• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Doktora gittim ,içeride daha sıvı var ,kanaman devam eder bir sure daha dedi ,korkulacak bir şey yok ,normal dedi.Onun dışında korunmayı anlattı uzun uzun 😅Kanama bitmeden iliski yok dedi ,esim yorumsuz kaldi bugun 46 olmuş ,e 9 ayda önden var 😀 e biz zaten bu hafta esimi bırakıp memlekete gidiyoruz,üzgünüm yani ne yapayım

Kiz hepsi ayni bunlarin suna bak 😄 gecen bi yerde yenidoganlar gunde 20 saat kadar uyur ama bunun hepsini yatakta uyumalarini beklemeyin bebek sizden o kadar ayri kalamaz kucaginizda uyuduklari emerek uyuduklari flnda sayiliyormus ama bizimkiler hep kucakta 😅

Dimi bide otururkende kabul etmiyo benimki kucakta gezdircem yoksa agliyo valla zor 😅😅
Burası da olmasa bi tek benimki böyle sanıp depresyona girerdim 😂😂 bu nasıl bi şeyse çocuklar uykuya dalamıyo ya anakucağında sallıyorum şimdi 50 kez gözünü açtı mesela

Kizlar benim bebik 38+1 de doğmuştu, buna gore su an atak haftasindayiz galiba. Memeyi istememe aglama zor uykuya dalma ( ki zaten hep oyleydi daha da zorlaştı o gözler kapanmak bilmiyor😅) var su an bizde. Ataktandir di mi? BIrden ciglik cigliga agliyo memede sussrdi onu da istemiyo cildircam gercekten, mamada veriyorum ben mama yediği halde agliyo hic yapmazdı karnı doyunca rahatlardi. Sizlerde durumlar ne

Burası da olmasa bi tek benimki böyle sanıp depresyona girerdim 😂😂 bu nasıl bi şeyse çocuklar uykuya dalamıyo ya anakucağında sallıyorum şimdi 50 kez gözünü açtı mesela
Bizimki emzik aliyo mesela emzikle uyuyo tam emzigi tukuruyo kendini uyandiriyo haydaaa bastan 😂😂 cocuk resmen uyumamanin yolunu bulmus
Dedigin gibi burasi insana iyi geliyo gercekten. Baksaniza hepimizinki ayni.
Kizlar benim bebik 38+1 de doğmuştu, buna gore su an atak haftasindayiz galiba. Memeyi istememe aglama zor uykuya dalma ( ki zaten hep oyleydi daha da zorlaştı o gözler kapanmak bilmiyor😅) var su an bizde. Ataktandir di mi? BIrden ciglik cigliga agliyo memede sussrdi onu da istemiyo cildircam gercekten, mamada veriyorum ben mama yediği halde agliyo hic yapmazdı karnı doyunca rahatlardi. Sizlerde durumlar ne
Gunlerimiz asagi yukari ayni gerci bu atak haftasi normal dogmasi gereken gunden hesaplaniyo ama atak midir nedir bilmiyorum valla bana bi cinnet geliyo bazen 😅😅 daha kahvalti masasi duruyo oldugu gibi aciktim tuvaletim geldi bebegi birakipta gidemedim 😅 cok sefilim

]
Bizimki emzik aliyo mesela emzikle uyuyo tam emzigi tukuruyo kendini uyandiriyo haydaaa bastan 😂😂 cocuk resmen uyumamanin yolunu bulmus

Gunlerimiz asagi yukari ayni gerci bu atak haftasi normal dogmasi gereken gunden hesaplaniyo ama atak midir nedir bilmiyorum valla bana bi cinnet geliyo bazen 😅😅 daha kahvalti masasi duruyo oldugu gibi aciktim tuvaletim geldi bebegi birakipta gidemedim 😅 cok sefilim
Evet canim doğması gerektiği tarihe göre su an atak haftasindayiz ikimiz de. Ondandir umarim insallah geçici bir durumdur ya ben de cok fenalardayim yine aksam oldu hicbir sey yapamadan gun bitti yemek falan hak getire zaten tuvalete gitsem şükrediyorum ben de.

Atak matak takip etmeyin yahu 😁hayatımız olmuş atak🤣şaka bir yana kendimizi koşullamayalım.Benim ataklar hep aktif mesela😆 çocuğu olmayan bir arkadaşım vardı, ben ,meme ve Ela ilişkisini gördükçe çocuktan vazgeçti gibi.Gecen kahveye geldi gene emzir emzir ,ayağa kalktığımda doğrulamadım, meme ortada, kaplumbağa terbiyecisinin başka bir versiyonu olarak ortada kaldım, cok güldük halime.E bu gazlar bitecek, diş başlayacak, yeterki hasta olmasınlar bunlara alışacağız.Sonra unutup 2.cocuk derdine düşeceksiniz 🥰

Kizlar bide bizde şöyle oluyo anlatiyorum 😅 benim kiz 2 gundur agliyo sancilaniyo. Masaj yapiyorum gazini cikarmasi icin pirtliyo ama her pirtiyla azicik kaka cikiyo bulastiriyo resmen. Yani kakasini mi yapamiyo simdi benim kizim sizce? Gazini bacaklarini karnina itince cikariyo azar azar. Ama her birtla kaka firliyo azicik sonra agliyo. Anlatabilmisimdir umarim. Boyle bi sey yasayan var mi??

