine siz napıyorsunuz bu durumlar için
Benimki bir aydir ful yüzüstü uyuyor ,nasil nefes aliyor bilmiyorum ama kendi tercihi ben ne yapsam da dönüyor vallahi.Onlarinda bir uyku sitili var artikAyy kızlar az önce ödüm koptu kızım bizim yatakta yatıyordu uykusunda dönmüş bi gittim odaya yüz üstü uyuyor normalde uyanıyordu nasıl korktum ama şimdi yastık koydum dibine siz napıyorsunuz bu durumlar için
Aynen. Bizimki babasına çekmiş benim eşim de yüzüstü yatıyor. Aman huyu benzemesin zaten gıcığım kocama istemsiz. Yanımızda değil diye kendi kendime bilendim.Benimki bir aydir ful yüzüstü uyuyor ,nasil nefes aliyor bilmiyorum ama kendi tercihi ben ne yapsam da dönüyor vallahi.Onlarinda bir uyku sitili var artikkorkma canim
Dönmeyi öğrendiğinden bu yana yüzüstü yatıyoruz biz. Öyle rahat ediyor sanırım. Nefes alabilir bence annesi yüzleri hafif yan yatıyorlar burun açıkta.Ayy kızlar az önce ödüm koptu kızım bizim yatakta yatıyordu uykusunda dönmüş bi gittim odaya yüz üstü uyuyor normalde uyanıyordu nasıl korktum ama şimdi yastık koydum dibine siz napıyorsunuz bu durumlar için
Yatak bariyeri aldık biz dördüncü ay atağında çok uyandığı için hep yanıma almak zorunda kaldım. Yeni yeni ayırmayı düşünüyorum tekrar anne yanı beşiğne.Ayy kızlar az önce ödüm koptu kızım bizim yatakta yatıyordu uykusunda dönmüş bi gittim odaya yüz üstü uyuyor normalde uyanıyordu nasıl korktum ama şimdi yastık koydum dibine siz napıyorsunuz bu durumlar için
Biz de yüzüstü yatan benimAynen. Bizimki babasına çekmiş benim eşim de yüzüstü yatıyor. Aman huyu benzemesin zaten gıcığım kocama istemsiz. Yanımızda değil diye kendi kendime bilendim.
Ben evde yalnizsak ve isim yoksa yaninda ya yatiyorum ya kitap okuyorum vallaAyy kızlar az önce ödüm koptu kızım bizim yatakta yatıyordu uykusunda dönmüş bi gittim odaya yüz üstü uyuyor normalde uyanıyordu nasıl korktum ama şimdi yastık koydum dibine siz napıyorsunuz bu durumlar için
Benimki 2 haftadir dönuyor ama dönmüyorBen evde yalnizsak ve isim yoksa yaninda ya yatiyorum ya kitap okuyorum valla
Yalniz degilsekte telsiz acik oluyor mutlaka telsiz en ufak bi seste ses veriyo zaten gidip bakiyorum
Ekstra olarak yatakta yatiyosa yanina yastik koyuyorum besikteyse zaten sorun olmuyo.
Ay hepinizin bebisleri yuz ustu donuyormus benimki niye donmuyor daha yaabenimki anca kicini kaldirip yan donuyo biraz oda bi sey uzanmak isterse falan. Yere koydugumda koydugum yerde kalmiyo ayagini kaldiriyo yere vuruyo pat diye o sekilde asagi asagi ilerliyo nasi beceriyosa ama yuzustu hic donmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?