2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Arkadaşlar sizin bebislerde de kusma var mi?benik oğlum cok kusuyor bazen çürütüp bazen normal haftaya doktor randevumuz ama sanırım erkene alicam tedirgin olmaya başladım

Selam kızlar ,iyice sessizleşmiş buralar ,ben kac gündür yoktum ,sayfa bile ilerlememiş ,herkes pert galiba

Valla aynen kimse bişey yazmıyor noliyiiii
Ben sözde rahatlarım diye memlekete geldim sadece sıcaktan kurtuldum ,onun disinda her sey aynı, kimse Ela ya bakamiyor ki çünkü meme istiyor.Gerçi büyük çocuğum açısından iyi oldu onunla hep ilgileniyorlar ama ben pertim,uyumuyor ,durmuyor .

Arkadaşlar sizin bebislerde de kusma var mi?benik oğlum cok kusuyor bazen çürütüp bazen normal haftaya doktor randevumuz ama sanırım erkene alicam tedirgin olmaya başladım
Benim oğlum da kusuyor cok, cuma kontrolümuz var ozman sorcam bende

Valla pertim uyumuyor gündüzleri asla uyumuyorr iş güç yapmayı geçtim ağzıma 2 lokma bi şey atarsam kârdır gözüyle bakıyorum ne zaman geçicek bu haller acaba

Valla pertim uyumuyor gündüzleri asla uyumuyorr iş güç yapmayı geçtim ağzıma 2 lokma bi şey atarsam kârdır gözüyle bakıyorum ne zaman geçicek bu haller acaba
Aynen ,sözde bir de ailemin yanındayım ama Ela bırakmıyor

Kızlar ya şu sünnet olayı kafamı çok kurcalıyor.
Bir an önce olsun bitsin istiyorum, kısa bir süre sonra bebeğim dönmeye başlayacak,o zaman daha bi zorlanır diye düşünüyorum.bilmiyorum bebeğime kıyamadığımdan ikilemde kaldım. Sizler ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz?

Biz 35 günlükken ettirdik sunnetini cok şükür atlattık o süreci kolayda iyileşti

Biz 35 günlükken ettirdik sunnetini cok şükür atlattık o süreci kolayda iyileşti
Ya masaAllah. Peki hastane ortamında mı sünnet ettirdiniz? Klipsli sünnet diye bir şey duydum hastanede dr yapıyormuş.Gerçi bizim sülalenin bi sünnetçi dedesi var, akrabam olan onlarca bebeği sünnet etti,ona yaptirmayi düşünüyoruz ama klipsli sünnet için ağrısız diyorlar bilemedim ya

Bizim sıpa ağlaya ağlaya gazlana gazlana göbek fıtığı olmuş. Bi bu eksikti.

Bu arada bizim kız 4160 olmuş. Doktor kilosunu çok beğendi. ama işte göbek fıtığı canımı sıktı.

Eklentiler

• A3D18F9B-7D45-408B-B3F6-26C3C7AD0985.jpeg
    101,7 KB · Görüntüleme: 67
Biz 47 günlükken yaptırdık canım. İçimiz içimizi yiye yiye ilk gün inanılmaz zordu. 1 haftada tamamen iyileşti çok şükür.

Biz gün aslık. 21 temmuzda olacak inşallah. Me kadar erken o kadar iyi h3m hareketlenme açısındn, hem de daha çabuk iyileşiyormuş erken dönemde olursa

Bütün gec3 uyumadık gaz sancıları gece tutmazdı. Gece d3 başladı. Çığlıkları bitmiyor, cani yanıyor ama sanki bizimki fazla abartıyor gibi geliyor artık bi görseniz halini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…