- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Bizde de vardi canim. 20 gunlugu gectikten sonra sıkıntı olmuyor dedi uzamış sarilik icin doktor. Ki sizinki cok uzamis sarilikta degil gibi. Bizim mesela 15 gunluktu 15 cikiyodu sarilik degeri. Butun o degerlere bakildi triottir bilmem degisik degisik hormonlar idrar tahlili her tur tetkik yapildi bi sey cikmadi sukur sonra 12ye dusmeye basladiktan sonra takibi biraktik 20 gunlugu geçtiği icin.Kızlar tam hatırlamıyorum ama bı iki kişinin bebeğinde uzamış sarılık vardı nasıl oldu bebekleriniz herhangi bir tahlil falan yaptinizmi??bizim kızda ilk günlerde çok az vardı doktor tahlil yapmama gerek yok olcsek 7 veya 8 değer çıkacak dedi çünkü bacaklarına inmemişti bile dedi sarılığı vücudunda yok ama yüzü bana hala sarı geliyor doktora gotursem mi bilemedim
Ayakkabınızla aranız nasılBizde de vardi canim. 20 gunlugu gectikten sonra sıkıntı olmuyor dedi uzamış sarilik icin doktor. Ki sizinki cok uzamis sarilikta degil gibi. Bizim mesela 15 gunluktu 15 cikiyodu sarilik degeri. Butun o degerlere bakildi triottir bilmem degisik degisik hormonlar idrar tahlili her tur tetkik yapildi bi sey cikmadi sukur sonra 12ye dusmeye basladiktan sonra takibi biraktik 20 gunlugu geçtiği icin.
Renginin duzelmesi 2 3 ay surer hic bi zarari olmaz sadece rengi caninizi sikar demisti doktor. Suan hala tam duzelmedi rengi bence ama ilk gunlere gore cok cok iyi
Gecmis olsun canım sizedeBizde de vardi canim. 20 gunlugu gectikten sonra sıkıntı olmuyor dedi uzamış sarilik icin doktor. Ki sizinki cok uzamis sarilikta degil gibi. Bizim mesela 15 gunluktu 15 cikiyodu sarilik degeri. Butun o degerlere bakildi triottir bilmem degisik degisik hormonlar idrar tahlili her tur tetkik yapildi bi sey cikmadi sukur sonra 12ye dusmeye basladiktan sonra takibi biraktik 20 gunlugu geçtiği icin.
Renginin duzelmesi 2 3 ay surer hic bi zarari olmaz sadece rengi caninizi sikar demisti doktor. Suan hala tam duzelmedi rengi bence ama ilk gunlere gore cok cok iyi
Ondeki bıngıldak yaklasık 9 ay ile 18 ay kapanır. Oğlumda 13 ay civarında kapanmıştı. Erken kapanması geç kapanmasından daha tehlikelidir bildiğim kadarıyla. Cünkü beyin gelisimi aksar ve kafa içi basınç artar. Ama erken kapansada gelişimi normal işerleyen bebeklerde var.Tecrübeli anneler bebeleriniz bıngıldağı kaçıncı ayda kapandı?Erken kapanınca sıkıntı oluyormuş sanırım
Hemde nasıl unutuluyor. Doğumuda bakımıda unutuluyor. Sonra iş işten geçince hatırlanıyorAyy unutacak miyim gerçekten o kadar uzagim ki ikinciye su an
Kafasının ön kısmında çok yumuşak bi bölge minikKızlar ben bizim bebekte bıngıldağı fark etmiyorum yaa. Nasıl anlıyorsunuz
Ya alistim giydirmeye falan. Bebis icin bilmiyorum fark ediyor mu cok agliyor ama ayakkabisizda agliyor. Ayakkabidan oldugunu dusunmuyorum.Ayakkabınızla aranız nasıl
Sevmek için uykuya dalmaya çalışan çocuğu kucağna alıp aaa ama uyumuyor diyen tek kv snnki değil benceAy kizlar bu kv beni deli ediyo ya. Asla cocuk bakimindan anlamiyor gercekten esimi fln nasi buyutmus ben anlamiyorum.
Bebegim 4 bucuktan aksam 7 bucuga kadar fln uyanik kaldi sonra biz yemek yerken pusette salladik uykuya daldi yemek bitti bende bi lavaboya gitmistim ben lavabodayken uyanmis bebek. Hemen almis kucagina konusuyo cocukla. Iki sallasa puseti uyuyacak bebek geri. Geldim aa uyandi mi dedim. Kucaginda salliyodu gel pusete koyalim kucakta uyuyunca koyunca geri uyaniyo dedim. Uyudu ya bakinsin azicik dedi.iyide kac dk uyudu sanki dedim uykusuzluktan kotu oluyo cocuk getir koy sallayalim dedim. Aldim koydum agla agla uyumuyo simdi cocuk tekrar emzirmem gerek uyumasi icin cunku. Verdim simdi al susmuyo diye. Gezdiriyo evin icinde cocuk yirtiniyo. Deli oluyorum ya. Cocuk sevecem diye uyuyan cocugu kucagina almak uyarmak nedir yani.