Bide esim eczaciya gaz damlası sormus zinco diye bi damla vermis sabah ogle aksam 4 damla damlatacakmisiz

Heh aynı bizimde böyle
Hep bi pırtla azcık kaka bulaşmış oluyo
Devamı yok o devam gelene kadar ağlayıp duruo
Bazen bakıyorum günde 3 4 kaka oluyo rahat yapıyo bazende böyle tüm gün yapamıyo ne oluyo bi anlasam ya
Tuvakete gidemedim bugün memede degilse yada uyuyakalmadıysa full kucak ve ağlama
Başım zonkluyo bişey de yiyemedim açımmmmm

Yarın kızımın gösterisi var piyano çalacak kuzum
Nasıl gidicem kara kara düşünüyorum
Melis kesin meme ister okulda nasıl olacak bu iş uyumazsa ya ağlayıp dururusa ya stres oluyorum çok götürmiyim desem kime bırakcam insanda yok şuan

Son düzenleme:
Atak matak takip etmeyin yahu 😁hayatımız olmuş atak🤣şaka bir yana kendimizi koşullamayalım.Benim ataklar hep aktif mesela😆 çocuğu olmayan bir arkadaşım vardı, ben ,meme ve Ela ilişkisini gördükçe çocuktan vazgeçti gibi.Gecen kahveye geldi gene emzir emzir ,ayağa kalktığımda doğrulamadım, meme ortada, kaplumbağa terbiyecisinin başka bir versiyonu olarak ortada kaldım, cok güldük halime.E bu gazlar bitecek, diş başlayacak, yeterki hasta olmasınlar bunlara alışacağız.Sonra unutup 2.cocuk derdine düşeceksiniz 🥰
Ayy unutacak miyim gerçekten o kadar uzagim ki ikinciye su an 😅

Doktora gittim ,içeride daha sıvı var ,kanaman devam eder bir sure daha dedi ,korkulacak bir şey yok ,normal dedi.Onun dışında korunmayı anlattı uzun uzun 😅Kanama bitmeden iliski yok dedi ,esim yorumsuz kaldi bugun 46 olmuş ,e 9 ayda önden var 😀 e biz zaten bu hafta esimi bırakıp memlekete gidiyoruz,üzgünüm yani ne yapayım
Ayy kız adama acıdım valla 🤣

Kesinlikle doğru diyorum bak çoğu çocuk bizimki gibiymiş diyorum eşime içim rahatlıyor bir nebze de olsa 😅

Benimki aventi tutuyo gibi yapıp tutmuyo aslında. Annesinin süt akan memesini emzik yapmak varken boş şeylerle uğraşmaz benim kızım 😂 yapışık geziyoruz.
Kesinlikle doğru diyorum bak çoğu çocuk bizimki gibiymiş diyorum eşime içim rahatlıyor bir nebze de olsa 😅
hahah bende aynı bende. Bak normalmiş diye diye bu günlere geldik😂😂

Biz de günde 3 defa 10ar damla şeklinde kullanıyoduk 8 saat ara ile düzenli olarak yani. Şimdi mommy bliss e geçtik, ama daha dünden beri kullanıyoruz bi kıyas yapamicam. İnşallah iyi gelir miniklerimize 🥺🙏🏼
Merhaba hangisi daha etkili oldu bebeğinizde?

2 ay memlekete gidecem ,daha gitmeden burnumdan geldi .Ben ve 2 cocuk ,maması, bezi,pompası, vitamini,ana kucağı,puseti ,yatağı, bilmem neleri ,yatağı. Buyuk cocugun kitaplari ,bir dünya kıyafetleri.Hava burda yaniyor bati da bir yağmur çamur bir sıcak.Mecburen uzun kollu ,ceket falan bir seyler de koymam gerekiyor.E bir de ben vardım ,bir zamanlar vardim yani😅 düğün var ne götüreceğim hic bilmiyorum.E biz de gecen sene hangi akla hizmet sedan arabayi satıp hb araba almıştık, ben daha rahat kullanayım diye.Bu kadari nasil götüreceğim, götürdüğümde bizimkilerin evinde nerelere sokacağım bunlari bilmiyorum,kısaca daha gitmeden cok bunaldım 🤔

Back