• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar bu arada yakinda ihtiyaciniz olavak bende oglumdan kalma aventin alistirma bardagi vardi oglum ne zaman icse bogulurdu akisi cok fazlaydi kizima uc alip denedim oda boguldu sakın almayin bi ise yaramaz ama aventin pipetli olanlari da var bende onlardan cok memnundum yedek uclarida var henuz pipeti basaramiyor bu sebeple mamajoo nun kini aldim alistirma bardagini bugun geldi okdr guzel su iciyor anlatamam hicde tikanmadi kendi basina bile icebiliyor dusunmeden alabilirsiniz suraya gorselde birakayim fiyatida uygundu 80 e aldim

Eklentiler

• 16648867084257163657337583636822.jpg
    16648867084257163657337583636822.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 27
Ben evde yalnizsak ve isim yoksa yaninda ya yatiyorum ya kitap okuyorum valla 😬😬
Yalniz degilsekte telsiz acik oluyor mutlaka telsiz en ufak bi seste ses veriyo zaten gidip bakiyorum
Ekstra olarak yatakta yatiyosa yanina yastik koyuyorum besikteyse zaten sorun olmuyo.

Ay hepinizin bebisleri yuz ustu donuyormus benimki niye donmuyor daha yaa😅😅 benimki anca kicini kaldirip yan donuyo biraz oda bi sey uzanmak isterse falan. Yere koydugumda koydugum yerde kalmiyo ayagini kaldiriyo yere vuruyo pat diye o sekilde asagi asagi ilerliyo nasi beceriyosa ama yuzustu hic donmedi daha 😬
Bizimkide ilk döndü birkaç gün sonra korktu sanrm çok üstüne gitmedi o zamanlar genelde yan dönüyordu bir süredirde fır dönüyor😬

Kızlar bu arada yakinda ihtiyaciniz olavak bende oglumdan kalma aventin alistirma bardagi vardi oglum ne zaman icse bogulurdu akisi cok fazlaydi kizima uc alip denedim oda boguldu sakın almayin bi ise yaramaz ama aventin pipetli olanlari da var bende onlardan cok memnundum yedek uclarida var henuz pipeti basaramiyor bu sebeple mamajoo nun kini aldim alistirma bardagini bugun geldi okdr guzel su iciyor anlatamam hicde tikanmadi kendi basina bile icebiliyor dusunmeden alabilirsiniz suraya gorselde birakayim fiyatida uygundu 80 e aldim
Bizde de aynısı var kesinlikle çok memnunum rengi de çok hoş 😍

Ben evde yalnizsak ve isim yoksa yaninda ya yatiyorum ya kitap okuyorum valla 😬😬
Yalniz degilsekte telsiz acik oluyor mutlaka telsiz en ufak bi seste ses veriyo zaten gidip bakiyorum
Ekstra olarak yatakta yatiyosa yanina yastik koyuyorum besikteyse zaten sorun olmuyo.

Ay hepinizin bebisleri yuz ustu donuyormus benimki niye donmuyor daha yaa😅😅 benimki anca kicini kaldirip yan donuyo biraz oda bi sey uzanmak isterse falan. Yere koydugumda koydugum yerde kalmiyo ayagini kaldiriyo yere vuruyo pat diye o sekilde asagi asagi ilerliyo nasi beceriyosa ama yuzustu hic donmedi daha 😬
Dönseler bir dert dönmeseler ayrı dert😅 bizim ki ilk dönüşünü 2,5 aylıkken yaptı dönüş o dönüş 1 sn sırt üstü yatmıyor ya emekleme pozisyonunda sınırsız çaba ya da oturmaya çalışmak🥹

Dönseler bir dert dönmeseler ayrı dert😅 bizim ki ilk dönüşünü 2,5 aylıkken yaptı dönüş o dönüş 1 sn sırt üstü yatmıyor ya emekleme pozisyonunda sınırsız çaba ya da oturmaya çalışmak🥹
Sorma ya emerken bile birden bunaliyor oturmaya çalışıyor, ancak koltuğa destekli oturtunca kendini yatış pozisyonuna getiriyor.Mama sandalyesinde icine destek minder koyup oturtuyorum tam dik olmasada oturuyor mama sandalyesinde.