Buyuk kizimada yemekten once karpuzla elma yedirdiler. Ben anlamiyorum yani kizima diyorum yeme kizim yemek yiyemezsin diye cocugum taman diyo birakiyo allahtan. Ama noldu kizim yemek yemedi. Doyurdular cocugu meyveyle yemekten once.sinir oluyorum
Benimki 4 saat emzirme danışmanıyla bebeği süte doyurup uyutmuştuk. Biz eşimle markete çıkmıştık hem hava alırız vs diye eve bi geldim çocuğu uyandırmış mama veriyordu. Dedim neden uyandırdınız çocuğu aç bu çocuk doymuyor sütünle demişti.Sevmek için uykuya dalmaya çalışan çocuğu kucağna alıp aaa ama uyumuyor diyen tek kv snnki değil bence+1 yazalım lütfen.
Katmerlenerek gidiyor kv terörüBenimki 4 saat emzirme danışmanıyla bebeği süte doyurup uyutmuştuk. Biz eşimle markete çıkmıştık hem hava alırız vs diye eve bi geldim çocuğu uyandırmış mama veriyordu. Dedim neden uyandırdınız çocuğu aç bu çocuk doymuyor sütünle demişti.
Düzgün emzirememişsin işteBenimkide bana cocugu emzirmedim diye kizdicocuk 1 saat durur mu emmeden diyo nasi dursun diyo. Yeni emzirmistim bebis dalamadi uykuya agliyodu yine her zamanki gibi. Geldi verdi sen bunu bi daha emzir diye
Ayy gecmis olsun valla iyi dayanmissiniz. Ise gidiyosa zaten orda kalmanizdaki mantik neymis yani insan cagirmaz siziAyy kızlar bende annemlerin ve kvlerin oldugu sehirde dogum yapmak gibi bir hata yaptim. Planim dogumdan sonra hep annemlerde kalmakti kv gunden gune bozuldu, gonlu olsun diye 1 hafta da onda kaldim ama burnumdan geldi. Kendisi calisiyor, bana bebek bakiminda ya da yemek konusnda gram katkısı olmadi eve aksam 6 da geliyodu. Ya ben kalkip yemek yapabilsen is yapabilsem kendi evime gitcem zaten, ah canim annecim bana cicek gibi bakiyodu. Aksam bu isten geldiginde dw cocuk kucagimda uykuya dalnaya calisiyosa bagira bagira sevmeler yüzünü oksamalr, telefonun sesni kismadan cocugun dibine kadar girip foto cekmeler cocugu uyandirmalar falan filan... Bi de uyutma seklimi begenmeyip ayakta sallaman lazim diye ultra harika fikirlericocugu ayakta sallamaya alistirir diye asla yalnız da birakmadim onlari. Ay kabus gibi 1 haftaydi neyse simdi kendi evimizdeyiz cok sukur hatirladikca sinirleniyorum
Aynen aynen o goze batma bende de var. Bebek buyuyunce duzeliyor amaAyy sormayin sinir oldum yani hicbir faydası yok ben o halimle oturdum ac ac aksam 6 ya kadar, bebek bıraksan durmuyo. Eli de hic lezzetli degildir zaten yemekten de anlamaz geldiginde de cok bi faydasi dokunmuyodu zaten
Ay sizinkine de sok oldum salatayi yap falan ne demek yaa. Is yaptircak bu halinizle bi de sinir oldum yani. Aynen tek istediğimiz biraz yemek ev isi yardımı, bebek bizden baskasini istemiyo zaten biz bakıyoruz. Benimki de iyilerdendi hicbir seyime karismazdi cocuk her seyi degistirdi iyice gözüme batiyo anneme dedim uzun bi sure gelmicem siz gelirseniz gelin diye
Bizde sab simplex azda olsa işe yarıyor gibi ama arkadaşım mommys olanı önerdi çok memnun kalmış bende merak ettimAslında bacaklarını hareket ettirmeye başlayınca gaz çıkışı daha kolay olmaya başladı. Ama kabızlık sorunumuz var malesef. O yüzden hangisi daha iyi geldi bilemiyorumbir de sab simplex bitti yenisini almadan mommys bliss e devam ediyorum sadece, kakayı da yapsa gaz problemimiz kalmadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?