Kızlar bebeğimin ellerinden tutunca kendini ayağa kaldırıyor, çok da hoşuna gidiyor diye ayakta tutuyordum ama az önce okudum ayağa kaldırmayın bacak ve kalça için iyi değil diyorlar, birşey olmamıştır değil mi? Offf dönmeyi beceremiyor ama ayağa kalkarken zıpkın gibi.

Kızlar bebeğimin ellerinden tutunca kendini ayağa kaldırıyor, çok da hoşuna gidiyor diye ayakta tutuyordum ama az önce okudum ayağa kaldırmayın bacak ve kalça için iyi değil diyorlar, birşey olmamıştır değil mi? Offf dönmeyi beceremiyor ama ayağa kalkarken zıpkın gibi.
Bizim doktor ellerinden ve koltuk altından tut ayağını bastır dedi. Bizim kız fır dönüyor ama. Koyduğumuz yerde asla durmuyor.

Bizim oğlan yüzüstü dönüyor ama geri sırt üstüne dönemiyor daha.yatırır yatırmaz dönüp geri geri sürünmeye başlıyor baya baya odayı geziyor.oturuyor ama 1-2 dk en fazla desteksiz duruyor.sürekli ayaklarının üzerinde basarak durmak istiyor doktorda müsade etmedi.ama bizim ufaklık sürekli zıplama derdinde.

Bizim doktor ellerinden ve koltuk altından tut ayağını bastır dedi. Bizim kız fır dönüyor ama. Koyduğumuz yerde asla durmuyor.
Oğlum baştan dönmeye çok hevesliydi ama sonra ne olduysa dönmüyor artık, yan dönmek yerine ayağıyla kendini ittire ittire yönünü değiştiriyor

Bizim oğlan yüzüstü dönüyor ama geri sırt üstüne dönemiyor daha.yatırır yatırmaz dönüp geri geri sürünmeye başlıyor baya baya odayı geziyor.oturuyor ama 1-2 dk en fazla desteksiz duruyor.sürekli ayaklarının üzerinde basarak durmak istiyor doktorda müsade etmedi.ama bizim ufaklık sürekli zıplama derdinde.
Yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor sürekli, elini tutar tutmaz hop dikiliyor destek alıp, otururken ve ayaktayken o kadar mutlu ki anlatamam. Hatta diyorum ne anlıyorsun da bu kadar seviniyorsun acaba 😂

Yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor sürekli, elini tutar tutmaz hop dikiliyor destek alıp, otururken ve ayaktayken o kadar mutlu ki anlatamam. Hatta diyorum ne anlıyorsun da bu kadar seviniyorsun acaba 😂
Bizde aynı durumdayız yatırmaya ya da oturtmaya çalışırken o kadar kasıyor ki kendini ayakta durmak için.ama doktorda ayakları yamuk olur baskı oldukça bastırmayın dedi.bizim oğlanı her görende hoppala alicam diyor o kadar seviyor ki ayakta durdukça zıplıyor sürekli.

Bizde aynı durumdayız yatırmaya ya da oturtmaya çalışırken o kadar kasıyor ki kendini ayakta durmak için.ama doktorda ayakları yamuk olur baskı oldukça bastırmayın dedi.bizim oğlanı her görende hoppala alicam diyor o kadar seviyor ki ayakta durdukça zıplıyor sürekli.
Geçen annem de keşke senin hoppalayı saklasaydım dedi. Resmen doktorlarla bebeklerin istekleri arasında kaldık 🤦‍♀️

Kizlar bende ilk kizimdan kalan prego zappy hoppala var. Ilk kizimda cok seviyodu. Mevayida koymaya basladim simdi cok seviyo valla cilginlar gibi egleniyo ondayken 😄 cok uzun sure koymamaya calisiyorum ama o eglendigi surece almiyorum. Eger ayaklari tam yere degiyosa duz basiyolar. Yan basma gibi bi durum olmuyor.

Bu tarz oturulan seyleri erkek cocuklarinda cok onermiyolar galiba organlari zarar gormesin diye ozellikle kendini ayaklariyla tasiyamiyorsa.

Ama almayi dusunen varsa ben cok memnunum tavsiye ederim 😅

Hayırlı cumalar kızlar.
Moralim çok bozuk, ağlıyorum hatta.
Bebeğim 35+5 haftalık doğmuştu,6. Ay da göz doktoruna götürün demişlerdi. Bugün gittk
İleri derecede bozukluk varmış, yaşıtları gibi görmüyormuş yavrum. Başka bir il'e sevk ettiler, üniversitesi Hastanesi'ne. Sürekli gözlük kullanacak bebeğim, kalıcıymış bu durum.
Ne yapacağım bilmiyorumz çok kötüyüm.
Gebelik şekerim vardı diyet +insulin kullaniyodum, her gün kan sulandırıcı iğne yapiyodum kendime. Kan değerlerim düşüktü baygin baygin geziyodum. Çok yorulmustum.
Son günlerde off keşke artık doğsa diyodum.
Sonra erken doğdu bebeğim mecbur sezaryan oldum.Acaba ben bu düşüncelerimle erken doğuma sebep olmuş olabilir miyim😞😭😔
çünkü prematüre bebeklerde sık görülüyormus bu durum. Biraz daha geç doğsa bu durumu yasamayacakti belki de 😢😓😞
Erken doğum yapmış diğer anneler; siz göz muayenesine gittiniz mi?
Canım çook geçmiş olsun ben daha yeni görüyorum mesajını 😞 son durum nedir gittiniz mi doktora ne dedi?

Kizlaar bebegim bronsit olmus. Hava veriyoruz antibiyotik basladik.
Kac gundur hastaydi ama bugun sabahtan beri asla uyumadi ve surekli iiiiii diye agliyo kafayi yemek uzereyim. Hava verdigimiz icin hiriltisida azaldi artik ama yok bebegim o kadar huysuz ki ne yapacagimi sasirdim emerken bile mutlu olmuyo. Eme eme sutum bile kalmadi bence ikiside bos poset gibi oldu..
Uyumuyor uyumuyor ve surekli iiiiiiiii diye agliyo 😭😭
Cok zor cok.. cenemi dislerimi sıkmaktan cenem agriyo. O kadar gerginim ki. Oda hissediyodur mutlaka gerginligimi. Ama cok caresizim elimden hic bi sey gelmiyo. Allahim sifa versin butun hastalara nolur bebekler cocuklar hasta olmasin..
Oyy kıyamam minikkuşa huysuz oldukça memeye saldırıyolar miniklerim benim 😞 benim kızım da idrar yolu enfeksiyonu oldu antibiyotik kullanıyoruz sanırım karın ağrısı yapıyo her gaz çıkışında bir miktar kaka oluyo ve çok huzursuzz inşallah bir an önce toparlanırlar 🙏🏼

Biz de geri sırtüstü dönemiyoruz 😅 yüz üstünde baya geliştirdi ama kendini baya baya dikiliyo havaya. Anakucağında pusette hep oturmak istiyo bakalım ne kadar daha dayanıcaz yakında desteksiz oturur gibi 😂

Oyy kıyamam minikkuşa huysuz oldukça memeye saldırıyolar miniklerim benim 😞 benim kızım da idrar yolu enfeksiyonu oldu antibiyotik kullanıyoruz sanırım karın ağrısı yapıyo her gaz çıkışında bir miktar kaka oluyo ve çok huzursuzz inşallah bir an önce toparlanırlar 🙏🏼
Biz atlattik sayilir sukur ya. Cok gecmis olsun sizede insallah toparlanir bi an once kuzucuk

Bugün devlet hastanesine kontrole gittik. Menenjit aşısını sordum, bana bir liste verdi 3 şık arasından istediğinizi yaptırın dedi. Siz yaptırdınız mı ya da hangilerini yaptıracaksınız?

Eklentiler

• IMG-20221005-WA0000.jpeg
    IMG-20221005-WA0000.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 39
Bugün devlet hastanesine kontrole gittik. Menenjit aşısını sordum, bana bir liste verdi 3 şık arasından istediğinizi yaptırın dedi. Siz yaptırdınız mı ya da hangilerini yaptıracaksınız?
Ben 4.ay nimenrix 5. Ay bexsero yaptırdım. 19 ekimde nimenrix 2. Doz 7. Ayda bexsero 2. Doz yaptıracağım. Son dozları Almanya’da yaptıracağım.

Back